Buzz kväll...
PUBLICERAT: 2009-07-31 KLOCKAN: 23:58:59

Hej Hej Hallå,
Nu har folket gått hem,vi har hämtat Ullis i stan hon är super nöjd med konserten men va abslout inte värt att vara där halv tio på morgonen(+ att det ös regnade) ,strax innan konserten så hamande hon bredvid några som anlänt till kön vid 14.00,fy kan ju inte kännas allt för roligt!Luktar sunket regn om henne kan jag säga ullis a´la sopp tippen!=)
Buzz kväll hade vi här hemma,malin kom fyra alltså på sista plats & gav upp i mitten av spelet,själv låg jag himlans bra till innan jag med tröttnade,bra att vi har tålamod!
Imorgon ser det ut att bli bra väder,så kanske blir en liten tripp till Härlanda tjärn vill inte åka för långt bort ifall lill tjejen får för säg att vilja komma ut!
Tack Joel & Jonsson för dom fina rosa levis bodysarna!
Nu ska jag små prata med Ullan innan det är dax att sova...
Natti Natti....

Är man gravid så blir det läsk partaj så här en fredag...
GÖTT!

Finns det något tråkigare än kort spel?!!
-Inget för mig-=)


Jag = Första plats,så bäst!



Djurens vän & Calyptus gör en smal pooose...
en av oss lyckades iallafall...!
/Carolina


Grabb dag med Guitar Hero...
PUBLICERAT: 2009-07-31 KLOCKAN: 18:23:29

Hej,
Här på Broäng har vi idag grabb dag med Guitar Hero,Perran har två kompisar ifrån landet Uddevalla här Jonsson & Joel..
Själv känner jag mig som en riktig duktig flickvän,varit & handlat,lagat mat till boysen(bakpotatis med röra) plockat undan disken & nu serverat kaffet, Joel frågade precis när jag skulle flytta hem till honom=)!
Nu kom systrarna förbi med så fullt hus kan man säga & om en stund kommer Malin,John & Nellie hit då blir det mys kväll en massa chips & godis buzz! Perfekt fredags kväll!
Så här ser det ut hemma hos oss just nu....

Vill jätte gärna vara med på bild...




Här sitter jag a´la blogg torsk kan man kalla mig..
/Carro

Vill ha!!!
PUBLICERAT: 2009-07-31 KLOCKAN: 11:56:01

En av mina favorit klänningar ifrån Gina Tricot,har nu kommit i höst färger min är en sommar klänning,vill verkligen ha den!! Fyller ju år snart=) 6:e oktober så kanske ska önska mig den,eller kom på en smartare idé..
Perran eftersom det är så synd om mig,värk & tungt i ryggen så tycker jag att du kan köpa den till mig som en "tycka synd om" pressent . strl M tack!=)
Jag hoppas att det funkar!!


Denna klänning är det fast i mörkare färger...

Nu kommer Malin hem till mig...

/Carolina


Vilket väder...
PUBLICERAT: 2009-07-31 KLOCKAN: 10:09:20

Hej hej hallå,
Va händer med vädret? Regn & storm ute skönt att man inte ska börja jobba på måndag & behöver ha ångest över att det inte är bra väder sista dagarna på semestern, jag ska inte jobba på jätte länge nu när jag ska vara mamma ledig känns lite små konstigt då jag älskar mitt arbete & tycker om att jobba men ska bli mys att vara hemma med två prinssesor,känner jag mig själv rätt så kommer jag ha min rastlösa dagar men som tur är så är det många som är mamma lediga i höst!
Ullan står nu utanför Ullevi i regn ställ & ska stå där hela dagen,fy vilken mardröm tänkte jag skulle vara extra snäll & skicka ett mms när jag ligger här i soffan & gottar mig=)
Linnéas moster Alexandra ska  ta med henne till Bushuset idag,vilken höjdare för Linnéa att komma iväg på något så roligt!
Lill tjejen verkar inte vilja komma ut,trivs där inne i maggen åhh bara går o väntar på måndag är dagen då det är beräknat,drömde i natt att det va en liten pöjk som kom ut,herregud skulle det bli så, får vi extra jobb kan jag säga då måste ALLT lämnas tillbaka som vi handlat en massa flick grejer & en massa rosa som jag älskar´t!
Har idag inte lika mycke värk skönt men vem vet kanske är "lugnet före stormen"!
Ha en bra dag mina bloggis läsare...
Jalla jalla jag vill ha sommar väder fralla!

