Busy ..=)
PUBLICERAT: 2010-03-31 KLOCKAN: 22:38:25

Heej,

Tyvärans har jag ingen tid att blogga. Jag är lixom very upptagen..=)
Imorgon bitti ska jag in till stan med Alice som ska till frissan, ha ha kul att jag har beställt tid hos en frisör för en 7 månaders bebis måste få ordning på hennes munk a´la troll frilla!

Hörs efter det! Puss & Kram!

Onsdag!
PUBLICERAT: 2010-03-31 KLOCKAN: 09:29:57

Tingeling,

Min morgon kunde börjat bättre, ställde klockan på 06.30 igår eftersom jag skulle ha körlektion på morgonen,försov mig jag hatar att göra det värsta stressen. Som tur var hann jag med bussen(inte billigt att missa en lektion..) När jag väll satt på bussen fick jag värsta fisattacken fatt va jobbigt på en buss?! Så jag fick verkligen jobba med att det inte skulle "hända nånting" bland allt folk-Jag lyckades=) Kanske inte jätte intressant  för er att veta men det är lixom jag att blogga om det!=)

Kl elva ska jag ta med mig mina flickor & gå till jobbet, är påskbuffè där idag & det vill jag självklart inte missa. Skönt då slipper jag att tänka på lunch! I eftermiddag blir det att umgås med Malin som jag alltid gör nu för tiden!

Imorgon kommer min älskade lilla syster Sara hem, som jag har längtat!


Bloggar
PUBLICERAT: 2010-03-30 KLOCKAN: 23:02:40

Här kommer lite bloggar jag följer...
*Paow

*Kissie
*Dessie
*Amir(Gaybloggen)
*Katrin.Z
*Jane(Mammas pojkar)
*
Jackie(Paradise Hotel)
*Carolina Gynning
*Linda Rosing
*Bobby
*Färjan Håkan
*Kenza
*Magdalena Graaf
*Hanna Graaf
*Catja (Paradise Hotel)
*Andreas(Paradise hotel..)
*Laila Bagge
(Allla bloggar är länkade)
Jag fattar inte hur jag orkar läsa alla, med detta är några av alla kändis bloggar jag läser..
Nu vet ni vad jag gör på kvällarna =) Blogg torsken Carro kan man kalla mig!




Me like!
PUBLICERAT: 2010-03-30 KLOCKAN: 22:48:35

Nu har jag kommit på en grymme snygg grej jag vill ha i klädväg som jag verkligen likes mucho!
Jag tycker Bustier(bh) med en kavaj över är mega snyggt. Alltså man knäpper kavajen & man ser lite av bh.

Vet ni var man kan köpa en snygg svart eller grå kavaj?Tight ska den vara. Varit inne & kollat Lindex,Gina,H&M & Kappahl men hittar ingen snygg!? Kom gärna med tips..


(Bild lånad av Paow..)
En bloggare Paulina har köpt den här..
Mega snygg tycker jag!

Hur är det möjligt?
PUBLICERAT: 2010-03-30 KLOCKAN: 22:12:57

När Perran åkte till Sthlm ihelgen hade han med sig en termos med kaffe & ha bilen, när han kom hem i Söndags ställde han den på diskbänken & där har den stått sen dess. Jag har nämnt några ggr att han ska skölja ur den men ingenting händer "han glömmer..". Envis som jag är har jag bestämt mig föra att inte röra termosen=)

Ska bli spännande & se hur lång tid det tar innan Perran tar tag i det =) Med detta vill jag säga att jag är bra mycket bättre på allt som har med köket & hemma sysslor att göra! =)

Jalla Jalla Carro är super bäst fralla..


Sally Bazar
PUBLICERAT: 2010-03-30 KLOCKAN: 18:36:42

Sally Bazar heter affären vi var i idag!




Massa fina saker..




Vi med våra vagnar tog upp allt plats i butiken..=)

Är ni i närheten av Redbergsplatsen,titta in i butiken!
Mysig & trevlig personal!
Hemsidan här!

Min dag..
PUBLICERAT: 2010-03-30 KLOCKAN: 17:40:54

Jag har haft & göra hela dagen, jippi vad jag älskar sånna dagar! Morgonen började med långpromenix med Malin & hennes 2 vänner till den lilla mysiga butiken som jag skrev om i tidigare inlägg. Massa med fina saker, jag ville  självklart ha en massa grejer men min plånbok stoppde det- Alltså ingen shopping, men faktiskt ibland kan det vara mysigt att bara "titta shoppa" oj jag hittade på ett nytt ord.

Efter det hämtade vi kidsen på dagis & mötte upp Emelie, blev en ute dag i vår solen riktigt härligt att faktiskt inte ha varit inne på hela dagen. Nu är det bara lite värme som fattas, för det är fortfarande ganska kallt men jag förtränger det & klär mig i lite för tunna kläder, trött på alla tjocka jackor & klumpiga skor! Avslutade dagen med ett besök hos mormor. Nu kom jag hem, Perran va hemma tidigare ifrån jobbet = jag slipper för en gång skull göra mat-SKÖNT!

Jalla Jalla hörs senare...


Emelie & Malin...


Glömde kameran hos mormor, så fler bilder ifrån dagen kommer later!

