Blogg strejk..
PUBLICERAT: 2009-05-31 KLOCKAN: 22:17:22

Idag har jag såkallad blogg strejk=) Alldeles för lite besökare! Så imorgon är jag tillbaka igen shooo shepp & hoj imorgon blir det blogg stoj!(Kram till Mamsen på morsdag...)

Tack för idag önskar strejkarn...=)


Hammarkullen,Härlanda tjärn,Ögon akuten, Grillning...
PUBLICERAT: 2009-05-30 KLOCKAN: 23:02:31

Hej,
Vilken dag ,började dagen med att åka till Hammarkullen som vanligt en mycket häftig upplevelse,vi kollade på karneval tåget i en timme jag & Linnéa innan vi "tröttande" & gick vidare medans Sara & Alex ville titta på hela tåget vilket är = att jag blev själv med Linnéa i "utlandet" vi gick & tittade lite bland allt folk tills jag bestämde att vi skulle köpa langos ,Linnéa åt det för första gången & tyckte det va super gott, efter det blev vi hämtade av Perran vilket va ganska skönt efter två timmar i Hammarkullen så ville jag bara hem till mitt kära Sävedalen igen. Vi åkte till Härlanda tjärn där Linnéa badade & vi åt glass perfekt ställe för henne att vara på (henns paradis)!=)Kom hem började förbereda inför grillningen hos Malin & john då Linnéa fick tag på en skruv mejsel & petade den i ögat=( börjar blöda & vi får åka in till ögon akuten=( Stackars våran lilla tjej..
Fick träffa en jätte bra läkare som kollade ögat nu har hon ett plåster på tills imorgon då vi ska vara tillbaka kl 10.00 så då får göra ett ultra ljud på ögat & kolla det ordentligt( Jag bara hoppas att allt är bra )!!! Hon va super duktig ..<3
Åkte efter det hem till Malin & John där vi grillade super mys,kom precis hem & nu känns det skönt att vara hemma igen.
Imorgon börjar vi dagen med ögon akuten därefter ut till havet med Mammi, Sara,Perran & Linnéa(Å matsäck har Carro 80 år fixat!!!


Flamneco prinssesan..




Härlanda tjärn..

Nellie..


Emelie tittade förbi en snabbis..

Perran försöker reparera det brända köttet=)




Nu ska jag nana ..
Tack & hej Linnéa är min super duktiga tjej!=)

Nu är vi redo...
PUBLICERAT: 2009-05-30 KLOCKAN: 11:24:03

Heeej,

Då va vi redo nästa destination : Utomlands a´la Hammarkullen...



Här kommer vi..
Ha en bra dag i solen!

Härlig dag..
PUBLICERAT: 2009-05-29 KLOCKAN: 20:03:07

Hej,
Vilken härlig dag SOMMAR, hittade mig en bikini, glad... det va verkligen på tiden, efter jag köpt min bikini träffade jag Teresa på Condeco & drack en Jordgubbs, Mango smothie i värmen inte helt fel såg Bobby när vi satt där med =)  ha ha ha Carro the kändis freak! Efter 40 min va jag rastlös & ville titta lite i affärer blev H &M & Gina tricot innan Teresa bara ville ut i solen igen vilket inte va så konstigt handlade mig ett par tights, linne & ett par örhängen som va så mycket jag ett par rosa hjärtan!
Har letat länge efter ett par"svarta söndriga tight" hittade det idag på Gina men fanns bara strl L kvar givetvis så ringde runt till alla Gina i stan & slut överallt=( Kom till slut på min kompis Ullis som bor i Linköping,ringde henne o bad henne gå till Gina där & javisst ett par M kvar så nu ska hon skicka dom till mig sån tur !!=)Tack Ullis för hjälpen!
Satte oss en stund vid vallgraven & åt glass med ,en helt underbar dag på stan tillsamans med min Teresa!
Har nu varit ute med Mammi & Linnéa på grill platsen & ätit glass ,kom precis in & ska sätta igång med maten tacos men innan dess ska jag ta mig i kragen som det heter o gå ner till källaren & leta fram Linnéas Flamenco klänning.
(Glömde ta med mig kameran till stan Teresa skickar några bilder till mig imorgon som hon tog med sin kamera)



Snygga grejer va riktiga Carro kläder/Örhängen!

