Gammel varning ..:)
PUBLICERAT: 2010-06-30 KLOCKAN: 10:33:52


I Måndags va jag mamma & min syster på Liseberg, jag ville ju självklart kolla in Allsång med Lotta som faktiskt inte va en hit även fast min favorit Linda Bentzing var med.

Självklart av det jätte sköj att besöka Liseberg ,jag blir nästan som ett litet barn fast med mer rädsla i kroppen än va jag hade för tio årsen. Jag & Alexandra satte oss i Berg & Dalbanan & jag kan säga att jag va så nervös så jag trodde på riktigt att jag skulle svimma. Det måste ni hålla med om att det är riktig gammel varning ...:) För det har jag aldrig varit förut. En tripp med flumeride blev det med & självklart tvingade vi med oss mamma, vi såg ut som tre regn droppar när den turen va färdig, jag va den som klarade sig bäst -GÖTT =)

Vi avslutade besöket med en jätte glass,Lisbergs struten såklart- Ett måste när man är på Liseberg!


Ingen vinst..






Mysig "ålder"..-Not!
PUBLICERAT: 2010-06-30 KLOCKAN: 10:21:51






Här har ni EN av anlednigarna till varför jag INTE hinner
blogga på dagarna lika mycket ..-)

Onsdag!
PUBLICERAT: 2010-06-30 KLOCKAN: 10:19:13

Heeej,

Jag vet super kass uppdatering men här kommer iallafall ett litet inlägg ..:)

Inatt har Hugo sovit här så om en stund ska jag & kidsen gå till Malin där vi ska ha våran egna "våffel dag" himlans bra idè att hitta på att det är den dagen för då kan jag äta våfflor av rätt anledning utan att få ångest-Smart va?! =)
Självklart ska jag blogga om våran fantastico midsommar i Smögen & allt annat ni har missat i mitt liv dom här dagarna men det får bli senare idag.

Ha en bra dag !





Mina favoriter.. <3

Svensk sommar är det bästa!
PUBLICERAT: 2010-06-25 KLOCKAN: 16:32:54

Ett kort inlägg..=)

Vi bor  på Ramsvik camping & det är verkligen utomlands feeling här på ett svenskt sätt, svårt att förklara men kan säga att vi har det hur bra som helst. Om en timme blir det dans runt midsommar stången både jag & Linnéa ser fram emot att rocka loss till alla goa sånger..-)

Nu skippar jag datorn för att istället njuta av solen & denna dag!!


Såhär lyxigt bor vi-Jag klagar inte -)




Kram till dig Sara(syster) som ligger hemma & är sjuk...
Lite tomt är det allt utan dig ! Kärlek <3


Stora tjejen!!
PUBLICERAT: 2010-06-24 KLOCKAN: 10:52:24


Morgonen började med att Malin & Nellie kom hit på frukost. När jag va på toaletten hör jag att Malin skriker till då hade Alice tagit sitt första steg, typiskt att jag missade det ..:( Men självklart snabbade jag mig & Yes hon gjorde det idag. STORA TJEJEN så idag är jag lite extra stolt mamma!

NU jäklans ska jag börja plugga teori, varför jag är super taggad nu är hemligt ..:) Men jag har kommit på en grymt sätt att plugga på. Innan Oktober ska jag ha mitt körkort det va då jag började med det & det får absolut inte ta längre tid än ett år. Efter semstern ska jag tillbaka till körskolan & ta lite lektioner med min favorit Pia som jag faktiskt saknar, jag älskar mina körlektioner med henne.

Nu har jag packat färdigt det sista så om ett par timmar åker vi..
Smögen here i Come -)



Ha en super bra Midsommar !!


Alice..
PUBLICERAT: 2010-06-23 KLOCKAN: 11:46:59


Idag har min lill tjej namnsdag, så idag ska jag fira Alice dagen med att hennes mamma ska äta sushi & hon själv får lite extra majs krokar ..:)

Har precis städat hela lägenheten, nästan iallafall sparade toaletterna till Perran så snäll är jag:)Linnéa är med mamma på fritids idag så nu ska jag ta med mig Alice ut & gå en promenix, jag rör mig alldeles för lite nu för tiden vilket inte är OK!

Kommer inte på nånting att blogga om så JALLA!


Grattis på din dag ..-)

Lika?

Vill ni höra min vackra röst- Kolla då in video bloggen ..:)
PUBLICERAT: 2010-06-23 KLOCKAN: 10:55:26


Me like!
PUBLICERAT: 2010-06-23 KLOCKAN: 10:33:13


Återträff!??
PUBLICERAT: 2010-06-22 KLOCKAN: 19:56:37

Idag träffade jag på min gamla klass kompis Liliana ifrån gymnasiet. Det va riktigt sköj att träffa henne eftersom vi inte har gjort det sen vi slutade. När vi gick i skolan var vi ett gäng tjejer som för det mesta umgicks & tillsamans hade vi oftast mega sköj. Vi bestämde iallafall att vi skulle styra upp en "återtträff" med alla tjejer ett riktigt mega partaj. Jag hoppas verkligen att detta blir av för det hade varit riktigt kul att samla alla för en galen kväll!