Schyrrans..
PUBLICERAT: 2010-03-30 KLOCKAN: 17:23:44

Igår när jag & Perran va ute & körde bil, tog jag mig en tripp förbi min brors lägenhet. Självklart ville jag att han skulle titta ut när jag drivade förbi så jag stolt kunde visa hur duktig jag är..=) När Perran ringde för att be han titta ut fick han som svar.. " Det är mitt i fotbollen, jag kan inte kolla nu men säg att jag gör det ändå"
Hur schysst va den?! Min bror ville alltså inte kolla in min grymme körning! Hur fanken kan man vilja missa det?! Fotbollen ska alltid gå före BLÄ va tröttsamt =)


Godmorgon!
PUBLICERAT: 2010-03-30 KLOCKAN: 08:25:53

Godmorgon,

Nu kom jag precis hem efter min turbo promenix, va fantastiskt härligt det va att gå innan frukost. Kliva upp ur sängen på med träningskläderna sen klar! Nu äter jag frukost & det känns redan som om jag har gått ner 5 kg, synd att det bara är önske tänkande & inte verklighet! =)

Idag ska jag Malin & hennes kompis Sanna åka till Olskroken till en ny affär, där dom tydligen har allt i inredning, smycken (Carro style..) & en massa annat & det bästa av allt är att det tydligen är bra priser-Gillar`t!

Min kamera krånglar så blir tyvärans ingen bild...
Jalla Jalla ha en bra dag fralla!


Nelly bikini tävling!
PUBLICERAT: 2010-03-29 KLOCKAN: 22:11:01

Jag har designat min egna bikini på Nelly.com. Va nu gulliga /snälla & rösta på mitt bidrag!
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

KRAM!


Ser fram emot..
PUBLICERAT: 2010-03-29 KLOCKAN: 18:05:36

Tingeling,

Jag har en massa sköj att se fram emot denna veckan, vilket jag älskar...

Torsdag: Kommer min älskade lilla syster Sara hem då blir det middag hemma hos oss med hela familjen(bror med familj, mamma & mormor) Alexandra har blivit bjuden på spa i Smögen i fyra dagar av sin pojkvän så hon kommer inte att vara med! På kvällen ska jag hem till min kompis Maria där blir det blir förpartaj innan Palace. Ni vet Torsdagar på Palace är min grej. Tredrag spelar då ett bra coverband!

Fredag: Åker vi hela familjen till kidsens farmor & hennes Erkka alltså min snälla svärmor där ska vi vara tills på lördag & fira påsk, på kvällen ska jag & Perran festa med hans kompisar i Uddevalla staden & flickorna är kvar hos sin farmor. Ska bli skit skoj att gå ut med Perran vi gör inte det så ofta längre tyvär! Kanske ska jag ha med mig en kompis som jag kan rocka loss med på dansgolvet...!=)

Massa sköj -ÄLSKAR`T!!



Jag i min nya snygging klänning..


Fint!
PUBLICERAT: 2010-03-29 KLOCKAN: 16:12:17

Såg ett fint kak fat i tidningen ifrån Åhlens som va riktigt Carro style!


Visst va det fint?!

129 kr bra pris tycker jag!

....
PUBLICERAT: 2010-03-29 KLOCKAN: 16:10:16

Heeej,

Har precis kommit hem ifrån min mormor, hon blev super snygg i håret. Såg nästan ut som om hon gjort ett ansiktslyft ett billigt sådant:) Tänk av mycket hår kan göra! Tur att jag har en kompis som kan klippa.

Jag skulle som sagt tvätta idag vilket jag fortfarande håller på med! Tvätten tar aldrig slut! Men för att jag inte skulle bli uttråkad så skojade jag till det med att ta en tripp till Allum vårat köpcentrum, självklart hittade jag en klänning jag bara va tvungen att ha(som vanligt..) Egentligen inte en Carro klänning men den satt perfekt(Jag härmade kissie som också köpt den,ni som läser bloggar vet vem jag menar..) ! Skickade ett med till Perran efteråt, att jag köpt den i påsk present & att jag va värd det (som vanligt..) ha ha självklart fick jag ett ok tillbaka! Nya kläder jag mig very happy=)Visar senare hur den ser ut!

Nu ska jag göra middag. Kassler låda med ananas & en likadan fast veg=)


Svettlana!
PUBLICERAT: 2010-03-29 KLOCKAN: 09:35:37

Vad har det varit för fel på mig i natt?!! Jag vaknade av att jag va helt blöt alltså svettats en massa, jag som i vanliga fall aldrig gör det. Lakanet va a´la vetten pöl fräsht!! Jag känner att jag svettas nu med..

Vad bereor det på? Känner mig i som en Svettlana XL idag! Nu ska jag ner till tvättstugan -Blä va trist men ett måste ! Kanske borde tvätta sängkläderna med..=)


Tvättstugan here i come..!

Tingeling
PUBLICERAT: 2010-03-29 KLOCKAN: 09:18:21

Godmorgon,

Igår på mässan va det helt ok men abslout inte mer, hur mycket folk som helst + en vagn på det. Men eftersom jag va med mamma så hade vi sköj ändå. Linnéa träffade på Pippi & gänget vilket gjorde henne super glad hon är besatt av alla Astrid Lindgrens filmer. Dom va där & gjorde reklam för Astrid Lindgrens värld,kan känna att även jag längtar tills vi ska åka dit i Maj. Jag & mamma tävlade om en spa helg på hotell Tylösand så nu hoppas vi att vi vinner! Det hade inte varit helt fel.

Igår kom min kärlek hem,han va super nöjd med sin helg i Sthlm  men gud va skönt att ha han på hemmaplan igen.
Eftersom jag är världens bästa flickvän så fick jag en tunika ifrån Gina Tricot som jag ville ha -LYX!

Idag ska jag vara med Malin, snäll som hon är ska hon klippa min mormor...

Ha en bra Måndag!


Pippi bjöd på Tårta..