Carro style!
PUBLICERAT: 2009-11-30 KLOCKAN: 23:11:47

Halloj,

Satt & kollade på barnkanalen med Linnéa tidigare idag, då Kitty va med (En gammal bigbrother deltagare). Jag älskar ju smycken som jag har bloggat om tidigare. Hon hade iallafall ett par super snygga örhängen som såg ut som ett par Jordgubbar,kanske inte låter så snyggt men åhhhh vilken Carro style det va på dom,smart som jag är skickade jag väg ett mail till henne & frågade var hon köpt dom- JAG HOPPAS PÅ SVAR!

Nu ska jag strax nana! Jalla Jalla kan känna att jag är en aningens smart fralla...


Känner ni igen henne?
Kitty!

Broängs måleri..
PUBLICERAT: 2009-11-30 KLOCKAN: 20:19:19

Heej,

Broängs måleri håller just nu på att riva Linnéas gamla tapet i hennes rum. Vi har tröttnat på hennes tapet så ska bli en vit med ljus rosa istället!SNYGGT det kommer att bli!

Linnéa & Perran har jobbat på för fullt till Alice skrik stämma:) Nu ligger Linnéa i Alices rum & sover,hon är så nöjd med att ligga där,hon tycker att det är super mysigt!

När Linnéa jobbat klart sa hon till Perra..

- Pappa,nu har vi jobbat klart för idag SKÖNT för det är jobbigt att jobba..

ha ha gulligt sagt! Nu ska jag titta på Ullared! Jalla!



Jag gillar Linnéas outfit..:)

Tur att hörselskydd finns!

Hjälp
PUBLICERAT: 2009-11-30 KLOCKAN: 15:02:27

Snälla läsare hjälp mig med en sak, jag vet inte hur jag ska jul pynta här hemma!
Kan jag ha det såhär?



Bara två stjärnor & inga blommor? Med blommor ser för mycket ut! Eller ska jag ha nånting annat i
fönstret? Snälla hjälp mig/oss med detta :-)

Kommentera gärna!

Rusta
PUBLICERAT: 2009-11-30 KLOCKAN: 14:58:31

Heeej,

Promenixen idag tog mig till Rusta, jag älskar Partilles Rusta som ett litet mini Ullared tok fräscht är det med ! Hittade ett ljusstake till köket, som jag känner mig nöjd med vet bara inte hur jag ska ställa blommorna, åh vilka problem jag har!:)

Va förbi Allum en sväng med fick syn på en plansch där det stog att en viss person skulle komma till partilles köpcentrum 6: Dec så då kommer jag att befinna mig där, inte själv utan med Ahnna såklart,vi måste ju ta kort till bloggen! Kan ni gissa vem det är jag ska träffa? :) En ledtråd:

* Snygg/Idol...

Nu har jag gjort mig en grek sallad- lunch dax! Kram på er!





Andreas Carlsson är det som kommer till
mitt hood Partille..

Tröttis
PUBLICERAT: 2009-11-30 KLOCKAN: 09:04:15

Godmorgon,

Måndag IGEN,varför gå helgerna så fort?!!Tycker inte om när Perran jobbar jag vill att han ska vara hemma alltid!
Jag är lite små trött men om en stund ska jag ut & promenixa,måste ner till Allum för att kolla lite jul saker,vi har hur mycket som helst här hemma men vi får inte till det med med " jul inredningen" allt ser bara kaos ut ,jag har aldrig varit med om att det är svårt att julpynta men nån gång ska vara den första :)

Har ju glömt att skriva att vann biljetter IGEN till Scandinavium på Fredag när Idol kommer, vilken tur jag har nuförtiden,kanske borde köpa mig en triss,lite pengar hade ju inte varit fel!
Jag ska inte gå på Idol på fredag så om någon vill köpa backstage biljetter-kontaka mig! =)

Avslutar med att skriva ett Tack till Åsa,vi fick en massa Lisebergs biljetter av henne,så tacksamt! Grymt dyrt att gå på Lisberg,men tack vare Åsa går vi dit gratis på Söndag!:) Massa kramar till dig!


Pics
PUBLICERAT: 2009-11-29 KLOCKAN: 19:23:39

Här kommer lite bilder ifrån igår...










Alingsås.
PUBLICERAT: 2009-11-29 KLOCKAN: 19:16:36

Halloj,

När jag kom hem ifrån Uddevalla idag,åkte jag Linnéa & mamma till Alingsås för att träffa tomten & titta på tomte parad, riktigt mysigt. Linnéa berättade för tomten att hon önskar sig läxor, ha ha det hade han aldrig fått höra innan!
Härligt med lite jul känsla...

Nu är Ahnna,Arild & Sara här,vi har precis ätit pizza & nu blir det fotbolls kväll här hemma,för grabbarna så jag & Ahnna får sitta & prata blogg prat istället -gillar`t!

Puss!












En läasre som ville vara med på bild,snäll som jag alltid
är ställde jag upp!
Jan Johansen va namnet på läsaren..

Vi har det bra..
PUBLICERAT: 2009-11-28 KLOCKAN: 22:13:38

Heeej,


Vi har det bra, jag får bestämma musik för en gång skull,allt utan Mattiaz är okey enligt Jocke :( Bästa låten, aja det får jag stå ut med, Linda bentzing verka vara ok för en gång skull-gillar`t! Folket i Uddevalla hatar SCHLAGER!

Puss!







Vi 2 är bra skit..

Uddevalla
PUBLICERAT: 2009-11-28 KLOCKAN: 19:02:23

Heeej,

Saknat mig? Nu sitter jag hemma hos Perrans kompis i Uddevalla,har precis sminkat mig & ska strax sätta på mig "party kläderna" men tänkte skriva ett litet inlägg först :)

Känns så himla roligt att parta med Perran,va längesen vi va ute ute tillsamans så ska bli riktigt sköj!