Kramis/C

 

Stan..!
PUBLICERAT: 2009-05-29 KLOCKAN: 10:51:19

Hej hej,
Har fått ont i ryggen igen inte bra alls =( Så fått tid hos "mirakel" kiropraktorn på måndag !
Nu ska jag trots rygg ont strax  åka in till stan SJÄLV , tråkigt men är desperat efter en bikini ska bli kanon väder ihelgen så måste hitta en idag, har letat efter det i några veckor men inte hittat någon som sitter bra =(
Ikväll blir det hemma kväll med familjen tacos, en massa godis & tv TALANG 2009 sådär halv roligt program men funkar=) Imorgon åker vi till Hammarkullen sket häftigt är som att komma utomlands när man kommer dit 30 kr med buss så va man inte längre i Sverige =) blir kanones, blir förstårs Langos imorgon så gott! Laddar upp lite bilder från Mammas mini kalas igår , hon blev hel nöjd med pressenterna , spik matta, mascara, sallads skål & en tunika!( Fick föresten mini kritik av mamma igår för att jag skrev för mycke om mat?) Mitt svar blev tillbaka ,vad ska jag skriva om? Jag jobbar, lagar mat & sover det är ju mitt liv!?!=)



Bror,Hugo & Stina


Barn bordet..



Ha en bra dag nu ska jag ut i solen...


Sitter på jobbet...
PUBLICERAT: 2009-05-28 KLOCKAN: 12:04:19

Hej,
Nu sitter jag på jobbet har precis ätit i bamba & som vanligt spillt på mina kläder magen är lite i vägen ibland kan man säga , fett fläckar på nästan alla mina kläder hem & tvätta!=)
Mammi fyller år idag så Grattis på din dag!
Vi ska få sommar värme hela helgen underbart, så ihelgen blir det grillning , havet & hammarkull karnevalen.
Nu ska jag ta mig en kopp te innan det är dags att jobba igen!

Kramis


Macdonalds..
PUBLICERAT: 2009-05-27 KLOCKAN: 23:08:30

Jag vill ha Macdonalds nu!!! Jag dör gud vilket sug jag fick efter det & körkort har man ju inte, så om det är någon
 som är sugen på att köra en Macdonalds sugen Carro til Mc så ring mig NU!!!!=)
0737*****8=)

Tack & hej varför har jag inget körkkort pastej!=(

Första gången som jag känner att jag vill bo på oluffsan igen sen jag flyttade för
tre årsen ,för då hade jag haft gång avstånd till MACDONALDS!!
Åhh inget att göra åt får ta mig nånting annat att äta=(
Tack & hej!

Bakat Scones..
PUBLICERAT: 2009-05-27 KLOCKAN: 20:45:40

Hej,
Nu är jag ensam hemma & då fick jag för mig att baka scones ,dom är just nu i ugnen värstans gott!
John va den personen som fick hjälpa till med badkaret Perran & han fixade det galant medans jag stog & kollade på ibland är det bra härligt & vara "tjej + gravid"=)
Imogon är det inte vilken dag som helst utan Mammas födelsedag å längtar en massa tills jag får ge presenterna kan inte riktigt hålla mig (Jag är som en tre åring när det gäller paket) + att mormor kommer mysis! Skulle gått ner i källaren idag & letat efter Linnéas Flamenco klänning,..ska nämnligen på Hammarkull karnevalen på lördag & då passar det ju utmärkt att hon har på sig den så gulligt men får ta o leta efter den imorgon!
Det blev Sara som ska hålla mig sällskap ikväll så nu väntar jag på henne.. ..



Tack & hej nu ska jag äta Scones pastej=)


Bubbel badkaret har äntligen kommit!!
PUBLICERAT: 2009-05-27 KLOCKAN: 11:04:26

Hej,

varför är det alltid så att när man börjar lite senare eller är hemma så ska man alltid städa man kan aldrig ta det lungt?!Har iallafall stor städat vårat kök & lilla toalett så nu är det rent!
Bubbel badkaret kom idag härligt, då är det bara badrumet som ska bli färdigt så vi kan börja använda det !
Kanske skulle inviga med bubbel pool party hos mig!!=)
Står just nu i svalen väger 125 kg så om det är någon som vill hjälpa till att bära upp det i eftermiddag så är ni välkomna hit!=)

Tack & hej bubbel pastej...



