Min IDOL!
PUBLICERAT: 2010-05-28 KLOCKAN: 15:52:39


Idag fyller min Idol år MAMMA

GRRAAA
TTTTIIISSS!




Tänk vilken tur att jag har en mamma som dig & ännu mer tur för dig
som har en dotter som heter Carolina=)

"Grattis KRAM"

Hon är hemma..
PUBLICERAT: 2010-05-27 KLOCKAN: 23:05:13


Igår kom äntligen min favorit hem ifrån Mallorca, Ahnna är nu på hemmaplan vilket känns super skönt. Tänkte vara lite extra gullig(vilket inte händer så ofta) men känner mig lättad över att veta att vi bara befinner oss några hållplatser ifrån varandra. Ahnna får mig alltid att må bra! Hon hade köpt en klänning i Carro style som jag really like snäll som hon är fick jag låna med mig den i helgen wwwwwweeeee LYCKA den sitter a´la perfekt på mig!

Just nu sitter jag & Perran å kollar på Eurovision & jag känner mig lite IRRI, Sverige gick inte vidare KATASTROF! Anna va ju bäst. Nu strejkar jag genom att inte titta på detta skit programet mer.

Jalla Jalla kanske är jag tillbaka med ett inlägg imorgon igen fralla..




Alice visar..
PUBLICERAT: 2010-05-27 KLOCKAN: 22:51:32

Dagens outfit!





"Vietnamn style-Gulligt värre! "

Ser fram emot helgen..
PUBLICERAT: 2010-05-27 KLOCKAN: 22:49:49

Tingeling,

Jag har inte riktigt haft något blogg sug därför har jag skippat det, men kände för det nu, så här kommer ett litet  inlägg..=)

Jag har precis packat inför helgen jag, mamma & mina systar ska ju på en liten tripp någonstans i Sverige. En massa kläder/skor man kan nästan tro att jag ska vara borta en vecka,det där med att packa för två dagar är inte min grej, en massa dricka, smink/smycken, bikinin(eftersom jag tänkte ta mig ett premiär dopp..), brassestolar! ALTT för att vi ska få en grymme lyckad helg. Mitt humör är på topp, jag står för musiken SCHLAGER=) Jag ser verkligen fram emot helgen, den kommer att bli grym!


Nyttig helg NOT!

.....
PUBLICERAT: 2010-05-27 KLOCKAN: 08:49:27

BLOGG PAUS...

(
Tillbka på Måndag.) =)

Vad tycker ni..?
PUBLICERAT: 2010-05-25 KLOCKAN: 23:06:25


Vad tycker ni om denna klänningen??=)

Elise Ryan Lace Dress SEK 389, Elise Ryan - NELLY.COM


Jobbig dag!
PUBLICERAT: 2010-05-25 KLOCKAN: 21:02:08

Tingeling,

Inte haft tid att blogga idag. Morgonen började med en sjuk Linnéa som hade 40 graders feber en timme senare hade Alice lika hög feber så min dag idag har bestått av att ta hand om två sjuklingar. Så tråkigt att behöva sitta inne hela dagen + att Alice har varit gnällig XL (om ni fattar va jag menar..). Linnéa är nästan bra igen SKÖNT & Alice är bättre. Eftersom jag är en sån grymme mamma belönade jag mig själv med Sushi till middag-LYX!

Imorgon ska jag äntligen få fixat mitt hår, hatar utväxt ser ut som en ryss förtillfället. Tur att jag har Malin som alltid är snäll & fixar mitt hår när jag vill!


Min nya kärlek(klänningen med pärlor) har jag hämtat hos Cornelia idag, eftersom pärlorna inte satt fast bra hjälpe hon mig med det. Så nu kan jag dansa loss i den utan att behöva tänka på det..
Tack Cornelia för hjälpen..




Hiss eller Diss?

Billigt & bra..
PUBLICERAT: 2010-05-25 KLOCKAN: 10:22:20


Jag måste tipsa er om ett schampo & balsam jag köpte på Ica Maxi, det funkar mucho bra på mitt hår.
Just nu har dom ett erbjudande  om man köper ett schampo så får man balsam på köpet- DET NI=)
Passa på!


Ca 70 kr!

Tisdag
PUBLICERAT: 2010-05-25 KLOCKAN: 09:47:17

Godmorgon,

Tisdag idag & jag är hemma med en sjuk Linnéa. Hon har feber & är lite små hängig. Hon är nästan adrig sjuk så dom få gångerna hon är det tror jag alltid att det är jätte allvarligt. Ska skämma bort henne lite extra idag.

Va jag blir trött på Sveriges sommar väder. Enda dagen är det 26 grader & andra 14 idag är en dag med kasst väder, regn & mega kallt lite små tröttsamt. Jag är iallafall grymt grillsugen har grillat alldeles för lite hitills så tittar solen fram i veckan är det ett måste!

Mamma tog  kort på hela familjen i helgen, vi har nästan inga kort på alla fyra. Men det va inte lätt kan jag lova att få alla att titta in i kameran samtidigt fyra kort blev det & inget blev bra...
Här kommer dom..=)

Familjen Jonsson a´la Lindström..


Sexiga skor jag har på mig-NOT!




