Kvalitets tid...
PUBLICERAT: 2009-08-31 KLOCKAN: 21:51:30

Godkväll,

Kvalitets tid, det ska man ta vara på :) Linnéa sover & Alice med hon har gjort det hela kvällen  då får jag & min kärlek passa på att umgås bara vi som "flickvän & pojkvän"mycket av all annan tid är man bara "mamma & pappa" känns det som ,så denna tiden är viktig(Är oxå viktigt att hinna göra ett bloggis inlägg den här tiden med,Kvalitets inlägg!)! Är så glad över att jag har "hittat" min andra hälft, Perran är för mig den bästa a´la bästaste pojkvän & pappa till mina små sessor,en helt grym pappa!! Känner mig lyckligt lottad som har det så bra! Så nu räcker det med kärleks förklaringar till min kärlek ...:) Avslutar med att skriva Du & Jag <3!!

Har fått lite små klagomål på att min nya design,texten är tydligen jobbigt att läsa & jag kan inte annat än att hålla med så kommer att ändra den snarast allt för er mina läsare:) Men måste be min data nörd kompis Ansi om hjälp först,hon är proffs på det dära med blogg design  ha ha!
Nu vakande Alice & är vrål hungrig så tack för mig!
Natti natti på er...



/Carro


En första bra dag!
PUBLICERAT: 2009-08-31 KLOCKAN: 20:08:01

Heeej,

Idag började min mamma  ledighet på allvar allstå första dagen att gå hemma själv ,har haft en massa roligt att göra så dagen har gått bra har inte behövt bli rastlös en endaste gång lyx! Har varit med Ansi hela dagen sen kom även Lollo hit en stund med sina barn Elwin & Elias, vi är några  som är mamma lediga nu samtidigt så det är skönt att ha några att umgås med så man slipper gå själv på dagarna då hade jag inte stått ut en dag! Linnéas dans gick super bra hon själv tyckte det va jätte roligt,längtar redan till nästa måndag!Perran kom precis hem ifrån jobbet,nu står han & gör pannkakor till familjen har lite smått hunger anfall så bäst för Perran att dom blir klara snart :)En sak till Alice har sovit hela natten i våran säng går det bra :) Men va lyxigt så glad över detta så nu hoppas vi på att det fortsätter så! Mat dax jalla jalla pannkaks fralla...

(Ser ni att jag gjort om blogg outfiten? Syns nämnligen inte på min sida!)


Ansi,Liam,Lollo,Elwin..

Lollo med hennes Tarzan som inte är min favorit:)

Våra små skruttisar...
Elwin,Alice & Liam

Elias & Linnéa

Dans prinsessorna Alicia & Linnéa...

/Carolina


Själv,första dagen!
PUBLICERAT: 2009-08-31 KLOCKAN: 10:26:13

Godmorgon,

Idag är det första dagen jag är själv sen Alice föddes Perran har varit hemma i två veckor ifrån jobbet men idag va det dax,dagen jag inte längtat efter han började jobba, fy så nu börjar min mamma ledighet på allvar:) Det är abslout mysigt att vara hemma vissa stunder men jag blir ju så förbaskat rastlös, så ska försöka lägga upp ett vecko schema på saker jag/vi kan göra i veckan! Linnéa är på dagis idag en stund så just nu är det bara jag & lill skrutten hemma! Tycker min mamma kan ta ett friår igen:) När jag va hemma med Linnéa va min mamma hemma ett år ifrån jobbet värstans bra för mig,så vill du mammi så är det helt ok för mig att du är det igen :)
Igår hade vi mys här hemma jag,Perran,Mamma & Sara kollade filmen den va abslout bra men också lite små seg det va ju inte direkt ngn glad film, depp a´la depp, till den frossade vi i en massa goda ostar & kex det är ju bara för gött har inte fått äta det under min grav tid så igår va det extra gott!
Idag börjar Linnéa i barn dans hon ser fram emot det mega mycket, hon är super fin i sina nya dans kläder.Hon går i mammas fotspår med dansen=) !Jalla Jalla undra vad jag ska sysselsätta mig med nu fralla!


