Kalla mig romantiker..-)
PUBLICERAT: 2010-12-31 KLOCKAN: 13:12:39




Detta blev lunch hos oss idag.
(Perrans tallrik & jag va änna lite extra gulig dagen till ära...*blink*)

Resfeber.
PUBLICERAT: 2010-12-31 KLOCKAN: 12:56:11


Nu har jag lite smått resfeber eller jag mår lite halv strange & vill bara att allt som har med panckning/städningatt göra ska vara över. Tur att jag har en mamma som ställer upp som barnvakt i eftermiddag så att vi får fixat det i lugn & ro.
Kollade precis in vädret i Puerto rico & det är sol sol & ännu mera sol ca 25 grader. Jag klagar INTE!

Jag gjorde ju mina naglar för ett tagsen. Jag har haft cell skräck en gång på kvällen då ville jag bara ta bort dom men det gick över. Idag klämde jag nageln ibilen & som tur va gick den inte sönder men herregud va ont det gjorde. Har fortafarnde värk & har tjatat om hur synd det är om mig jätte länge, Perran börjar bli grymt trött på det. När det händer mig små saker ska jag alltid överdriva & göra det till en grej, men denna gången är det faktiskt på riktigt.

Nu ska jag ta fram alla mina sommar kläder & börja med min packning....

Tingeling Tingeling..

Just det är det någon som vet hur man gör hjärtan i inläggen..?




Nyår.
PUBLICERAT: 2010-12-31 KLOCKAN: 00:17:03


Imorgon eller idag kl är visst efter 12..=) är det självaste nyårsafton. Jag kan inte fatta att det redan har gått ett år sen sist men det har det tydligen. Eftersom vi ska vara på Landvetter mitt i natten har vi valt att inte göra något speciellt åt denna dag. Jag & Perran ska köpa en massa skaldjur & dricka skumpa såklart, är det nyår så är det. Flickorna får gå & lägga sig tidigt för att sedan orka att gå upp mitt i natten.

Jag vill iallafall med detta inlägg önska er ett riktigt gott nytt år! Om vi inte hörs av innan så gör vi det 2011!

Nyårs kram känns änna som ett måste eller..?
KRAM!



Denna skumpan blir det - N O T ..

Tvillingar..?
PUBLICERAT: 2010-12-31 KLOCKAN: 00:08:51


Lika som bär..?


Min vän Shmoni & Leila bakar.

Gilda skolan.
PUBLICERAT: 2010-12-30 KLOCKAN: 23:59:54


Jag har precis lagt ansktsmask, noppad ögonbrynen som jag på riktigt är helt världelös på, skubbat mig mm vill vara extra fräsh inför resan. Mitt i allt detta upptäckte jag att min hy inte va som den brukar. Små plitor & mer porer än vanligt. Typiskt att jag skulle märka det nu när jag ville känna mig extra fräsh. Tur då att jag kom på Gilda skolan här i Göteborg. Dom har allt. En massa olika behnadlingar bla porrengöring. Bra priser har dom med. Nämnde det för Perran & han ville göra desamma så det blir till att boka in en tid för oss i Februari. Lite lyx i varadgen tackar man inte nej till..=)

Någon som varit där..? Nöjd? Bra/dåligt..?
Jag har bara hört bra om detta ställe så jag tycker absolut att det är värt att testa!



Deras hemsida hittar ni HÄR!

På tv ikväll -
PUBLICERAT: 2010-12-30 KLOCKAN: 19:32:38





Ingen bra dag.
PUBLICERAT: 2010-12-30 KLOCKAN: 12:21:40


Alice har vaknat på "fel sida" skrikit & varit arg sen hon vakande, Linnéa är rastlös & längtar som oss andra tills vi ska åka. Jag tvättar för fullt & försöker fixa med saker innan resan men det är inte allt för lätt eftersom jag har en liten Alice vid min sida hela tiden. Nu ska hon strax sova då ska jag ta tag i saker som måste göras.

Just nu går tiden väldigt sakta & alla i denna familjen vill att det ska bli dagen då vi ska åka. Jag/vi måste försöka styra upp dagarna nu så att det inte blir allt för segt.

Inte det mest roligaste inlägget , men jag kände att jag behövde skriva av mig. Bloggar senare idag & då hoppas jag att jag känner mig piggare/ gladare än va jag göt just nu.

Ha en fin dag gott folk.


Såhär känner jag mig just nu..

Det är kallt.
PUBLICERAT: 2010-12-29 KLOCKAN: 21:39:09

Det är kallt & jag fryser fanken hela tiden...
Just nu vill jag bara ha Lördag - Ta mig till värmen nu.
Åhh va jag längtar...







