Kvällen blev inte...
PUBLICERAT: 2010-02-28 KLOCKAN: 20:27:36

Tingeling,

Kvällen blev inte riktigt som jag hade planerat. Vi skulle haft mys kväll med film men istället sitter jag & kollar på Blåsningen & Perran sitter i köket & försöker laga sitt tangentbord som Alice gjort sönder. Han har suttit med datan i en timme det kallar jag tålamod + att innan det åkte en kastrull med 4 liter vatten ut över köksgolvet. Igår Salsa idag vatten = Otur!

Städning pågår..
'

Broäng a´la Thai...
PUBLICERAT: 2010-02-28 KLOCKAN: 18:25:15

Heeeej,
Just nu ligger jag & Linnéa i sängen & kollar på Bolibompa, perfekt Söndags kväll om ni frågar mig. Senare ikväll ska jag & Perran kolla på "Luftslottet som sprängdes" dom flimerna är ganska komplicerade för mig men ska försöka anstränga mig till max så jag fattar the movie. En lugn & mysig Söndags kväll.





Idag till middag gjorde jag Thai mat(Phad Thai..) eftersom jag inte har råd att åka iväg till det landet som resten av min familj har, så får jag nöja mig med att göra maten istället. Nu luktar det THAI i hela våran lägenhet=) Maten va super god så imorgon kommer a´la receptet här på bloggen...



Avslutar detta inlägget med att skriva att "båtpastorn" har kommenterat i min blogg,det tycker jag va
sköj! Jalla Jalla puss & kram fralla...

Båtpastorn ..
PUBLICERAT: 2010-02-28 KLOCKAN: 15:08:05

Jag råkade komma in på båtpastorn Ruths blogg ifrån programet Färjan.
Jag tycker att hon är sket fräck. Kolla in hennes blogg HÄR!


Ruth..
Känner ni igen henne?=)

Söndag
PUBLICERAT: 2010-02-28 KLOCKAN: 12:57:38

Halloj,

Morgonen började med att Hugo blev hämtad för att åka till Sälen där min bror med familj ska vara en vecka. Själv väljer jag att inte åka dit där det finns snö utan till Spanien istället där det är regn =) Fyyy vädret i Alicante skärp till dig! 5 dagar kvar innan jag åker...

Vi va & hälsade på mormor på morgonen, hon va pigg när vi vad där vilken va skönt att se. Hon har självklart mega ont, men hoppas på att hon får opereras i veckan. Va kul att träffa henne igen & självklart blev hon mega glad över att träffa sitt älskade barnbarn CARRO!=)

Idag kommer Linnéa hem-Äntligen! Massa grattis kramar till mina mostrar Karin & Birgitta som fyller år idag-KRAM!




Alice i sina nya frisyr..

Vad tycks?
PUBLICERAT: 2010-02-28 KLOCKAN: 12:50:25

Vad tycker ni om mitt hår?! Jag är super nöjd. Jag älskar att vara blond det är lixom jag.
Blondiner is the shit ..=)




Schalger..
PUBLICERAT: 2010-02-27 KLOCKAN: 22:33:51

Här har vi det enda riktiga bidraget enligt mig..=)



Äntligen!
PUBLICERAT: 2010-02-27 KLOCKAN: 22:31:58

Heeej,

Här sitter jag mätt som en Kamel efter all mat, godis & Stinas goda chocklad kaka som jag ätit. Känner mig tio kg tyngre, men imorgon när jag vaknar känner jag mig smal igen. Jag vet hur det där funkar fet på kvällen smal på morgonen!=)
Min bror & Stina har precis gått hem jag hade turen att få behålla Hugo här en natt till min lilla plutt. Nu ligger han & sover sött i Linnéas rosa rum med prinsess täcken-Gulligt!

Kvällen har varit hur bra som helst, kul att för en gång skull umgås med min bror händer tyvärans inte allt för ofta att vi gör det. Det bästa av allt är att Melodifestivalen har äntligen kommit med ett riktigt SCHLAGER bidrag. Bra jobbat Pernilla Wahlgren-ÄLSKAR`T!




Back in Sweden..
PUBLICERAT: 2010-02-27 KLOCKAN: 18:11:02

Nu är jag äntligen lämnat polen för att vara tillbaka i Sverige. Mitt hår är så jävla snyggt. Min frisör Saffi har gjort ett super bra jobb. Salong Diva kan verkligen rekomenderas!

Har precis fixat iordning tacos som ska bli kvällens middag, jag råkade hälla ut 4 liter salsa sås över ela golvet fanken va arg jag blev. Golv,tapet,kyl,frys mina kläder salsa precis överallt. Nu är allt i sin ordning igen & jag har lugnat ner mig..=)

Jag dissar bloggen ikväll & fokuserar på Melodifestivalen. Jalla..


Det ser inte så farligt ut på bilden men fyyy
jag kommer ha mardrömmar om salsa i natt..=)

Lördag
PUBLICERAT: 2010-02-27 KLOCKAN: 09:25:28

Godmorgon,

Nu sitter vi här & äter frukost & a´la disco frulle musiken är på högsta volym & jag dansar,Hugo kollar på mig som om jag vore ett psyko. Är nog inte varje dag han får uppleva en disco frukost men det får han hos fatser Carro. Jag drömde i natt att jag blev moster vilket jag tyckte va väldigt roligt..=) Kan känna att jag längtar lite efter det. Sara & Alexandra så nu vet ni vad ni ska göra ..-Skaffa barn för min skull=)

Om några timmar ska jag in till stan, hm vad ska jag göra där?! Jag ska äntligen till frissan. Mitt polack blonda hår ska äntligen försvinna & bli fin fint blont underbart som jag längtat!