Söndags mys...

/Carro

Söndags mys!
PUBLICERAT: 2009-08-30 KLOCKAN: 12:37:32

Hallojsan,

Kräftskivan igår va jätte trevlig även om det hade varit ett plus i kanten om man hade kunnat ta några snaps, det är nästan ett måste på kräftskiva men jag  nöjde mig med min päron soda:) Kräftorna va där emot en besvikelse dom va som mjöl,smulade sönder,har man betalat 300 kr kg så får dom fan inte smaka dålig minus poäng till Munkebäcks fiske bil!Idag kommer äntligen min stor Sessa hem,känns som om hon varit borta jätte länge ska bli härligt att hon äntligen kommer idag! Perrans kompisar kommer hit om en stund funderar på vad jag ska göra?! Ngn som vill umgås med mig !!:) Kanske tar mig en tripp till Allum! Ikväll blir det film, Män som hatar kvinnor den ska tydligen vara göra bra, då kanske jag för engång skull sitter still under en hel film,bara hålla tummarna på att den är bra så Perran slipper ha en rastlös Carro vid sin sida! Ha en bra dag !

På väg på Kräftis..





/Carolina

Frisör salong!
PUBLICERAT: 2009-08-29 KLOCKAN: 17:20:37

Heej,

Har varit frisör salong a´la Ansi här idag,hon har slingat mitt hår & det tar ju alltid några timmar att fixa med håret,det slutade med att allt hår blektes & blev kanon fin blond färg förutom utväxten anledningen till att jag skulle slinga håret var just för att få bort den hemska utväxten, så nu får jag göra om allting i veckan!Undra om det kanske har med amningen att göra?!
Mammas kompis Mona har varit här på besök idag gissa vad jag fick i pressent ,skivan som jag bloggade om för längesen att jag ville ha Spanska Ljuva Sånger himla bra det dära med blogg så nu har jag lyckas få både en klänning/ skiva bara för jag skrivit om det! Tack snälla Mona!
Min bror har varit här på besök idag med & sett Alice för första gången...
Nu har jag precis gjort i ordning mig,satt på mig min gamla kjol som inte jag kunnat ha på några månader,så himla härlig känsla att "klä upp sig"när man inte är gravid!
Nu är vi laddade inför kräftskiva så ikväll ska det frossas i en massa kräftor eller det ska frossas i en massa dyra kräftor, tur att man ska på skiva annars hade vi aldrig unnat oss så dyr mat!:)
Jalla Jalla ha en trevlig lördags kvälls fralla!

Före färgning av hår...

Ansi & jag med snyggaste looken!:)


Så här bl
ev reslutatet, ser ni någon skillnad?!
Det gör verkligen inte jag!


/Carro

Attackerad av en Kamel:)!
PUBLICERAT: 2009-08-28 KLOCKAN: 23:17:38

Godkvällans,
Blev fredagsmys här hemma ikväll med en massa plock mat ett plus i kanten va att mammi kom över på ett spontan besök!Vi har tittat på Kristallen galan Mia & Klara vann pris verkligen mina favoriter jag älskar dom!

Pratade precis med min stora tjej som varit på circus då en Kamel tydligen mitt under föreställningen försökt att äta ifrån Linnéas popcorn, bara varit några cm ifrån hennes ansikte, vakter hade sprungit fram med piskor & fått tillbaka kamelen i ledet igen, ha ha herregud vad jag skrattade när jag fick höra det,Linnéa hade bara tyckt det va super sköj när det varit paus hade folk kommit fram & frågat hur det gått & om allt va bra med henne! Vilken circus händelse!=)
Alice har sovit hela kvällen så får se hur det blir med sömn inatt,ska snart lägga mig bredvid mitt nattduksbord som numera är fullt med öron proppar & hörsel skydd=)!
Imorgon bitti kommer Ansi hit & slingar mitt hår,äntligen ska hemska hår utväxten bort!
Jalla jalla sov gott alla mina blogg läsare fralla!


