Älska.
PUBLICERAT: 2011-01-30 KLOCKAN: 22:55:28




Detta är va min syster gör exakt nu & här sitter jag. Jag ljuger om jag inte
säger att jag är avis - Jag är fett avis! Just nu vill jag befinna mig i Thailand med min syster..♥
Galet bra bild Alexandra!

Gilla!
PUBLICERAT: 2011-01-30 KLOCKAN: 21:00:14

One Shoulder Bow Dress SEK 249, V London - NELLY.COM

Jag har en dröm om att denna klänning ska bli min!

249 kr ifrån Nelly.


Tröttaste Söndag.
PUBLICERAT: 2011-01-30 KLOCKAN: 20:57:29


Sicken fest det blev igår. Massa god mat som Lollo gjort, alldeles för mycket drinkar, cider,fish & galet bra sällskap med en massa härlig musik(nästan hela tiden) & dans såklart. Kanon trevlig fest helt enkelt men väldigt trött Söndag har det varit idag. Nu är den snart avklarad & det känns skönt. Solsidan har precis fått mig att skratta i en halv timme konstant så min mascara lär sitta nedanför ögonfransarna nu.

Nu saknar jag Perran & längtar tills imorgon när han är på hemmaplan igen. Det värsta av allt har nog varit att sova själv i tre nätter inte min grej alls. Jag känner på mig att P saknar mig med fast kanske lite mer...=)!

Jag är nöjd med helgen men snart är den slut, det innebär dagis för flickorna & en jävlans massa plugg för min del...

Tingeling!


30 åringen själv med goingen Hanna..





Jag & min bästis(bli inte chockad nu Malin..) men här kommer ett
♥! =)

Tessan(Lollos syster) hennes klänning blev jag KÄR i grymt snygg.

Donald(Mackans bror) & Daniel..









Min mamma är bäst.
PUBLICERAT: 2011-01-29 KLOCKAN: 17:49:30






Min mamma fick tag på väskan, nu är den min -Lycklig!

Tack mamma du är fasiken bäst...♥

Min Fredag.
PUBLICERAT: 2011-01-29 KLOCKAN: 13:48:53


Igår kväll hade jag två favoriter på besök nämnligen Gina & Camila. Vi pratade faktiskt om vilken tur vi hade som hamnade ihop & att vi funkar så klockrent tillsamans. Jag är verkligen glad över att jag har fått lärt känna dessa två töser. Eftersom det var Fredag hade vi en frossar dag. Pizza, chips(ungsbakade) en ny favorit & godis. När vi är tillsmanas går tiden alltid så jäkla fort även igår gjorde den den. Jag & Camila bestämde att vi skulle göra en party helg i Halmstad i Juni. Även om det känns är långt bort nu så är det alltid lika roligt att ha saker att se fram emot. Min Fredagskväll var toppen tack vare dessa 2!

Måste ju också berätta att jag är med i en tävling där man kan vinna resa till Puerto Rico faktiskt & även presentkort på 10.000 på resa. Det endra man skulle göra var att skicka in sin bästa semester bild, inte ens en motiverg behövde man skriva. Denna bilden tävlar jag med!



Håll nu tummarna för mig...

JAG VILL VINNA.

Lördag.
PUBLICERAT: 2011-01-29 KLOCKAN: 12:34:09

Morgon började med en mycket piggare Alice som vakande. Första morgonen på en vecka utan feber hallelujah moment. Hon är på bättringsvägen & jag bara hoppas att den förbaskade febern håller sig borta hela Lördagen.

Mamma kom hit & va barnvakt för jag skulle följa med Linnéa på hennes första dans lektion(trodde jag..!) Buss & spårvagn fick vi åka trots att det ligger ganska nära men har man inte körkort tar det längre tid(pik till mig själv). När vi väll va på plats fick vi reda på att det börjar inte förrän nästa vecka underbart. Jag strejkade buss trafiken genom att ta en taxi hem. Istället har vi nu haft dans lektion med jag som dans tränare här hemma. Önska nästan att jag hade filmat så ja kunde visat er ha ha ganska sköj faktiskt men Linnéa gillade det.