Ha en bra Lördag så hörs vi senare idag...




....
PUBLICERAT: 2010-02-26 KLOCKAN: 21:10:24

Tingeling,

Nu har vi precis ätit, så himlans gott mätt som en uppstoppad gris det är vad jag är just nu!
Min brors barn Hugo ska sova här i natt. Han ville hålla Alice tidigare & hon har lärt sig att pussas(på sitt sätt...) Alice ville pussa på Hugo han gick med på det i början men när hon nästan attackerade honom fick han panik, ha ha så gulligt . Jag frågade om han tyckte Alice hade växt va ett tagsen han träffade henne.Jag fick som svar: a håret!

Jag älskar min lilla Hugolito tyvär är han inte så kramig så jag får muta med allt möjligt för att lyckas få en.
Nu byter jag ut datorn mot tven..=)


ÄLLLSSSKKKAAARRR....




Super söt
PUBLICERAT: 2010-02-26 KLOCKAN: 14:44:53

Jag har hittat Alices vår jacka på Lindex, den är ett måste! + en mössa till i samma tyg-Gillar`t!


I like...

Lycklig.
PUBLICERAT: 2010-02-26 KLOCKAN: 14:24:30

Jag är så himla lycklig, nu ska jag försöka skriva detta på rätt sätt så att jag inte låter "överdriven".

Jag är 24 år har två fantastiska flickor & jag bor ihop med en kille som jag älskar. Känner verkligen att jag har hittat rätt man i mitt liv. För ett årsen satt jag & berättade för Perran att jag aldrig skulle kunna gifta mig, att det inte va min grej & skulle jag vilja göra det så skulle det vara borgligt  osv.Idag längtar jag efter mitt dröm bröllop. Perran är killen jag vill leva med han är så himla rätt för mig & självklart vill jag gifta mig. Jag vill ha ett sago bröllop med en rosa toutch!=)

Jag känner lycka över att ha det så bra som jag har det. Inte kunde jag tror att mitt liv skulle se ut såhär i 24 års ålder. När jag va mellan 16-19 år levde jag ett galet liv som jag älskade , den tiden va så himla rolig men idag har jag landat i mig själv & älskar att leva a´la familje liv! Jag är lycklig över mitt boende som jag älskar, att ha min mamma/mormor som bästisar =),mina fina vänner  & min familj den är bäst!

Min mamma har kämpat i alla år med oss som ensamstående,eftersom min pappa är ett psyko & det har hon gjort bra! Hon har gjort mig till den pigga & glada tjej jag är idag. Min mamma hon är helt enkelt den bästa...

Perran vi ska leva föralltid så är det bara! Älskar dig...

"Våran låt..."


 



YEEESSS!
PUBLICERAT: 2010-02-26 KLOCKAN: 11:02:15






YEEESSSS ser ni, snön smälter!!=)

Recpet Musslor
PUBLICERAT: 2010-02-26 KLOCKAN: 09:14:19

Ta en stor kastrull och ställ den på spisen på ganska hög värme (5). Ha i en stor klick smör och låt det smälta och bubbla. Hacka en färsk chili, en gul lök och 3-4 vitlökar och kasta i alltsamman i kastrullen. Låt puttra ihop.

Skrubba musslorna så mycket du orkar. Men om du köper dem i en lite finare färskdisk är de ofta skrubbade och då behöver du bara skölja dem i iskallt vatten. Se till att de inte öppnar sig. Kasta de som öppnat sig.

Kasta ner alla musslor i kastrullen (tills den är nästan full). Sätt på lock.

Musslorna kommer nu att öppna sig ganska omgående och det är bra!

Häll i vitt vin, matlagningsgrädde och lite vatten efter smak. Såsen blir väldigt god så jag brukar köra på ganska mycket av vätskan. Ta två stora skedar och rör om alltsamman.

Voila! Lycka till!

 

Detta ska jag göra ikväll!

(Kopierade receptet ifrån Katrin. Z blogg..)


Vilken lycka..
PUBLICERAT: 2010-02-26 KLOCKAN: 09:09:26

Morgonen kunde inte börjat bättre-Det regnar! Äntligen som jag har längtat hoppas nu snön försvinner snabbt,aldrig har jag varit så glad över regn innan men idag jublar jag av glädje! Perran åker till Uddevalla ikväll så min Fredags kväll kommer jag tillbringa tillsamans med Mamma..(såklart..) & min brors barn Hugo som ska sova här. Vi ska frossa i musslor & kolla på det uttjatade programet Lèts Dance.

Gick in på Ahnnas blogg då hon tagit kort med "Mammas pojkar TIM" många tycker man man töntig som är så kändiskåt, jag tycker det är helt sjukt roligt att fotas med kändisar speciellt med B kändisar..Var va jag när kortet togs?!! Typiskt att jag inte va på plats ha ha....=)


I Like...

Titta in på min bästis blogg HÄR!