Gran Canaria - Puerto Rico - 1-15 Januari..

.....
PUBLICERAT: 2010-12-29 KLOCKAN: 19:27:10


Vet ni va vi gjorde ikväll..? Tog ner alla jul saker & slängde ut våran fina gran. Vi vill inte komma hem till ett hem fullt med jul saker den 15:e Januari därför kändes det bra att göra det idag. Jag är ingen jul favorit, det är mysigt ett par dagar men sen får det räcka så måste säga att det känns väldigt skönt att slippa det.

Nu väntar jag på att sista avsnittet av Bonde söker fru ska börja. Jag gillar verkligen det programet & har alltid tyckt att det håller kvalite men det kan jag inte säga om denna säsongen vilken förnedrings tv!! Jag skäms varje gång jag tittar på det ändå kan jag inte låta bli. Jag blir alltid lika besatt av dessa såpor.

Läste i tidningen idag om att min favorit såpa Bigbrother börjar i Februari & jag nästan längtar tills det börjar. Känner jag mig själv rätt kommer jag sitta fast klistrad framför tven varje dag som det kommer att visas.
Dokusåpor det är det jag tycker om att titta på...

Gjorde en billig med himlans god soppa till middag idag. Skriva ner receptet på det kanske..?



Min dag med Lollo.
PUBLICERAT: 2010-12-29 KLOCKAN: 17:06:05


Kom hem ifrån Lollo för en stund sedan där det har varit fullt upp hela dagen. Lollo slog rekord med att slå in den godaste maten på hela hösten nämnligen varmrökt lax(ifrån hennes pappas jobb i hamnen..) klyftpotatis med romsås. Det vaa riktigt gott & jag åt för mer än en person glömde av det där med bikinin för en stund..
Lollo är ett riktigt tränings freak, hon tränar alltid & jag är lite små avis på henne. Hon började göra armhävningar mitt i allt idag & jag försökte göra desamma, jag kan ärligt säga att jag inte ens klarade en endaste vilken katastrof.

H&Ms vår katalog kom hem på posten idag vilken lycka. Jag älskar när man märker tecken på att man är på rätt sida året om ni förstår va jag menar. Sommar/vår kläder är verkligen min grej.

Nu är Perran & växlar pengar, Alice hos mamma & jag & Linnéa ska städa hennes rum. Hon är i värsta kaxiga trotsen så jag håller på riktigt på att bli tokig så just nu är hon vansinnig för att jag sitter här & inte städar med henne, dissar därför bloggen NU innan hon blir ännu mer arg.Det är inte riktigt va jag orkar med just nu!

Tack & Hej!



Så himla gott..

Linnéa som enligt enne kan allt kunde självklart detta med, eller inte..=)

Denna katalog gjorde mig lite extra glad idag.....

Bikini nej tack.
PUBLICERAT: 2010-12-28 KLOCKAN: 23:42:09


Jag är en bikini älskare men jag älskar inte att ha på mig dom. Fattar ni grejen? Jag är tyvär inte jätte nöjd med min kropp . Jag vill gå ner ca 2 kg & träna så att min kropp fastar till sig. Jag har fått två barn & självklart har min kropp blivit påverkad. Jag har ändå "tur" att jag ser ut som jag gör med tanke på att många andra går upp mycket i vikt efter att dom fött sina barn.

När jag låg i badet fick jag lite små panik när jag tänkte på att jag snart ska gå i bikini. Inte gör det saken bättre att jag har ätit pizza & en massa choklad idag..=( Typiskt jag har bara mig själv att skylla.

Nu vet jag att många tänker att jag är "töntig" som skriver detta men det är så jag känner. Jag har köpt mitt tränings kort så till sommarn kommer jag vara mer fast än va jag är nu.

Nu till nånting annat...

Fasiken va gott det var att bada, jag blir alltid lika trött & nästan halv somnar i badet. Den dagen vi flyttar härifrån(vi letar större) kommer jag sakna mitt bubbel bad jag gillar det verkligen, speciellt nu på vintern.

Imorgon är det Onsdag det blir som vanligt hel dag med min härliga vän Lollo - Gillar`t!
Jalla Jalla nu ska jag sova fralla...


Gammal bild på a´la mig..

Hälsa Hälsa blogg.
PUBLICERAT: 2010-12-28 KLOCKAN: 22:07:38


Nu har Anna-Karin kommit igång med sin blogg. Hon uppdaterar flitigt om allt
som har med hälsa & inredning att göra men framförallt hälsa. En del saker
hon skriver om tycker jag är jäkligt intressant.