Förhoppningsvis om inte Alice blir kass så blir det fest för min del ikväll. Marcus blir gammal(30) & ska firas jag har verkligen sett fram emot det så jag hoppas att jag kan gå. Flickorna ska sova hos min mamma..♥




Tänk va bloggen är bra.
PUBLICERAT: 2011-01-28 KLOCKAN: 12:11:42


Jaaaaa tänk att bloggen gjorde så att jag fick redan på var väskan finns att köpa. Min vän samt blogg läsare(såklart) Josefine Stoltz berättade i vilken butik jag kan hitta den TACK!
Länk till hennes blogg har ni HÄR!

Jag skickade precis iväg ett sms till Perran - "Älskling du måste köpa väskan i Sthlm!!"

Gott på Måndag är den förhoppningsvis MIN.


Denna tjej gjorde min dag LITE bättre.

Nu har min kärlek åkt.
PUBLICERAT: 2011-01-28 KLOCKAN: 09:45:56


Nu har Perran lämnat mig för huvudstaden ett par dagar. Det känns redan lite små tomt. Alice har haft feber hela veckan & den vill inte försvinna jag blir tokig snart. Hon är påverkad såklart men ändå ganska pigg & äter & dricker bra. Igår kväll hade hon nästan 40 graders feber så idag blir det ett besök hos läkaren.

Idag känner jag mig mycket piggare skönt. Igår va verkligen en sån dag när allt kändes fel & jag tänkte på allt möjligt. På ett sätt kan det vara bra med sådana dagar för fasiken va jag uppskattar dom glada dagarna mer. Tur att dom sämre inte kommer ofta.

Nu står Alice vid min sida & är ARG för att jag sitter vid datorn. Att man kan vara så bestämd vid den åldern är helt otroligt. Vi har en ny chef i familjen hon har tagit över min roll..:) Nu blir det till att läsa boken om djuren för 105:e gången idag- Jippi va sköj jag har haft turen att lära mig den utantill!

Ha en fin fredag kära läsare..♥


( Tack Petra för att du hjälpte mig med hur man skulle göra hjärtan..)





Min lill Prinsessa!

Tips någon!!
PUBLICERAT: 2011-01-28 KLOCKAN: 09:30:04


Jag har sett en väska som jag måste ha!Jag vet inte var det finns att köpa. Om någon av er skulle veta det berätta gärna det för mig. Jag hoppas att bloggen ger mig lite extra tur Fredagen till ära..:)


Gilla!

Fint ♥
PUBLICERAT: 2011-01-27 KLOCKAN: 21:26:14


En kille vid namn Johannes(en nära vän till Josefine) har skrivit en låt till henne.
När jag hörde den blev jag alldeles rörd, så fint!

Jag kände att jag ville dela med mig av denna låt/video.





Jävla skit dag.
PUBLICERAT: 2011-01-27 KLOCKAN: 19:47:19



Lämna bloggen redan nu om ni inte vill läsa en jätte negativt inlägg..=)!


Idag har jag en dag där allt är fel. Jag har varit arg & ledsen till & från hela dagen.
Jävla teori + körning har gått allt annat än bra. Hittade inte det jag skulle ha när jag var på stan trots att jag var i 20 butiker. Jag har tänkt extra mycket på Josefine som gick bort innan jul. Denna dagen har bara varit skit.

Nu får ursäkta mitt jävligt tråkiga inlägg men jag kände bara att jag var tvungen att skriva av mig.

Hörs imorgon, förhoppnigsvis lite gladare!


Hemma dag.
PUBLICERAT: 2011-01-26 KLOCKAN: 12:48:03


Idag är det Onsdag & jag är ledig ifrån allt pluggande. Trodde jag skulle tycka det var skönt men icke jag längtar efter mina böcker. Jag kan inte fatta att det är jag Carolina som skriver detta men så ligger det iallafall till.

Onsdagar är ju min & Lollos dag men eftersom jag har en liten Alice som varit sjuk sen i Fredags & inte verkar vilja bli bra så blev det inget med det idag. Ögoninflammationen är över men nu har hon istället haft feber sen i Måndags. När det ska den gå över??Jag hoppas verkligen att lill prinsessan blir frisk snart. För att inte bara gå hemma & inte göra nånting så har jag bakat med Linnéa medans Alice har stått & diskat(på sitt sätt!!). Pizzabullar blev det riktigt goda faktiskt.