Min syster,Linnéas moster Alexandra...


/Carro


Mysis kväll...
PUBLICERAT: 2009-07-30 KLOCKAN: 23:39:34

Godkväll,
Höst vädret har verkligen anlänt idag,precis regnat & jätte mörkt ute,har för första gången sen i vintras tänt ljus ihela lägenheten mys faktor på hög nivå kan man säga=)
Ullan är här har precis vräkt i oss Sia chocklad glass,äntligen så god,just nu tittar vi på film " Dumpad" nu börjar den gå mot sitt slut & ja har tröttnat,förstår inte folk som tycker om det dära med film,man måste ligga stilla & vara alldeles tyst.. hm försöker ibland för Perrans skull men slutar med att jag tröttnar,vid sådana tillfällen är det skönt att internet finns & att jag har min lilla blogg! Imorgon tar Ullis bussen in till Ullevi vid 9.00 på morgonen för att stå i kö utanför Ullevi,U2 börjar spela vid 21.00 fattar inte hur man kan utsätta sig för det + att det ska regna inte avensjuk på henne! Själv ska jag gå på 4års kontroll med Linnéa stor tjejen!
Nu ska jag ge slutet på filmen en CHANS!



Älskar denna maten..(Detta är ifrån början Stina special)...

Ullan hade med sig Kaffe tuggummi,skumt men helt ok...
Så "Extra" släng dig i väggen...


Jag med min kärlek...


30:e Juli =höstkväll=Ljus= mys!
Hörs imorgon

/Carro

Tröttsamt väder...
PUBLICERAT: 2009-07-30 KLOCKAN: 14:57:21

Halloj,
Tröttsamt väder,känns mer som en höst dag än en sommar dag trist bara regn & grått ute,sånt där riktigt svett/klibb väder fy känner mig som en riktig Svettlana idag!
Malin & Nellie har precis gått hem,Perran & Linnéa har åkt till Lindis så Willis(hennes son) & Linnéa kan leka medans jag får ligga här hemma o vila i värstans lugnet,skönt! Karin kommer hit om en stund,va änna längesen hon va här,hon har med sig försenade födelsedags pressenter till Linnéa.
Har förberett maten inför ikväll då Ullan kommer Pasta,sparris,räkor med persilja & vitlök mums...Så ett fullspäckat program idag kan man säga! O nej lill tjejen verkar inte vilja komma ut än,bara hennes stackars mamma som får stå ut med en massa värk,gud va jag klagar med är så jobbigt,jag tror eller som det känns så är hon ute innan söndag(bara till att hoppas på att det stämmer) Pratade med mamma tidigare idag där hon befinner sig är det blå himmel & sol så för er som vill ha sommar värme Oskarshamn är ett alternativ!! Nu ska Göstis vila innan Karran kommer..


Ödlis min impuls tatto jag gjorde när jag va 16,fy säger jag om den idag!

Nellie & Linnéa...

/Svettlana

Godmorgon...
PUBLICERAT: 2009-07-30 KLOCKAN: 11:11:47

Godmorgon,

Precis ätit frukost, pratat med dom på Mvc & förlossningen nu om min värk i rygg men finns inget man kan göra mer än att bada varmt,ta ngn alvedon & vete kudde åh tröttsamt!!
Snart kommer Malin & Nellie hit en stund,Perran ska åka med John till tippen..
Ikväll kommer Ullis hit,hon ska på U2 imorgon,så hennes hotell blir a´la Carolina,perfekt tycker jag!