 

Storm..
PUBLICERAT: 2009-05-27 KLOCKAN: 09:31:58

Hej hej i stormen,

Vad händer med vädret storm & blåser hur mycke som helst plattade mitt hår innan jag lämnade Linnéa till dagis ,det va ju helt onödigt ser ut som en tuperad kyckling i håret nu!
Sitter just nu & äter frukost ensam hemma börjar lite senare idag inte helt fel!Ikväll ska Perran hem  till John o kolla fotbollen( champions leuge) eller nått sånt & han börjar bli så nervös?! Ehh va för vadå en fotbolls match förstår mig inte på det där med fotboll!=) Ingen fotbolls fru om man säger så. Jag blir iallafall ensam hemma rätt härligt tänkte tvinga hit någon som kan ha "mys" kväll med mig typ Sara, Mammi eller Alex så läser ni detta så vet ni vad ni har att göra ikväll: Vara på femman tillsamans med mig!!
Denna datorn slänger jag snart i väggen herregud den "hoppar" hela tiden störande!
Dax att läsa morgon tidningen...Hörs senare!

En nyvaken Carro äter frukost...

Detta får jag stå ut med -Fotboll!!
Ha en bra dag! Kram/C
,

Allum / Ica maxi...
PUBLICERAT: 2009-05-26 KLOCKAN: 21:58:27

Hej,
Jag bara älskar att stor handla Maxi abslout bästa stället ,tvingade med mig Yekta till Maxi/Allum för en stund sen så jag kunde handla råkade köpa två par vita tyg skor till Perran & mig på väg dit på Stadium jätte fina!
När vi va i affären så fick Yekta för sig att hon skulle köpa Ben and Jerrys givetvis blir jag avensjuk & smsar ett "smör" sms till Perran.
Jag- Åh Yekta ska köpa Ben and Jerrys
Perran- Be henne köpa det till dig i försenad namnsdags present =)
Jag- Nej men köper det till mig själv
i morsdags present!
Perfekt slutade med att jag också åkte hem med Ben and Jerrys  "glad" (Den är ganska dyr därför uppskattas det inte när jag köper för mycket av denna glass)! Så nu vet ni det!
Fick precis ett mail på facebook av mormor då hon frågar om vi är hemma i pingst, min första tanke va  PINGST? Vad är det/ Är det nu denna helgen?!Bra att man har koll på läget!
Nu ska jag äta vatten melon & hålla Perran sällskap när han skruvar upp våran nya ikea bänk till hallen!
Jalla jalla nu ska jag äta glass fralla!=)
Lite "flum" bilder från Maxi trippen...







Vi äger Allum kan man säga!=)

Det va den trippen..

Så roligt kan vi ha det!
Hej hej!




Skogen med en Gps??!
PUBLICERAT: 2009-05-25 KLOCKAN: 21:52:53

Hej,
Å va trevligt det va att komma in på min blogg idag & se alla besökare som tittat in 8 st kan inte fatta att det är sant att så många är intresserade att läsa om mig!=)
Hade ju som sagt frilufTs dag idag den dagen gick ut på  att vi skulle vara i olika grupper& gå i skogen med någon slags gps & leta ledtrådar kände på en gång att det kanske inte riktigt är JAG att tramsa runt i skogen med någon apparat som jag inte fattade nånting av men måste erkänna att det va ganska trevligt hamnade i en bra grupp som skötte jobbet med den gula gps:en utmärkt & jag hängde på som "ett trevligt sällskap" ett plus i kanten va ju att vädret va kanonens med!
När vi gått i ca tre timmar i terräng så kom vi fram till "matplatsen" för dagen alltså en grill plats i skogen, där vi fick göra fisk, potatis med grönsaker blev super gott! Ja kan känna Carro trots allt är en "liten" frilufts människa!
Efter jobbet åkte jag & Sara ner till Allum (vårat stan här i partille) & köpte födelsedags present till Mammi!!
Jag vet vad du ska få mamma shoo kan nästan inte hålla mig så himlans nöjd med present valet!Va inne en sväng på min favorit affär med Gina tricot o provade massa ny inkomet men fy kände mig som en padda i omklädnings rummet varför utsätter jag mig för detta fick ångest & gick ut där ifrån, bara inse att jag ska vara gravid i två månader till=)
När jag kom hem va det dax att sätta igång med hemma fru arbetet idag gjorde jag färsk potatis, fisk spett  med dill sås,till efterrätt blev det jordgubbar  ingen dålig middag så här en Måndag!=)
Dagis va stängd idag pga av studiedag så Stina har hjälpt oss  med Linnéa Tack för hjälpen stina!
Perrans pappa är här idag & hjälper till med badrummet vilket jobb men fint blir det, tänkte ladda upp lite pics på lägenheten sen när allt är klart!
Nu är Malin här & hon tycker att jag är super osocial så nu får jag sluta blogga & dricka te med henne som två tanter!

