Jul i September!
PUBLICERAT: 2009-09-30 KLOCKAN: 23:53:42

Heej,
Lite kass uppdatering idag sorry för det!
Onsdag idag, det innebär ju att jag varit med Lindis,alltid lika roligt! Bokade våran tripp idag känns så himla skojsigt Alicante blev det! Inget boende bokat ,blev en liten impuls bokning ,börjar redan bli nervös för hur det ska gå för oss:) Mamma funderar på att boka same flight,kanske är bra ha ha! Men nu mina vänner önskar jag mig resebidrag,resan är inte betald än:)allt ifrån 50 kr upp till miljonen allt välkommet & tacksamt!:)!
Jo Ikea har redan börjat julpynta är dom inte kloka in the head,halllåååå det är September jag kommer spy på julen redan innan den varit! Sen går jag in på en kompis Facebook då heter han som status"Bakat pepparkakor" OKKKKeeeyy lite tidigt kanske?! Hörs imorgon..

Puss & kram!

September=FEL!

September=RÄTT!

 

/Carro vill ha JUL i December!

 



Göris!
PUBLICERAT: 2009-09-29 KLOCKAN: 23:27:28

Hej,
Kom precis hem,haft mys kväll med syster va & kollade på Sommar med Göran,jag äter ju inte godis & sånt på vardagarna nu eftersom jag måste gå ner 5 kg!Så trodde att jag va super duktig när jag packade ner en pöse med vindruvor istället för popcorn & godis i väskan men nej ,det sprack när jag stog i bio kön & skulle köpa biljetter då kunde jag inte motstå så 10 små bitar candy blev det så idag syndade jag men i vanliga fall är jag super duktig! Iallafall from nu ska jag alltid gå & se en film när den gått ett tag Jag,Alexandra + 10 till så många va vi e biografen skönt tyvär va jag tvungen att få en göbbe bredvid mig som smaskade på sina bacon chips & rapade & satt med sin armbåge på min stol VARFÖR en hel bio sal är ledig & han sätter sig bredvid mig!!Jag hade ett litet problem själv med hade en fis på utgång under hela filmen som jag fick sitta & kämpa med för att den inte skulle slinka ut vilket jobb,varför måste det bli så just när man sitter på bio! Ha ha tror ni jag lyckades?! Ja det gjorde jag!Jag garvade en massa åt filmen & jag kan verkligen rekomendera er till att se den Peter Magnusson jag bara älskar han vilken toppen rolig kille!
Nu ska jag tvätta bort smink,borsta tänderna,sprita händerna med alcogel sen sova!
Jalla Jalla men vill ju inte åka på Svininfluesan fralla!



Oj råkade slinka ner en godis pöse i väskan..:)

Syster i en ej fullsatt biograf!

Nästan som privat hemma bio!

/Carro

Imorgon är det Onsdag,kan ni räkna ut vad jag ska göra då?

Frulle full rulle!
PUBLICERAT: 2009-09-29 KLOCKAN: 14:58:32

Heeej,
Där fick jag till det:) Börajde med mys frukost med Lollo & Malin efter det har det varit full rulle!
Va förbi en sväng på Öppna förskolan idag med! Måste bara berätta om Lollos samtal till Sportlife hon skulle boka pass på affro dans,då frågar hon om det är en NIGRES som håller i det ifall det lixom va real affro dans,hur fanken kan man med & fråga det?Ok jag är inte blyg men det skulle jag aldrig kunnat fråga!Hon fick iallafall svaret att det inte va en nigres utan en viting:)Moni en kompis ifrån Uddevalla har börjat med gröt dieten ska tydligen funka super bra så from imorgon ska jag tvinga i mig havregryns gröt på morgonen(bara frukosten man behöver byta ut sen äta som vanligt dom andra målen) värsta är att jag hatar havregryns gröt så imorgon blir det kväljning frulle!
Ikväll blir det bio med syster Alexandra,sommar med Göran känns som om det kan vara en film för mig!




Så här ser jackan ut som jag EFTERLYSER!

Jag i min snygging jacka..:)

/Carro

Anka!
PUBLICERAT: 2009-09-28 KLOCKAN: 22:21:34

Halloj,

Anna Anka, ja det namnet kan man läsa om överallt,just nu sitter jag & tittar på tv 8 där hon är gäst hos Robban Aschberg han ser nästan lite små kär ut i henne när han ställer frågor till henne:) Hur har denna människan lyckats bli så stor för abslout ingeting!!? Det värsta av allt är att man är intresserad av & titta/läsa om denna människa,inte konstigt att hon blir populär! Man kan undra när det är min tur att bli kändis?!!
Kommer det en svensk version av Unga mödrar så ska jag söka då blir jag iallafall D-kändis alltid nått:) Har ni sett den Danska/Norska versionen av det programet,alla mammor är typ derprimerade,tänk er mig i ett sånt program hade ju varit klockrent! Åh hade blivit puplik rekord ha ha! Imorgon kommer Malin & Lollo hit vid 09.00 TIDIGT,men vi ska äta frukost ihop & nångång kan det ju vara skönt att komm upp i tid!6:eOkt börjar närma sig..-ÄLSKAR`T!
Nu ska jag titta vidare på Anna Anka!Hörs imorgon...



