Lycklig & glad.
PUBLICERAT: 2011-02-18 KLOCKAN: 18:37:38


Igår fick jag ett samtal som gjorde mig så lycklig. Jag vill inte skriva va det handlar om eftersom jag fortfarande inte vet hur saker & ting kommer att bli men det handlar om jobb, ett jobb som jag verkligen vill ha!

Körde även bil med Pia igår & det gick så bra. Det känns alltid så jäkla bra efter att jag har kört om det går bra & tvärtom om det inte går som jag vill. Två positiva saker på en & samma dag det gjorde mig väldigt glad.

Nu har min svärmor kommit hit & ska vara här hela helgen. Så nu ikväll inviger jag/vi Fredagen med "Utby" pizza som gör dom godaste pizzorna- Gillar`t!

Jalla Jalla ha en bra Fredags kväll fralla..
Hade ingen passande bild så fick bli en ifrån Puerto Rico -Sakna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina heter jag och är 25 år gammal. Jag är mamma till två fina flickor Linnéa & Alice. Jag lever ihop med min stora kärlek Per, vi bor utanför Göteborg "på landet mitt i stan" Partille. Jag är en glad tjej som älskar musik, party, familjelivet, dansband, Spanien & självklart mina vänner. Att blogga har blivit en del av min vardag. Jag bloggar om allt från familjeliv till fest. Jalla Jalla hoppas ni gillar min blogg fralla!

Kontakt: Jonssonmcarolina@hotmail.com

RSS 2.0