Min fredags Buffé!

Tack gode gud för att öronproppar finns!:)

/
Carolina



Äntligen!
PUBLICERAT: 2009-08-28 KLOCKAN: 16:41:47

Halloj,

Äntligen tänker ni=) Nu är blogg Carro tillbaka något piggare,känns mycke bättre allt nu!
Va en jobbig första tid men nu har vi börjat landa & enregin är på väg tillbaka kan inte säga annat än Underbart!!
Vad har jag gjort sen sist, inte mycke ammat, bytt blöjor,lekt med Linnéa & ätit halv taskig mat!=)
Idag har jag varit i Allum hela dagen med Ansi & hennes lilla Liam,i vanliga fall när jag är i Allum själv så har jag gjort det köp centrumet på några timmar alltså hunnit med alla affärer,idag gick vi i fyra affärer & det tog fyra timmar att det kan ta så mycke längre tid bara för man har små knoddar med sig, jag är numera Arla vagnen,så stannade till i amnings rummet himlans fiffigt att dom börjat med sånt, gillar inte detdära med att amma öppet inför andra, så himlans bra att det finns amings rum så man får vara ifred jag gillar´t! Ni som fått barn har ni någon erfarnhet av att man tappar matlusten efter förlossning jag har gjort det,undrar när den ska komma tillbaka för finns ingen mat jag är sugen på!?!!
Alice har lugnat ner sig lite med hennes skrikande,jag har inte ätit ngn mjölk på några dagar men idag har jag gjort det för att se om det har något med det att göra, så inatt lär vi får svaret på det sömn eller icke sömn!=)
Linnéa är hos sin farmor,pratade precis med henne dom ska på circus ikväll hon va  hur nöjd som helst!
Imorgon blir det kräft skiva,ska bli sköjsigt att små röja lite till alokhol fri cider & skaldjur, party tält & infra värmde)känns extra mysigt med det) har Cornelia & Thomas fixat (det är dom som har skivan) Så är nu jätte laddad inför en riktig skiva!



Titta va bra!

Träffade på Ahnna i Allum...

Åt lunch på Paprika sallads bar...

Ansi..

Denna söta body köpte jag idag...

Jalla Jalla skriver mer ikväll fralla!

/Carro


Snart!
PUBLICERAT: 2009-08-27 KLOCKAN: 12:14:47

Hej,
Nu blev ni glada va =) En Blogg fri  dag till sen är jag laddad inför nya bloggis inlägg & jag hoppas ni e sugna på att läsa om mitt glamorösa familje liv!=)

Jalla jalla håll utkik efter ett färskt blogg inlägg imorgon fralla!

/CARRO

Blogg paus...
PUBLICERAT: 2009-08-24 KLOCKAN: 18:27:12

Hejsan,
Har för tillfället ingen ork att blogga så tar
ett par blogg fria dagar!



/
Carolina

Inte turen på min sida...
PUBLICERAT: 2009-08-23 KLOCKAN: 22:32:24

Godkvällans,
Bloggar nu till Alice skrik, skrik tiden börjar ju nu vid den här tiden mamma är här nu känns tryggt!
Jag hoppas vi kommer i kontakt med Bvc imorgon, det är KOLIK helt säkra på det =( !!
Iallafall köpte mig en Triss idag (herregud va jag tjötar om denna lott) om jag säger som så här, inget Lisebergs besök inbokat, inga nya kläder, ingen utomlands tripp -Nej vann ingenting på lotten inte ens 25 kr!
Inatt är det min tur att ta jouren, innebär ingen sömn så kanske poppar upp en bloggis inlägg i natt!
Slutar detta inlägg med att skriva Jalla jalla jag är så trött på detta hemska skrik fralla!!! Tack gode gud för att det finns öronproppar fralla! Min räddning -just nu!


Innan jag trodde jag skulle bli miljonär...

Där sprack den drömmen...!!