Nu ihelgen ska Perran till Sthlm & hälsa på kompisar & bara ha en helg för sig själv. Jag tycker verkligen han är värd det & jag hoppas att han får det hur bra som helst. Själv ska jag ha Malin & hennes dotter här på Fredag kväll & på Lördag ska jag på fest till Lollos Marcus som blir sketa gammal 30 år galet!!=) Måste därför in till stan imorgon för att hitta nånting till honom i present. Men va fan köper man till en kille..? Jag tycker tom att det är svårt med Perran. Tips mottages!






Jag längtar efter våran helg.
PUBLICERAT: 2011-01-25 KLOCKAN: 21:38:00

Jag har en vän som står mig väldigt nära trots att vi bara ses högst 2 ggr om året & pratar i telefon sällan vet vi ändå var vi har varandra & var vi står. Ullis är tjejen jag pratar om & vi ses oftast i Halmstad på somrarna. Nu kände jag att det var dax för mig att ta mig till hennes hood som numera är Linköping. I slutet på Februari sätter jag mig på bussen & åker dit Fred- Månd. Vi ska ha en riktig tjej helg där fest ska vara i fokus..:)

Fasiken va jag längtar. Vi har alltid roligt när vi väll ses & även denna helgen känner jag på mig kommer bli allt annat än lugn galet bra helt enkelt!






JFR!
PUBLICERAT: 2011-01-25 KLOCKAN: 21:19:10


Ni som läser bloggar känner säkert till kenzas blogg. Jag läser den ofta & igår länkade hon till en sida där dom säljer smycken. Jag fastnade för några stycken & nu kommer den snart " Älskling jag är värd det.." denna gången tycker jag att jag är det på riktigt. Jag är ju ändå trots allt Carolina & en jäkligt bra flickvän till Perran. Världs bäst ursäkt ha ha! Inte nog med att smyckerna är gör fina, billigt är det med!
Budget is the shhiiittt..:)









Detta är bara LITE av allt snyggt som dom har!

Titta in deras hemsida kan ni göra här---------> JFR!

Äntligen Update.
PUBLICERAT: 2011-01-25 KLOCKAN: 21:09:59


Nu äntligen känner jag att jag har tid att blogga. Just nu känns det som om jag har fullt upp hela dagarna. Jag gillar verkligen att ha det så jag klagar INTE. Iallafall igår kväll var jag hemma hos Sanne & fixade mina naglar som nu är sketa snygga. Denna gången gjorde jag ljusrosa,men glitter & snäckskal i lyxigt värre..=) Sanne är verkligen duktig & jag kan återigen rekomendera er till att gå till henne om ni vill få fin fina naglar. Kommentera här så ger jag er nr till henne.

Idag har jag pluggat en massa & jag är som sagt verkligen mega stolt över mig själv. När det gäller skola & plugg har jag aldrig trott på mig själv utan bara tänkt att jag har damp & inte får in någonting i min skalle..:) Nu har jag bevisat för mig själv att jag verkligen kan det. Nu köööör jag till jag är klar med detta. Måler är att jag har mitt körkort inom tre månader hoppas..
Jag måste också passa på att gratta min vän Mona som idag tog sitt körkort. Jag är så stolt över denna tjej!

Något besök hos Stina hann jag inte med,därför har jag inte heller något cv så det blir till att ta tag i det nästa vecka.

Nu är klockan kvällen & jag kom precis hem ifrån min första Bachata lektion. Jag är verkligen nöjd över hur bra det gick & jag känner att både jag & Lindis gjorde jäkligt bra ifrån oss för att vara första gången. Jag blev lite små skraj när man skulle dansa med en partner första lektionen, det krävs självförtroende för att fixa det bara sådär men det gjorde både jag & Linda så jag måste erkänna att jag är lite små stolt.
Det kan bara bli bättre, jag längtar redan till nästa vecka.


En massa fina färger som man kan välja att ha på sina naglar..



Resultatet!

Va tycker ni..?

Jag avslutar med denna bild.



Detta dansgolv kommer en dag göra mig till dansproffs!
(Detta skriver jag med glimten i ögat..)