Torsdag.
PUBLICERAT: 2010-09-30 KLOCKAN: 09:48:35

Heeej,

Gick till jobbet nästan 2 timmar för tidigt idag smarta jag. Så nu sitter jag hemma igen & väntar på att klockan ska bli 10.30 då börjar min arbetsdag på riktigt...=)

Hade på mig mina skor ifrån rikemans butiken Skopunkten idag för första gången. Kände att dom kändes lite "plastiga" vet inte om jag bara får för mig det eftersom jag vet var dom är köpta. Har vänner som har skor därifrån & på dom tycker jag dom är sket snygga. Säkert bara jag som inbillar mig...

Fy va skönt det ska bli att bli blondin igen ,just nu är jag en blandning av brunett a´la rysk blondin & det gillar`t jag INTE!

Jag har fått 1 kommentar angående min design, kom igen nu va tycker ni..?





Halv taskig webcam bild men det bjuder jag på..=)

Recept!
PUBLICERAT: 2010-09-29 KLOCKAN: 21:59:48


Fick ett mail på ett recept som Lindis skickat till mig.
Tänkte dela med mig av det eftersom det enligt henne är så jävla gott...

Lassemans räk-pasta (Döpt efter våran date med Arvingarna.. )

Fräs hackad vitlök ihop med 10 hackade soltorkade tomater i lite olja.
Häll i 2 dl lätt creme fraiche, 0,5 tsk sambal oelek, halv fiskbuljongtärning och 1 dl vatten.
låt koka ihop några minuter.
Tillsätt hackade färska basilikablad avsluta med att lägga i räkor.
Salta & peppra.
Serveras med färsk pasta.

- Visst låter det gott?Det blir Fredags middagen hemma hos oss!



Snart ska jag titta på kaos programet "Kungarna av Tylösand" Perran sa även denna veckan GODNATT innan programet har börjat. Fick precis reda på att han inte ska titta på det mer eftersom han tycker att det är skit.
Kul blir till att titta på det själv ikväll & alla andra Onsdagar framöver...




Vi hörs imorgon!

7 dagar kvar...

Äntligen!
PUBLICERAT: 2010-09-29 KLOCKAN: 20:58:28


Imorgon är det Torsdag den 30:e Sep & den dagen har jag längtat efter.
Vad händer då? JAG SKA ÄNTLIGEN FÅ SLINGAT MITT HÅR! Jag hatar att ha utväxt & just nu har jag alldeles för mycket. Imorgon kommer jag alltså att tillbringa min kväll hos Malin där mitt hår kommer att bli fixat + myskväll. Vi ses inte så ofta längre eftersom jag jobbar & hon pluggar. Så jag kan ärligt säga att jag verkligen längtar efter att få träffa denna tjej (Oj va kärleksfull jag blev där, inte likt mig ..-) ).



Jag använder alltid Mood billigaste & absolut bästa färgen.

Idyll stad.
PUBLICERAT: 2010-09-29 KLOCKAN: 20:53:56


Jag va precis inne på Magdalena & Hannah (länk)Graafs bloggar. 2 av alla bloggar som jag läser varje dag.

Dom bor i en litet samhälle, stad..? Vid namn Sigtuna stället ligger utanför Stockholm. Jag har varit där några få ggr & även Linnéa när hon var liten bebis. Det går inte beskriva hur mysigt det är där. Jag minns stället som en liten idyll. Hanna & Magdalena lägger ofta upp fina bilder därifrån.

Det är absolut ett ställe jag skulle vilja besöka igen, vem vet kanske nästa sommar..?




Grattis KRAM
PUBLICERAT: 2010-09-29 KLOCKAN: 20:48:14


Till min brors barn Hugo som idag blir hela fyra år gammal..

Grattis Grattis Grattis!



Längtar...
PUBLICERAT: 2010-09-27 KLOCKAN: 22:49:01


Just längtar jag till min självaste födelsedag & resan till Alicante. Satt & kollade i almenackan & det är ju faktsikt snart. Känns helt overkligt att jag,syster & Lindis snart ska till Spanien. Vilket härligt liv jag lever ..=)
Nedräkningen har börjat- 9 dagar kvar till min födelsedag & 12 dagar kvar tills det blir partaj tillsamans med mina vänner.
Härligt att jag har två roliga saker att se fram emot samma månad - Gillar`t!