"Vad säger ni tjejer en kväll med en massa goda drinkar & Voy Voy Voy på repeat på cdspelaren? -)"


Sara min alldeles egna PH!

Karin & Madde..



Stina & Therese..

Liliana..

Emelie..

Lollo..

Sophie & Terese..

(Jag hoppas det va ok att jag kopierade lite pics på er ifrån Facan...?)





Min sommar sallad..
PUBLICERAT: 2010-06-22 KLOCKAN: 19:26:37


Som ni vet älskar jag MELON & på sommaren gör jag ofta min favorit sallad- Idag gjorde jag den!




Vatten Melon
Feta ost
Rödlök
Oliver
Balsamvinäger & Olja

.........
PUBLICERAT: 2010-06-22 KLOCKAN: 19:22:50

Heeej,

Ibland är det verkligen inte lätt att komma på någon passande rubrik, det är därför jag kör med ... :) Så nu vet ni det! Idag va jag & Malin hemma hos hennes söta mamma. Vi pressade i solen innan molnen anlände & det blev skit kallt, jag hade turen att Alice sov nästan hela tiden. Till lunch fick vi en värstans god tortellini rätt som jag åt lite för mycket av typ 3 stora portioner = Må illa attack ..:) Som tur va gick den över snabbt. Det jobbiga va bara att Anna-Karin har en HUND jag är ingen hund älskare om man säger så.Jag va sket rädd hela tiden & gjorde allt för att han inte skulle uppmärksamma just mig, ibörjan lyckades jag verkligen inte med detta. Så jag stängde ut mig själv på balkongen -SKÖNT men efter en stund va inte jag intressant längre- Åhh vilken lycka för min del.

Katter & hundar are not Carro style. Jag & Malins humor är världs rolig om man frågar oss men våran familj uppfattar oss oftast som jobbiga, varför det är så kan jag inte svara på.När det va dax för oss att åka hem satt Malins mamma på en sol helt slut & ville sova ..:) Hmmm skulle  man kunna kalla oss för krävande gäster??! :)
Tack för besöket Annkis!

Blev ingen dejt med Ahnna idag så vi ska träffas imorgon istället, jag längtar mega efter min tjej! <3

Jalla Jalla nu ska jag fixa mina naglar fralla...



Tortellini, champinjoner, paprika, ostsås, creme. f & Chilli sås...
MUMS!

Inte min favorit..

Anna-karin ville inte vara med på bild men en smygis fick jag till ..:)

Mobil bilder därför inte dom bästa!

Snart Midsommar...
PUBLICERAT: 2010-06-21 KLOCKAN: 21:40:21

Jag kan verkligen inte fatta att det snart är midsommar IGEN, tycker inte det va längesen det va det :) Tiden går lite för fort ibland. Midsommar är en av mina favorit dagar & för en gång skull ska vi få kanon väder på just denna dagen. Iår ska vi ju fira midsommar i Bohuslän i Smögen ska bli grymt mysigt att hela familjen ska fira ihop.Vi, mamma,systrarna med sambo & Perrans familj. Jag ser verkligen fram emot helgen.

Idag när jag va hemma hos Malin gjorde hon iordning min nya favorit rätt till lunch. Tortellini,Pesto,tomater,oliver med Creme Bonjour vitlök -riktigt gott ,tycker abslout att ni ska testa detta :)! Imorgon ska jag gå upp mega tidigt tjugo över sju inte riktigt vad jag är vann vid men jag & Malin har bjudit in oss själv på mysdag med mat hos hennes mamma så efter att ja lämnat Linnéa på dagis blir det ett par timmar hos Anna-Karin. Det bästa av allt är att hon har värsta terassen som jag ska ligga & pressa på(Anna-Karin får ställa upp som barnvakt) :) På eftermiddagen kommer min favorit Ahnna hit. Jag har alltså en rolig Tisdag att se fram emot!



Puss & Kram!

Köpt en massa fint...
PUBLICERAT: 2010-06-21 KLOCKAN: 21:20:40

Heeej,

Tänkte visa er lite av min shopping ..:) Va på stan idag med en snabbis köpte äntligen nytt smink ifrån Make up Store fick mega bra hjälp av en gammal klass kompis,så nu har jag verkligen rätt färger till mitt face ..:) Köpte även 2 super söta klänningar till flickorna som dom ska ha på midsommar likadana såklart!


Klänning & armband ifrån H&M...

Linne H&M..

"Baksidan"

BikBok..

Svarta H&M, tunikan ifrån Carlings..



Make Up Store är bäst..


Självklart är jag som vanligt värd allt detta ..=)
Jag är så nöjd!


Sooollll...
PUBLICERAT: 2010-06-21 KLOCKAN: 09:23:42

Godmorgon,

Solen skiner & jag är på ett strålande humör!Jag kommer att vara ute EXAKT hela dagen, eftermiddagen avslutas hos Malin där det blir a´la pool party!

Ha en bra dag så hörs vi ikväll....


Ny tatuerad...
PUBLICERAT: 2010-06-20 KLOCKAN: 22:12:34


Linnéa är nytatuerad, hon bär numera en tatuering med Vickan & Daniel på armen!





Hon fick själv bestämma kläder idag,det är därför julklänningen är på ..:)

Håll nu med mig om att pressenten va GRYM..?!