Jag prov körde våran bil idag för första gången,körde ungefär 150 m ha ha inte jätte långt men oj va bra det gick,va tvungen att visa mina kör talanger för Perran, jag älskar att köra bil så himla roligt!!

Alice skrattade högt idag så sött, finns det något gulligare än barn skratt?Det gör mig så himla glad!

Jalla Jalla nu ska jag parta en massa fralla...




Allum.
PUBLICERAT: 2009-11-27 KLOCKAN: 18:00:12


Jag tog med mig mina små flickor till Partilles köpcentrum en sväng idag för att handla jul klänningar tills på Julafton,hittade 2 super fina till Linnéa & Alice..

Men fy för att gå med 2 barn i ett köpcentrum efter tre affärer åkte vi hem,då kändes det som om jag vari där i flera timmar ha ha ..:)

Tänkte visa fin fina klänningarna här på bloggen....



Vad tycks?

Visst va dessa strumpor bara så söta...





Jag fick stränga order om att länka till Karins blogg:)
Här har ni den..

Tomten.
PUBLICERAT: 2009-11-27 KLOCKAN: 17:42:13

Halloj,
Linnéa har målat en teckning till tomten som hon har skickat iväg till honom på posten idag-Gulligt :)
När vi ändå pratar tomtar så kan jag passa på att efterlysa en TOMTE till Broäng den 24 :DEC, någon som vill ställa upp?=)
Snart kommer Perran hem ifrån jobbet då ska vi julpynta ska faktiskt bli lite mysigt att få upp alla jul saker ...

Jalla Jalla julis fralla...








Dessa fina tomtisar köpte jag i Ullared för
9 kr st- bra köp kan jag tycka ..:)

Fredag.
PUBLICERAT: 2009-11-27 KLOCKAN: 09:35:31

Heej,

Äntligen Fredag härligt! Här sitter jag vid frukostbordet & mår illa :( Jag fattar inte vad det är började redan igår kväll när jag kom hem ifrån Josefine! Aja det går väll över SNART hoppas jag!

Kvällen igår va hur bra som helst,jag tycker verkligen om att umgås med Josefine,helt plötsligt så är vi ganska lika, nu känns det inte längre som om det skiljer en massa år mellan oss,vi väldigt lika samt väldigt olika!

Hennes hem jag vill bo så! Hon bor i ett jätte fint litet hus med super fin inredning, en massa små detaljer som gör huset så personligt & inte stelt,vilket jag saknar här hemma, så ska nog sno lite av deras "inredning stil" till att fixa till det här hemma!=)

Puss & Kram !



Små detaljer i Josefines/Henkes hem som jag älskar!

Detta ska jag syssletsätta mig med idag!Fick en massa tidningar va J ..

Vi i somras...

....
PUBLICERAT: 2009-11-26 KLOCKAN: 14:16:03

Halloj,

Va grymt härligt att komma ut på en promenix med tanke på att jag satt inne hela dagen igår,Sara följde med också!

Var förbi mormors lägenhet,där Alexandra jobbade för fullt det blir hur bra som helst,min mormor kommer bo i värsta lyx lägenheten :) Ett plus i kanten för hennes del är att det bor en "gubbe" i trappuppgången som va så himla trevlig & possitiv till att mormor skulle flytta in (shoooo hoppas att han e singel så att dom kan bli ihop ) =)!!

Blir ingen Takida idag, hade helt glömt av att jag ska till min gamla tonårsledare Josefine idag ska blir grymt trevligt!

Jalla Jalla hörs sen fralla...





Jag <3 Sävedalen..:)

Här ska min mormor bo...




Torsdag.
PUBLICERAT: 2009-11-26 KLOCKAN: 11:06:12

Heeej,

Kl är bara 11.00 & jag har redan fixat maten tills ikväll så slipper jag greja med det i eftermiddag,passade på när Alice sov & Linnéa är på dagis-planeraren kan man kalla mig :)

Alexandra(min syster) ringde för en stund sen & frågade om jag ville gå med på Takida hon hade gratis biljetter, men hon ville festa oxå & det känner jag inte för idag, så får se hur det blir med det!

Nu ska jag strax ut & promenixa,älskar verkligen det! Tänkte gå förbi & kolla mormors blivande lägenhet,Alexandra är där & jobbar för fullt!

Ha en bra dag! Kram


Ha ha sötaste bilden:)

Oj glad igen..:)

Stora tjejen..:)
Bilderna tog jag i morse...

Jalla!


3 roliga helger framför mig..
PUBLICERAT: 2009-11-25 KLOCKAN: 19:53:57

Heeej,

Jag har tre roliga party helger framför mig,jag vet att några av er säkert tänker "åhh hon festar hela tiden fast att hon har små barn hemma" eller nånting i den stilen tycker det är så tråkigt att det ska behöva vara så för att om Perran som är PAPPA ska göra nånting så är det ingen som reagerar,varför det är så? Är det skillnad på en Pappa & en Mamma? Jag fick iallafall ett inlägg på Facebook där det stog" Vad gör du av barnen när du festar"vad tror ni? Med sin pappa såklart!! jag blev riktigt irri när jag läste det, jag är med barnen 24 h om dygnet sen om jag vill gå ut nån kväll vad gör det,då är dom hemma med sin pappa! Aja färdig skrivet om det..

Detta ser jag fram emot..

* 28/11- Uddevalla hos Jocke...

* 5/12 -Avskeds/födesedags party för min syster som ska ut & resa...

* 12/12- Hemma fest hos oss för Perran som fyller år...

Jalla Jalla nu ska jag gå hem till min mamma fralla...