Jo har en positiv sak att skriva om i detta inlägg jag vägde 90 kilo för en vecka sen
& idag väger jag 78 kilo, alltså bara 8 kilo kvar till min normal vikt!!

/
Carro


Saker jag ser fram emot...
PUBLICERAT: 2009-08-23 KLOCKAN: 13:24:05

Hejsan,
Sitter & tänker på saker jag ser fram emot i höst...

*Kräft skiva nästa helg...
*Boka tripp med Färjan , då  det  ska drickas drinkar i Färjan Håkans Bar=)
*Min födelsedag, blir ju hela 24 år den 6:e Okt -Lägg det på minnet!
* Börja träna & tappa mina grav kilon..
*Besöka Avenyn & med det menar jag party(Va ju ett bra tagsen nu)

Det är så roligt att ha saker att se fram emot, här är lite av dom saker som jag ska göra!

Kan ni fatta tvätten är avklarad,gött nu kan man gå på golvet i sovrummet igen härligt!
Idag kommer en kompis Karin hit på besök,ska titta på lill skrutten,hon blir faktiskt En vecka idag, tänk att hon redan är en vecka!! När Linnéa va en vecka va vi på Strandgården i Halmstad & hade en veckas kalas för henne ,  ha ha tror inte att vi följer upp den traditionen & gör samma sak för Alice hon får nöja sig med en massa en veckas pussar ifrån oss istället! Ska faktsikt köpa mig en triss lott, för spelar man aldrig så kan man heller inte klaga på att man aldrig vinner vill man åka utomlands i vinter, gå på Liseberg köpa en massa nya kläder så måste man ju bli miljonär först,så håll nu tummarna för att jag vinner på min triss!=)
Hörs senare...


Säger bara en sak, Raj Raj raj!

Glöm ej min dag!!


Några kilon kvar innan jag är back in min gamla body!

/Carolina



Vilken härlig känsla...
PUBLICERAT: 2009-08-23 KLOCKAN: 11:58:12

Godmorgon,
Vilken härlig känsla jag är för första gången på länge PIGG,va min tur att få sova i natt & det va fruktansvärt välbehövligt vaknade i morse & kände mig som en ny & piggare Carro, Alice har tydligen bara skrikit fram till halv tre i natt sen sovit hoppas att det kan vara ett bra tecken mot kanske minde skrik ifrån hennes sida,nu hålller hennes föräldrar tummarna för detta=) För i natt är det min tur att vara vaken! Nu sitter jag & Perran & äter frukost mys, Alice sover & ingen "högljud" Linnéa är hemma, pratade med henne igår hon hade det hur bra som helst,hade fiskat krabbor då hon tappat skon i havet så idag blir det till att köpa ny foppisar,spelat mini golf & va bara super nöjd!
Åhhh har sånt där sug på att gå på Liseberg/Skara sommarland men varför måste det vara så dyrt?!! Kanske borde gå & köpa mig en triss idag, & kanske ha turen att vinna, då blir det Liseberg hela veckan!=)(Skulle säkert jag att orka INTE)
Har inte tagit tag i tvätten än så nu efter frukost ska jag göra det, sen ut & gå en promenix!
En sak till Carro ska för första gången på en vecka orka göra mat,så idag ska jag göra räk pasta göttish!=)
En sak som jag ser fram emot extra mycke idag är att mamma kommer hem,äntligen!!
Pratade med Lindis igår så kom vi in på det dära med svininfluensan då Lindis säger,
Men Carro du behöver ju inte oroa dig du äter ju inte gris( Jag är Veg)
Nä just det det har du rätt i=)
Då Lindis svarar men blir du drabbad av korn influensan istället då eller?!
Ha ha sjuka människa, Lindis humor jag älskar´t!
Ha en bra dag mina bloggis läsare...
Puss & Kram vi ses i Pakistan!

Lyx frukost idag,va tvungen att fira att jag fått sova=)

Badade Alice för första gången igår...


Här ligger lill Sessan nu...