Gps i skogen!!

våran matlagning i skogen...

Carros fisk spett..




Tack & hej dax att vara social pastej!

Färsk potatis !
PUBLICERAT: 2009-05-24 KLOCKAN: 21:15:04

Hej Hej,

Morgonen börjar med att mamma kommer förbi & presenterar Margareta för Linnéa & självklart gillade hon  maggan skarpt=) upptäckte idag att maggan även hade en möglig fot fräscht!
Är min blogg tråkig eller? Tappat en massa besökare inte bra alls ju 14 personer idag bara!=( Skärp till er & titta in här oftare=) Har varit på kalas idag hos Perrans farmor & Farfar har ätit en massa smörgås tårta som innehöll= massa med fett o det innebär att Perran just nu har illa mående attack för att han åt för mycke av den feta maten o han behöver riktig mat hemma fru som man är så kokar jag just nu FÄRSK POTATIS med grekisk sallad(Med min favvo feta ost) till hur gott som helst( va inte bara Perran som ville ha riktig mat va JAG med ) Vi är ganska lika när det gäller mat a´la mat!
Sen vill jag ju gratta Ahnna idag som fyller år! Grattis mitt lilla hallon! <3


Ahnna! (Snodde kortet ifrån din Face)=)

Måste ju också berätta att jag tog ner Linnéas söndriga persien alldeles själv idag från hennes fönster( så nu har jag äntligen gjort nånting i denna lägenhet grattis till mig själv)
Nu ska jag kolla det där programet med Filip & Fredrik där Carolina Gynning är med idag!

Perran -innan mätt attacken!



Min insats i denna lägenheten!

Abslout godaste feta osten!


Jalla jalla nu ska jag äta & kolla tv fralla!

/Carro




Varning för Margareta!!!
PUBLICERAT: 2009-05-23 KLOCKAN: 23:52:18

Måste bara skriva ett sista inlägg innan lägg dax.

Mamma hittade sin gamla docka MARGARETA i källaren idag som hon hade när hon va liten som hon precis visade mig
va bara tvungen att ta en bild & visa er mina läsare=)
Mitt smek namn på henne blev på en gång pyskopat Maggan herregud va hon ser ut!

MARGARETA A`LA PYSKOPAT UTSEENDE!+ ATT HON INTE HAR NÅGRA ÖGON!

Mamma tänkte att Linnéa ska ha den här som leksak hmm stackars henne!

Jalla jalla drömma
mardrömmar om Margareta fralla....

Graviditets depp hormoner...
PUBLICERAT: 2009-05-23 KLOCKAN: 22:45:38

Hej,
Blev inget Halta eller stan för mig idag gravidites depps hormonerna kom över mig =(finns inget  värre än när det kommer över en man bara gråter åt abslout ingeting! Nu har jag duschat sitter hos mamma i min velour dräkt & äter rabarber paj & känner mig pigg & glad igen härlitt=)!
Har inte gjort så mycke idag förutom att vara hemma fru städat, lagat mat, bakat, tvättat ...
Linnéa har haft en mysig dag i Kungsbacka med moster & mormor !
Imorgon åker vi till Uddevalla till Perrans farmor & farfar som fyllt år så blir kalas.
Lägger upp en bild på hur vi bor för er som inte vet det=)


Bo på landet mitt i stan -Det är där vi hör hemma!

Linnéa med sitt lördags godis..

Linnéa leker att hon har ont i ryggen då är det bra att vete kudde finns
& att det ös regnar inomhus=)

Här sitter jag & gottar mig med paj o bloggande hos mammi...
(Tvingade mammi att ta kortet upp ifrån då ser man smalare ut -smart va)

En sak som är väldigt bra med blogg är att man alltid lär sig nånting nytt heter tydligen frilufts kläder och inte frilufskläder=) Tur att man har mamma & mormor som rättar än med ens stavning!=)
Puss & Kram vi ses i pakistan!