Fiskebäckskil..
PUBLICERAT: 2010-05-24 KLOCKAN: 14:36:26

Heeej,

Igår va jag & min lilla familj i Fiskebäckskil föra att fira Perrans farfar som fyllde år. Vi var bjuda på en restaurang precis vid vattnet, super mysigt! Maten va grymt god men kände ganska snabbt att det där med"finare restauranger" är jag inte riktigt van vid . Special bestick & grejer till huvudrätten. Jag satt som ett frågetecken & ville inerst inne bara ha en vanlig KNIV men icke igår va jag Carro a´la lite finare i kanten=)

Jag har verkligen en massa sköj att se fram emot.
Nu ihelgen fyller min mamma år så jag & mina systrar har bokat en hemlis grej på ett hemligt ställe, kan alltså inte skriva om det på bloggen. Men hoppas självklart på fint väder. Ser alltså fram emot en galen helg med systrarna & mamma.

Sen står Astrid Lindgrens värld, Sthlm med älsklingen , Falkenberg & Smögen på schemat dom närmsta helgerna-ÄLSKAR`T!!






Min brat mat..=)

Flickorna med sin farfar..

Perran med sin fina farfar..



Perrans bror Daniel & Alice..


Ahnnas dag idag <3
PUBLICERAT: 2010-05-24 KLOCKAN: 13:06:11

Idag fyller min bästis AHNNA år! Tyvär befinner hon sig fortfarande i Spanien så jag kan inte ge henne en grattis kram i "verkligheten" men snart kommer min favorit äntligen hem!!

" Jag tänker lite extra på dig idag & jag hoppas verkligen dur får en toppen dag i dit paradis.
Massa grattis kramar till dig "

Titta gärna in på hennes blogg ----->HÄR!


Strandgården
PUBLICERAT: 2010-05-23 KLOCKAN: 20:37:51


Min dag igår på Strandgården va FANTASTISK! Som alltid när jag är där mår jag som bäst. En dag med mycket sol, god mat, mamma, Perran & en världs snäll Alice vid min sida. Perran badade inte, jag hade alltså rätt =)!

Alltid på sommrarna när jag ska åka hem ifrån Strandis har jag alltid lite små ångest & tycker det är mega jobbigt att veta att det är ett helt år kvar till nästa gång.. Men igår va det grymt härligt att lämna stället för att sedan veta att jag har ett par härliga veckor att se fram emot.

Som ni kanske förstår så va min dag toppen...


Alice -va händer?=)









Jag försökte få till en "hjärt bild" men oj va svårt det var..=)
MIN pics= KATASTROF


Det bästa med Fredagar..
PUBLICERAT: 2010-05-21 KLOCKAN: 22:12:54


ÄR att jag kan frossa i en massa gott utan att få dålig samvete. Det blev räkor iallafall med en massa goda tillbehör till. Jag älskar skaldjur, min favorit mat. Jag kan äta tills jag spricker men får ändå inte illamående attack!! Men chips a´la godis har gjort att jag känner mig uppstoppad. Jag har börjat med en ny grej som jag inte har skrivit om, gör faktiskt 100 situps varje kväll inte dåligt för att vara mig..=) Idag får la jag göra 1000 efter all skit!

Det blir Strandgården imorgon-JIPPI va mysigt! Badkläderna ska packas ner & Perran har sagt att han ska ta sig ett dopp, jag tror han inte men vem vet kanske har jag fel. Det blir första gången Alice får se detta paradis & ABSOLUT INTE DEN SISTA!

Jag vet att ni inte kommer svara =) Men jag frågar ändå: Hur har eran Fredag varit?




Icas egna Grekiska potatis sallad är grymt god!
TESTA!

Det gick snabbt...
PUBLICERAT: 2010-05-21 KLOCKAN: 14:34:39


Tingeling,

Idag cykel tränade jag Linnéa samtidigt som jag körde vagnen. Det va inte så jätte lätt,kändes som om min arm skulle flyga av, men det gick. Vi var ute i en timme & när den timmen var slut hade stor tjejen lärt sig att cykla utan stödhjul. Vilken lycka! Hon känner sig jätte stor nu..
Vi behöver träna lite mer på balansen & a´la koncentrationen. Men att det skulle gå så fort det trodde jag inte.

Ikväll ska jag & min man ha Fredagsmys jag är mega sugen på räkor med dom var alldeles föra dyra idag..=( Typiskt nu vill jag ha dety ännu mer bara för det. Någon som har nått bra middags tips? Jag kan inte komma på nånting jag är sugen på! Förresten jag gjorde en jätte god potatis gratäng igår med kantareller som jag tänkte skriva ner receptet på senare.

Vi hörs later!



På posten idag..
PUBLICERAT: 2010-05-21 KLOCKAN: 14:19:24


Idag fick vi en massa åk kuponger till Liseberg på posten som söta Åsa (som jobbar där..) har skickat till oss. Linnéa hoppade av glädje när hon förstog va det var.
Förra året va jag gravid & fick inte åka nånting men iår då ska jag åka allt som går att åka jag & Linnéa älskar allt som har med Liseberg att göra. Perran vågar inte ens åka ponny karusellerna så det blir jag/Linnéa som får stå för den biten ..=)




"Tack snälla söta Åsa, gullig du är som tänker på oss.."