/Carro Anka Jonsson

Anonym!?
PUBLICERAT: 2009-09-28 KLOCKAN: 15:16:32

Vem är anonym som har tandblekning hemma? Smart person som skriver namn:)

/Carro

Sävedalen/Lunden!?
PUBLICERAT: 2009-09-28 KLOCKAN: 10:20:49

Godmorgon,
kl är tio & jag sitter & äter frukost,Jag & Alice sov till 9.30 lyx! Jag kommer att ha en heldag hos Malin idag så blir inget mer bloggande förrän ikväll!
Vad är skillnaden mellan & bo i Lunden(Ränt) eller Sävedalen(Broäng)?! Här kommer svaret..


Min utsikt..

Brorsans utsikt..

Tänk om man hade kunnat bo vissa dagar/stunder i stan & vissa här i Sävedalen,
då hade jag varit hel nöjd!

Ha en bra dag..
/Carro

"Karin nu kom Mr cool på radion kom & tänka på dig..:)"

Vill ha..
PUBLICERAT: 2009-09-28 KLOCKAN: 00:24:32

Hej igen,
Denna klänning vill jag ha!


Bild lånad av Stylebystars
Visst är det en riktig Carro klänning!-Så snygg!

Sov dax, hörs i imorgon/
Carro


Vill bleka tänderna!
PUBLICERAT: 2009-09-28 KLOCKAN: 00:04:04

Heej,

Nu vill jag bleka tänderna,gärna på en gång:)Tänk va fint med vita tänder få bort mina hemska yellow tänder!
Va inne på Kissies blogg & hon hade beställt ifrån dentaworks, va inne & läste om det & det verkar super bra! Bara 395 kr bra mycket billigare än hos tandläkaren! Ngn där ute som kanske vill sponsra Carro med detta,eller Perran bra pressent till din bästaste flickvän!:)



/Carro

Höstmarknad eller en byggarbets plats?!
PUBLICERAT: 2009-09-27 KLOCKAN: 21:35:52

Heeej,

Glömde skriva att jag varit på Höstmarknad idag,låter väll mysigt tänker ni! Men nej det kan jag tala om att det inte va rena skämtet,för det första så kändes det som om jag hamnat på landet i Kiruna eller nått liknande för det andra va den rena byggarbetsplatsen så omysigt,tog kort så ska ni få se & jag tror att ni kommer att hålla med mig om det!
Va förbi Linda en sväng efter den omysiga markanden,vi satt & små pratade då jag frågade henne om var Prag låg vet ni vad jag fick till svar POLEN okey jag trodde att det låg i TYSKLAND kanske inte mycke bättre svar för låg tydligen i Tjeckien vi= Osmarta + ingen koll på geografi !Du & Jag Lindis tillsamans är totaly katastrof!
Hörs imorgon Jalla Jalla Prag har jag ingen koll på fralla..


Påväg till mysiga hoppborgen..


Kriget?

/Carro

Tors hammare!
PUBLICERAT: 2009-09-27 KLOCKAN: 21:22:50

Heeeej,
Har precis kollat på Ensam mamma söker,då en kille har på sig ett halsband med Tors hammare,då jag utbrister åhhh nördigt med en hammare ,då mamma säger åh visste du att det hette så imponerande! Okey tror inte min mamma att jag kan nånting! Vi har kommit på att Alice inte vill bli buren utan vill helst ligga ifred i sin säng,vagn,babysitter är inte det rätt ovanligt att barn i 6 veckors ålder vill vara ifred?Då är hon iallafall mega nöjd tar man upp henne skriker hon!:) Förresten blir lill skrutten sex veckor idag! Va hemma hos mamma idag & åt mat, bla fisk då Linnéa frågade mamma hur hon har lyckats fånga den-Gulligt! Tyvärans hade inte mamma varit så hurtig & varit ute & fiskat utan bara gått till närmsta Ica butik & köpt en vakum förpackad makrill firre!:)Tack Stina för att du fixar besökare till mig-Gillar`t skaffa dig en blogg du med! Nu ska jag kolla på film med Perran & min mormor!
Pussis!