/Carro

SÖMN!
PUBLICERAT: 2009-08-22 KLOCKAN: 04:22:59

Jag behöver verkligen sova, är så trött sitter här nu kl är snart halv fem ligger & lyssnar på Alice som skriker hela tiden ingeting hjälper jag har vaggat henne,burit henne a gjort allt men allt är fel! Måste ju vara kolik vad skulle det annars vara?! Jag fattar inte hur jag /vi ska klara av att ha det så här på nätterna, usch ser just nu bara svart!
Då vet ni vad jag har för mig, gör allt för att minstingen ska sluta att skrika,tog en blogg paus i allt skrik!



/En mycket trött Carro

Pling tips...
PUBLICERAT: 2009-08-21 KLOCKAN: 22:48:19

Hej,
Oj oj oj precis lagt Alice, men glömde att hennes skrik tid börjar nu & håller på fram tom 05.00 på morgonen =( blir jag som tar första natten utan sömn!  Varför är det så himlans lätt att tvätta men så himlans jobbigt att vika all tvätt? Ligger ren tvätt i hela vårat sov rum,får ångest av & komma in där så imorgon måste jag ta tag i tvätten!!
Jo, pling tips med det menar jag micro mat köper aldrig det,för är faktsikt för himlas duktig på att göra riktig mat men hittat en favorit ifrån vikt väktarnas rätter, pasta rullar fyllda med spenat & ost så himla god & till det måste  man ha tomater,testa den rätten jag lovar ni kommer inte bli besvikna=)!
Jag ammar ju som sagt nu & sen jag började med det så har jag drömt en massa dom få små stunder jag har fått sova=)  mardrömmar ,riktigt jobbigt ngn som vet om det har med amning att göra?!!
Ni som undrar varför jag inte nämnt nånting om mamma,hon är i Skagen & är inte hemma ihelgen så är mamma fri där har ni anledningen=)Nu ska jag pussa lite på min kärlek har blivit alldeles för lite av den varan den här veckan,så ska vara lite puss generös & ge han lite kärleks pussar=) Ha ha!
Sov gott & sov gärna för mig med ...=)



Vika tvätt ångest,måste ta tag i detta!!

Favorit just nu...

Mycket stolt mamma till dessa två prinsessor!

/Carro

Fördelen..
PUBLICERAT: 2009-08-21 KLOCKAN: 18:57:49

Halloj,
En stor Fördel med att inte vara gravid längre är att man kan äta vad man vill igen,så ikväll har jag slagit på stort köpt rökt makrill/lax gött inte ätit det på nästan ett år!
Har inte haft jätte mycket tid med bloggen som sagt men nu börjar saker & ting lugna sig så snart är jag tillbaka i blogg världen igen! Känner mig idag jätte pigg ,fast jag inte sovit en blund på hela natten Alice skriker exakt hela nätterna inte riktigt vad man är van vid men hoppas att det går över snart,va på åter besök idag på sjukan & det är inte kolik SKÖNT! Så from idag ska vi börja sova i skift,alltså varannan natt!
Imorgon kommer Ahnna & Arild hit på besök,ska bli kanonens med tanke på att jag inte träffat Ahnna sen i Juni,usch alldeles för längesen men imorgon så ses vi äntligen!
Linnéa ska åka ut med farmor Raila & Erkka med deras husbil till Marsstrand imorgon tom söndag så får passa på att vila mycket ihelgen=) Måste visa er ett par kanon fräcka tights som jag fick av min gamla kollega i mamma pressent,så mycket ett par "Carro tights",blev super glad Tack Anne!
Nu skriker Alice efter mat så dax att sluta ,snacka om att man är små barns mamma igen, mys men fullt upp med blöj byten,amning, & allt det dära!
Tack & Hej vem vet kanske blir ett blogg inlägg ikväll igen pastej!


Ser fram emot att äntligen få äta detta..!


Igår va Yekta & Malipsus här på a´la visit...

Fräcka va!!?

Måste bara ta med detta fina paket Alice fick av Lindis
gjort alldeles själv=)

/Carolina