Jalla Jalla ha en super bra dag fralla...
/Carro

Det blev en sån där härlig sommar kväll...
PUBLICERAT: 2009-07-29 KLOCKAN: 23:00:26

Heeej, Hemma igen efter en super härlig sommar kvälls grill party på Blanka vägen,det blev som jag ville hyfsat varmt ute & inget regn perfekt. Riktigt gott,Linda hade fixat en fransk potatis sallad med 3 såser som ett litet tillbehör kan man säga=) till det hade jag med mig lax som vanligt,jag grillar alltid lax,de andra hade kött.. Man kan ju undra om jag & Linda verkligen gått i skolan,värsta är att jag ligger snäppet under,två idiot exempel ifrån kvällen: Linda berättar att hon fick 0,0 på högskole provet(vilket hon inte är stolt över)då jag frågar:Är det bra eller? Fattade ganska snabbt att det va en dum fråga jag ställde,aja frågar man inte så får man heller aldrig veta=)
Vi satt & pratade om Norges bidrag i Eurovison,Fairytale låten då jag frågar:Vad betyder det?Linda svarar:Älva jag reagerar inte mer på det förrän Sara börjar skratta & säger att det betyder saga hm bra där=)
Linda ordnade upp lite fiskedammför dom små barnen ...
Tack för en super kanonens trevlig kväll på Blankis vägen!
Jag & Sara tog en tripp till Maxi efter detta en snabbis,med värk i rygg å allt  så tog det ungefär en timme att gå ifrån frukt avdelning till mejeri kylarna..=) Iallafall blev igenkänd av hon som satt i kassan, som önskade mig lycka till & sen så sa hon ,du har en liten sen tidigare va..Herregud tänkte jag hur kan hon känna igen mig,måste vara något mycket speciellt med mig! Maxi status till mig=) Nu ska jag be Perris om lite massage,bortskämd som jag är så vet jag att jag får det så jalla jalla nu ska jag få helkropps massages fralla=)


Linnéa a´la Byggare bob...


Elvis fick givetvis oxå tillbrina kvällen med oss..

Lindas la specialle...





Nämen titta,en EJ laktos fri glass har jag nu i min frys..=)

En sak till älskar att få komentarer,så gärna mer av den varan...

/Carro.


100% slappis grill party...
PUBLICERAT: 2009-07-29 KLOCKAN: 16:35:08

Heeej,

Pratade precis med Linda,temat för kvällen är 100% slapp det innebär slapp klädsel... Med en värkande rygg & en vete kudde i handväskan är jag nu redo för att åka  på grill partaj..!
Skriver ikväll,när jag kommit hem!




/Carro

Ingen bebis i natt...
PUBLICERAT: 2009-07-29 KLOCKAN: 10:56:57

Godmorgon,
Allt är lungt,ingen bebis i natt bara en massa värk i rygg usch varit uppe en massa ggr i natt och värmt min älskade vete kudde,Perran är hemma i från jobbet idag känns skönt
Ikväll blir det grillning hos Linda & Anders,Mattis & Charlotta ska också vara med, så jäklans väder se till & bli en riktig härlig sommar kväll! Mamma åkte till Småland idag & kommer hem på lördag,känns lite tomt redan,fast att det bara va fem minuter sen hon åkte..=)Ett med till Hugo,faster saknar dig så träffar gärna dig ihelgen innan du åker vidare till Sälen!

Fasters lilla Goding!
/Carro

Lugnans...
PUBLICERAT: 2009-07-28 KLOCKAN: 23:10:59

Halloj igen,

Ingen riktig värk än,segt rygg ont & stikningar men inget mer än så ,får se vad som händer i natt om lill tjejen vill ut annars är det bara till & vänta några dagar till....
Måste berätta va Linnéa sa till mig idag bara så där,Mamma du är så gammal ... TUR ATT MAN INTE BEHÖVER TA ÅT SIG, inte ens 24 än=) Barn,va får dom allt ifrån?!  Ha ha ...
Nu ska jag ta mig piggelin glass,men då vet ni att allt är lungt än så länge....