Just det får inte glömma att Hugo fyller innan mig, så ihelgen blir det kalas för min stora prins.
Köpte present till honom idag & som vanligt har jag alltid så svårt att hålla mig, helst av allt vill jag skriva här i bloggen va det är jag har köpt, men jag Carolina ska försöka att hålla mig!

Just det jag glömde av att titta på mitt favorit program Lite Sällskap idag- Hur kunde jag..?!!

Hörs imorgon!



Förra året när jag fyllde 24 år...

Heldag med Ansi.
PUBLICERAT: 2010-09-27 KLOCKAN: 22:01:10


Idag blev det en hel dag tillsamans med min barndomsvän Ansi. Vi träffas inte så jätte ofta längre tyvär. Hon är och har varit en mycket viktig person i mitt & Linnéas liv. Hon ställde upp för mig när jag hade det jobbigt & tufft. Vi är uppväxta ihop & har många fina/galna minnen tillsamans. När vi väll ses blir det oftast inte så länge, därför va det extra mysigt & roligt idag när vi tillbringade en hel dag tillsamans.
Vi har bokat in frukost buffè på vårat lilla kondis här i Sävedalen nästa vecka, det ser jag fram emot!

Vi tillbringade bla ett par timmar i Allum, hennes lilla dotter & min Linnéa var också med. Bloggade för ett tagsen om att jag köpt skor till mina flickor på Skopunkten, även jag gjorde det idag. Måste säga att den affären har skärpt till sig & har numera riktigt snygga skor! Visar er imorgon.

Perran är hemma & är sjuk. Vet inte varför men fy va jobbigt det är att ha en sjuk kille hemma ..=) På nått sätt blir han alltid tio ggr sjukare än va jag någonsin blir. Men har hört att det är typiskt "killar". Självklart tycker jag synd om min kärlek, han är redan piggare skönt för både mig & han ..=) "Puss på dig älskling"

Nu ska jag fortsätta att titta på Svenska New York fruar. Tittar ni på det? Va tycker ni isåfall om "mamman Gunilla" jag skäms när jag tittar på henne & undrar vad som inte stämmer med den människan allvarligt?!!!




Ansis otroligt söta dotter Alice. (fint namn detdära..)


" Tack för en mysig dag Ansi"


Jag är mer än nöjd.
PUBLICERAT: 2010-09-26 KLOCKAN: 16:01:36


Idag har jag fått uppleva Arvingara live in Sävedalen. Kändes på riktigt som om jag stog mitt på landet. Ganska komiskt men charmigt. Tyvär va inte riktigt publiken på G så enligt mig va det himlans bara att jag,syster & Lindis var på plats.:) Vi klappade händerna, sjöng & hoppade ..=)

Min favorit är ju fortfarande Casper & jag har en kollega som är "släkt" med honom så hon presenterade oss för självaste Casper, Idol pics blev det med ..=) Jag/ Vi kände oss som 14år igen. Fasiken va nöjda vi var när vi gick där ifrån.  Just det avslutade gjorde dom självklart med hiten Eloise.




Här ar vi dom!





Linda & Lasseman ..=)



Lite smyg kär är jag allt i denna Arvinge ..=)

Hjälp mig..?
PUBLICERAT: 2010-09-26 KLOCKAN: 15:49:45


Snart kommer min nya design upp- Tack Mie för ett super bra jobb. Den blev precis som jag ville att den skulle bli.

Jag skrev tidigare om att det inte skulle vara något rosa med denna gången, självklart ångrade jag mig lika snabbt jag skrev det. Carro utan rosa det går inte ..=) Även mina barn & Perran fick vara med fast denna gången i mini pics. Lämna gärna en kommentar om va ni tycker, när den poppat upp ! Hiss eller Diss..?

Jag hoppas någon av mina läsare vet var man kan få tag på en sån grej där man ser varifrån ens besökare kommer ifrån alltså län & stad. Jag skulle bli super glad om jag fick hjälp med det!!


Idag blir det Marknad.
PUBLICERAT: 2010-09-26 KLOCKAN: 09:44:05

Godmorgon,

Min Söndags morgon började med ett samtal, egentligen ett jobbigt sådant men för mig kändes det bara bra. När jag lagt på kändes jag på nått konstigt sätt piggare & starkare än någonsin.

Just nu sitter jag i mammas soffa, vi har precis ätit frukost. Jag sover aldrig här så självklart blir det speciellt när jag väll gör det.