Gör nu ett besök på hennes blogg & lämna en kommentar så bli hon glad..=)

http://mabastakuten.blogg.se/


Tisdag & jag bloggar!
PUBLICERAT: 2010-12-28 KLOCKAN: 22:03:25


Blä jag känner verkligen att jag inte har den bästa motivationen till att blogga just nu men jag gör ett försök.

Idag har vi fin besök ifrån Oslo hemma hos oss. David Perrans bästa kompis ska sova hos oss i natt. Det är verkligen en kille jag gillar & han är verkligen enkel att umgås med. Tyvär träffar vi inte han så ofta men nu är han här & det är både jag & Perran glad över. Just nu kollar killarna på fotboll(som jag hatar) & dricker en massa öl/whiskey jag hatar doften av den blandningen så jag försöker göra allt för att hålla andan...=)

Jag har varit hemma hos Malin en sväng. Hon är just nu min "räddande ängel" jag kom på att jag saknade en del sommar kläder till Linnéa & fick lite små panik eftersom vi åker till värmen på Lördag men det problemet fixade Malin. Jag fick låna med mig en massa fint som är hennes dotters kläder. TACK för det MOLLAN!

Nu ska jag ta mig ett gott bubbel bad sen ska jag ska fasiken blogga igen!


Me and David..

Härligt det är med ego pics..=)

Söndag.
PUBLICERAT: 2010-12-26 KLOCKAN: 23:10:48


Jag har idag varit i Allum en sväng med min stora tjej. Kollat in rean, trodde jag skulle fynda men så blev det INTE, så imorgon får det bli en tripp till stan. Jag har kollat in lite smycken på Lindex som jag måste ha . Lindex har börjat med jäkligt mycket snygga smycken. Jag har bla fastnat för en döskalle ring som måste bli min. Fikade gjorde vi med. Linnéa berättade bla att när hon blir mamma ska hon aldrig vara arg på sina barn & att dom ska få göra allt dom vill lycka till säger jag. Tycker det är gulligt att höra hur hon tänker.

Jag har också varit på middag hos min mormor som vanligt hade gjort god mat. Mätt blev jag, varför ska jag alltid ta en portion till när jag egentligen är mega mätt??!! Jag lär mig aldrig. Min bror, Hugo, mamma, systrarna & Daniel va också där.

Nu på kvällen har Malins mamma Anna- Karin varit här. Vi har haft det riktigt sköj & vi har skrattat hur mycket som helst nästan så att jag tycker att jag borde haft magrutor nu men tyvär har jag inte det. Jag har hjälp henne med att starta en blogg. Jag älskar att hon ska börja blogga det ska bli skit kul att läsa den. När hon kommit igång ska jag länka till henne så ni med får göra ett besök på " Måbästakuten bloggen".

Bra Söndag - Nu är jag alldeles för trött säger därför jalla jalla vi hörs imorgon igen fralla!


Juldagen.
PUBLICERAT: 2010-12-26 KLOCKAN: 22:55:28


Igår var jag & Linnéa på Lisebergs teatern för att titta på Madicken som hon fick i julklapp. Jag älskar allt som har med Astrid Lindgren att göra & Madicken är för mig en favorit. Det är alltid lika mysigt att ha "ensam tid" med Linnéa. Teatern va jätte bra & Linnéa va nöjd med att ännu en gång fått träffa Madicken i "verkligheten" . Jag låter henne tro att det är den riktiga M det kommer en dag då hon fattar att det är inte är på riktigt. Efter nästan två timmar va både jag & Linnéa nöjda med att det va slut eftersom varken jag eller hon tycker om att sitta stilla för länge.

När jag kommit hem fixade jag mig iordning för att sedan gå på hemma fest hos en jätte go tjej vid namn Carola. Jag älskar hemma fester tyvär är jag inte på det så ofta eftersom det alltid slutar med utgång. Jag hade riktigt sköj. Galet härliga människor va där som bjöd på sig själva till 100 % vilket jag älskar.  Efter en massa dans, schlager sång, tjej snack så slog kl 02.00 & jag tyckte det va dax att åka hem. Stackars den taxi chaufför som fick stå ut med mid slumrande fylle snack hela vägen hem..=) I morse vakande jag pigg & som vanligt inte bakis underbart!
" Carola tack för en kanon sköj fest.."


Jag, Madde & Carola..

Härliga flickor Sandra & Carola...
(Linnet som Sandra har på sig vill jag HA så snyggt!!)

Syster & Daniel..

Jag har för första gången i mitt liv tyckt om en hund. Jag älskar inte hundar
men denna lilla vovve fastnade jag för..Min nya kompis skulle man kunna säga..:)



Gott..:)