Jag i min nya skinnjacka,visst är den snygg?!

/Carro

Jag lyckades!
PUBLICERAT: 2009-09-26 KLOCKAN: 21:49:26

Heeej,

Jag är så nöjd & stolt,självklart lyckades jag med mitt uppdrag,mormor är nu nykär & jag är så glad för deras skull!

Love is in the air..! I "göbben" ingick det även en bodyguard-Perfekt!
Nästa projekt TERESA!

Kvällen eller jag menar timmen på Haltis va kanonens,förutom att vi knappt hann dit förrän vi skulle hem igen men så kan det vara ibland:) Nu sitter jag här jätte party laddad men försöker ladda om med datorn i knät,ett glas jucie & fotboll på tv !Trevlig personal va det med verkligen super trevlig & god mat kvällen får 10/10 möjliga!:)
Puss & Kram på er...

Fördrink här hemma...


Mormors rätta sida! Hon älskar krogen!:)

Jag med den super trevliga personalen!
Teresa & syster <3


Tack för idag!
/Carro

På väg till Haltis..
PUBLICERAT: 2009-09-26 KLOCKAN: 19:12:20

Hejsan,

Nu är jag på väg till HaltaLotta,önska mig lycka till med att hitta en göbbe till mormor!:)!
Ha en super bra Lördags kväll...



Kolla in mitt nya armband-Älskar`t!
/Carro

Hugolito 3 år!
PUBLICERAT: 2009-09-26 KLOCKAN: 14:38:21

Heej,

Varit på Kalas hos min brors barn idag,Hugo har blivit stor kille hela 3 år! Som alltid hade Stina(Brors flickvän)gjort kanon god mat hon är mäster kocken efter mig, jag är på 1:a plats:)
Ikväll ska jag & mamma ta med oss mormor på krogen,HaltaLottas vi ska dit & äta tänkte kolla ifall det finns någon göbbe där till mormor som jag kan para ihop henne med,ifall jag lyckas få ni veta ikväll:)!! Carro is/are (vet aldrig när det ska vara is eller are så bäst att skriva både och) the para ihop mästare! Tänkte även försöka hitta en kille åt min kompis Teresa men mormor först!:) Nu ska jag lämna Linnéa på hennes första barnkalas hon är så förväntansfull! Hörs ikväll..

Mamma,mormor & bror...

Kärleken..



Kan ni gissa vad vi fick till efterrätt?
RÄTT SVAR:
Blåbärspaj..

/Carro the /is blue women..

En blivande stjärna?
PUBLICERAT: 2009-09-26 KLOCKAN: 00:25:38

Hej,
Många av er sitter säkert som jag fast klistrade framför tven när Idol går, nu är det upp till oss tittare vem av Piotr eller Calle som ska få vara kvar,frågar ni mig som svarar jag självklart Calle här är ju grym medans Piotr är en levande Djungel boken dansare:) Varför har han gått så långt i tävligen totaly katastrof kan jag tycka! Det bästa av allt är att när jag nu går in på Aftonbladet så är han med i en intervju där han säger att han ska bli lika stor som Michael Jacksson kan inte annat än att säga GOOD LUCK!


Bild lånad av Aftonbladet...

Vem tror ni kommer gå vidare av dessa två?!


/ Carro

Skavlan..
PUBLICERAT: 2009-09-25 KLOCKAN: 22:02:17

Heeej,
Sitter just nu & kollar på Skavlan på tv där Anna Anka & Jay-z är med,Anna Anka är min nya Idol vilken människa helt hjärn död men oxå super rolig hon är bra på att göra bra tv:) Jay-z vilken härlig artist han verkar vara jätte ödmjuk, kan ju känna att det är lite små synd att jag inte blev bjuden på hans fest i huvudstaden igår,nästa gång får jag bjuda in mig själv det brukar funka så tror nog att det gör det när det gäller hans fester med,eller va tror ni:)?!
Varit på stan idag i hela sju timmar,Perran kan inte fatta vad man gör på stan så länge men kan bara säga att det va super nice va där tillsamans med mina godingar Ahnna & Teresa, gått i en massa små butiker som jag inte hade någon aning om att dom fanns,kul att gå i andra butiker än bara dom "vanliga" !Vi lunchade på ett cafè som
heter Fröken Olsson,tiden bara sprang iväg när vi satt där & jag blev inte rastlös en endaste sekund= ovanligt för att vara mig men tecken på att vi hade mycke att prata om & att jag satt med två toppen tjejer till kompisar!!
Ska kolla klart på Skalvan sen ska jag blogga om min går kväll tillsamans med mamma säger bara en sak broms akuten! Puss & Kram


Här har vi hon som snart ska lämna mig..

Puss på er...



/Carro