På schemat idag står det Sävedalens höstmarkand a´la Arvingarna. Jag & syster ska gå, sen kanske vi även möter upp Lindis. Lite små mysig Söndag kan jag tycka.
Arvingarna is the shiittt..=)


Här har ni mig, ett par kilo extra skadar inte ..=)

Jalla ha en härlig Söndag fralla..


Hos mamma just nu..
PUBLICERAT: 2010-09-25 KLOCKAN: 20:11:21




- Brrraaa kkkkvvvväääälll

Min dag på Bokmässan.
PUBLICERAT: 2010-09-25 KLOCKAN: 19:21:50


Jag & min mormor har haft en riktigt mysig dag på Bokmässan. Vi gick & kollade ibland montrarna. Jag är som sagt inte intresserad av böcker så jag la allt fokus på att se kändisar. Tyvär såg jag ingen Peter Stormare men en massa andra, faktiskt två författare som även jag känner till Jan Guillo & Henning Mankell(Tror jag..? ). Mormor hade sten koll på vilka alla var medans jag försökte hänga med i hennes tempo.

Jag kan säga att jag va ganska trött efter ha gått inne  på mässan ett par timmar, medans min mormor va piggare än någonsin. Det där med att man blir tröttare med åldern har jag idag fått bevisat för mig att det inte stämmer. Jag måste säga att min dag tillsamans med min mormor har varit riktigt bra. Vi hade skoj exakt hela tiden. Tack för idag Mormor!




Dagens lunch..



Bästa bilden idag!
Carro a´la lyxfällan..=)

Jag fixade så att mormor oxå fick uppleva att
vara med på bild med en "kändis".
Perfekta fotot!




Trevlig kväll.
PUBLICERAT: 2010-09-25 KLOCKAN: 10:38:27


Just nu sitter jag i soffan & känner mig lite små ofräsh & lite halv sleten trots att det va "hyfsat lugnt" igår.
Vi började kvällen med Incotro trevligt ställe det där ,mycket folk & bra stämning. Tyvär är inte det ett ställe som är riktigt mig type of place . Vi gick vidare till Palace. Inte allt för mycket folk med bra MUSIK allt ifrån dansband- popmusik jag älskar när det är blandad musik.
Kl 00.00 gav mamma upp & åkte hem jag gjorde desamma en timme senare. Bra kväll!

Om en liten stund ska jag åka iväg.Jag kan inte fatta själv att jag ska till detta ställe. Bloggade om det för ett par dagar sen att jag inte skulle besöka this place & nu ett par dagar senare ska jag göra det. Stället jag pratar om är såklart Bokmässan ..=) Jag & mormor ska ha en hel dag där. Jag har hört att Peter Stormare kommer att vara på plats  så vem vet kanske finns det en bild på oss i bloggen lite senare idag ??!Hoppas...

Jalla Jalla ha nu en bra Lördag fralla!


För partaj hemms hos mamma..

Mamma & Jag..

Me like

Carina and me..

Dessa två töser får jag stå ut med på jobbet ...=)
Camilla & Gina..





Fredag.
PUBLICERAT: 2010-09-24 KLOCKAN: 09:46:23


Den absolut bästa dagen på hela veckan. Ikväll blir det utgång med jobbet, det ser jag fram emot. Jag hoppas på att det inte blir något regn ikväll, för då slipper min plattade hår att bli slicat. Det finns en nackdel med att gå ut & det är just när det regnar. Hår är viktigt ...=)

Mie som gör min design, hade mailat ett länk till mig så jag kunde gå in & titta på hur designen ser ut just nu. Den är precis som jag vill ha den, inte riktigt klar men fasiken va bra den blir. Duktig tjej detdära!

Ha en grymmme Fredag alla ni!!


Sävedalens..
PUBLICERAT: 2010-09-23 KLOCKAN: 22:22:11


Varje år sista helgen i September har mitt hood en marknad vid namn "Sävedalens höst marknad" oftast besöker jag den,är det fint väder är det riktigt mysigt. Fick hem helgens program i brevlådan idag. I år händer det grejer- självaste Arvingarna ska uppträda på Söndag. Jag gillar ju dom, för er som har missat det va det mina absoluta idoler i många år fram tom jag var 16 ..?! Jag har fortfarande inte riktigt kunna släppa dom.

Arvingarna kommer alltid att vara speciella för mig. På Söndag kl 13.00 kommer jag stå & sjunga med i deras låtar i mitt egna lilla samhälle Sävedalen. - Gillar`t!