Sov gott mina blogg läsare...
Kramis/
Carro

Nu har det hänt...
PUBLICERAT: 2009-07-28 KLOCKAN: 21:57:19

Det som jag inte riktigt ville skulle inträffa,Mamma har bokat sin resa 29e Januari- 5e Februari ska hon ut & resa med en kompis i hela fem veckor,givetvis är jag glad för hennes skull & tycker det är häftigt att hon ska genomföra detta som hon pratat om inågra månader men för min del blir det tomt,hur ska jag klara mig???!!! Fy får panik bara jag tänker på det,börja räkna ner dagarna redan nu=) Nej är inte besatt av mamma men jag klarar mig helt enkelt inte utan henne,hon betyder mycket för mig, & ja jag är väldigt mammig!=)
Sitter just nu hemma i soffan med en vete kudde på ryggen ömmande värk i ryggen & små värkar ,så vem vet den lilla kanske är på utgång kan ju alltid hoppas!!
Mona va trevligt att min blogg är inlagd på dina favoriter,härligt med en trogen blogg läsare som dig!
Nu ska jag värma min räddning vete kudden för 20:e gången,tur att jag har den!
Hörs imorgon,ifall inte den lilla har tittat ut...

Jag & min älskade vete kudde...=)
/Carro


Allsång på Liseberg...
PUBLICERAT: 2009-07-27 KLOCKAN: 20:58:28

Heeeej,
Kollar just nu allsången med syster, bara älskar allt med Allsång känner mig lixsom som hemma när jag tittar på det Gösta varning på mig,sitter & sjunger med & Sara vill bara byta kanal,tur att man är olika!
Min man ville vara extra gullig ikväll så erbjöd sig att åka & handla å frågade vad jag va sugen på, Sia chocklad glass blev svaret den fanns inte & isället köpte han en annan sort det blev laktos fri glass (Perran missade att läsa på förpackningen) sött  ha ha men skippar glassen ikväll,konstigt med tappade glass suget!=) Kräsen är man vettu!
Såg precis på reklamen om en ny skiva jag vill ha,Ljuva spanska låtar...så den får jag se till att fixa!

Hörs imorgon....

Detta är ingen glass för mig...

Denna vill jag ha!

/
Carro

Full späckat program??!
PUBLICERAT: 2009-07-27 KLOCKAN: 18:24:12

Hejsan,
Hur kan man ha full späckat program/dag när man inte jobbar & bara är ledig? Morgonen började med ett tvättstuga besök då jag står & hänger upp tvätt kommer jag på att jag tänkt fel när det gäller buss tiderna,så tvätten fick ligga kvar på golvet, jag & Linnéa sprang till bussen för åka till Mvc,allt va bara bra, nu vill vi bara att lill tjejen ska komma ut . Efter det åkte vi till Linda,vi tog en fika på Cederlus konditori där min syster jobbar.. Sen jag kom hem ifrån henne så har jag varit hemma fru till hundra,matlagning,tvätt(nackdelen med att vara bort rest länge MYCKE TVÄTT!!) städ... Linnéa va hos mamma en stund nu på kvällen då jag tog ett bad o nu sitter jag äntligen i soffan,skönt! Tur att man har sin mamma nära,på samma gata faktsikt för er som inte vet!Inte helt fel!
Det va min dag det...=)
Fick hem bio biljetterna idag ifrån Klick...stog så här på dom:Tack för att du hjälper oss att göra Sveriges största kändis tidning ännu bättre! Kram/Klick!

En stor positiv grej med denna dagen är att vi blivit av med vårat topplån inte helt fel känns så himlans bra!
Imorgon åker min Ahnna till sitt paradis Magaluf(lite små avensjuk) då jag gärna oxå hade åkt på en charter tripp va ju så längesen..Jag vet att du kommer rocka i dit paradis,drick gärna en ROSA drink för mig & ha det super bra  i solen...!!
Jalla jalla ....




Cederlufs,min snygga syster i kassan...=)

jag i värstans snyggans regn frillan...

Lindis tänk dig du & jag i Italy vi kommer rocka!!!
Längtar tills den dagen blir verklighet,då vi åker!

/Carro


Mitt mail ifrån Klick...=)
PUBLICERAT: 2009-07-26 KLOCKAN: 22:29:42

Hej Carolina!

Tack för bilden. Vi publicerar den gärna i tidningen.

Trevlig sommar!

Vänliga hälsningar
Catharina Cavalli
Reporter Klick!/Redaktör Klickonline

Ha ha ha -så nöjd!
Tack & hej klick är min nya favorit tidning pastej!=)