118100
PUBLICERAT: 2009-10-31 KLOCKAN: 20:05:59

Heeej,

Gjorde en rolig sak nu,jag gick in på gaybloggenAmirs blogg,läser den ibland han hade skickat in till 118100 & frågat om sig själv,kände att jag med ville prova på det jag med, så jag skickade ett sms där det stog:

Vem är Carro som skriver calyptus.blogg.se?

Fick som svar!

Carolina som skriver calyptus bloggen är lite hälsosamt förvirrad,mycket barnkär & gillar att gå på bio.Hon är en person som verkligen tycker att alla människor är lika mycket värda & kämpar för den lilla i samhället.

Ha ha okey?? Var fick dom allt det ifrån? Det va inte mycket som stämde in på mig :) Men tycker det va sköj!

Nu ska jag ha mys kväll med världens bästa mamma <3..
Jalla Jalla massa lördags kramar till er fralla..


Triss!
PUBLICERAT: 2009-10-31 KLOCKAN: 15:22:19

Heeej,

Innan svärmor åkte,fick vi 4:a triss lotter av henne!Grymt trodde kanske för en sekund att vi kanske skulle komma iväg på en utlands resa i vinter iallafall:) Jag kan säga som så här,vi vann iallafall en liten summa så att vi måste ta oss till torget för att köpa nya lotter=) 100 kr,inte dåligt!

Snart ska Perran åka,men inte ska jag fira "Halloween" själv,mamma kommer hit vi har köpt ostar,kex & vin vilken romantisk mamma/dotter kväll vi ska ha =)
Ha en super bra Usa dag-Halloween!


Årstiderna??
PUBLICERAT: 2009-10-31 KLOCKAN: 13:36:24

Heeej,

Vad händer med årstiderna,helt slicat idag tycker jag, det har varit som en vår dag idag,årstiderna går inte ihop,somrarna  är som höst & höst som vår osv! Vi har suttit ute idag & fikat,hur härligt som helst!Va sånt där perfekt "kort ljus" så tog en massa fina bilder!
Fick en världs bra pressent av svärmor idag,en brio åk påse till Alice perfekt!Gissa vilken färg? ROSA såklart!Tack!

Har kommit & tänka på en sak att det dära med att blogga har ju blivit en del av min vardag,kanske låter konstigt men måste tänka "bloggen" i allt,tänka på att ha med kameran överallt,uppdatera bloggen hela tiden,sitter mycket framför datorn,Perran måste oxå leva med att jag he en blogg,när jag bloggar kan jag inte prata med han=),han måste ta kort på mig hela tiden :) ha ha men trots allt detta så tycker jag att det är väldigt roligt!
Har fått en massa mer besökare ca 100 besökare om dagen som är inne ca 180 ggr dagligen!Grymt,det gör mig så glad!!Inte fått tag på ngn cider ännu=( Varför ska röda dagar finnas?!!=)

Hörs sen! Puss!



Titta vilken fin bild...







Snygg va!! Älskar-`t!


Gay varning?
PUBLICERAT: 2009-10-31 KLOCKAN: 00:14:06

Godkväll,

Håll med mig om detta som jag ska skriva nu!!
Perran ska åka till Uddevalla imorgon,ja vet synd om mig som ska sitta alldeles själv en hel kväll! Men det va inte det jag skulle blogga om,han ska åka på bastu/öl/fotbolls kväll med kill kompisarna,automatiskt blev det att jag frågade om dom bastade med badshorts vilket jag verkligen trodde! Vet ni vad jag fick till svar NEJ!! Fy ser detta framför mig när dom sitter där med "härligheten" i bastun & kollar in varandra,fy blä vad gayigt!!Perran tycker att jag överdiver men det tycker inte jag!!
Jalla Jalla hoppas älskligen får en toppen naken bastu kväll fralla...
(Detta är inte sant,nu kom Perran o satte sig bredvid mig,med knäa i kors som en tjej,smyg bög? )



Godnatt sov gött...

Alltid lär jag mig nått nytt!
PUBLICERAT: 2009-10-30 KLOCKAN: 22:09:23

Heeej,

Alltid lär jag mig något nytt! Jag,svärmor & mamma satt & pratade om 29 Februari,jag frågade vad som va så himlans speciellt med den dagen,då ställer jag smarte frågan:

Jag - Är det Sveriges nationaldag?
Mamma- Men Carro,det är bara 29 feb va fjärde år(skott år)


Har ni koll på det?Varför har inte jag det!!?Hade faktsikt ingen aning!

Kvällen har varit riktigt mysig,frossat i en massa räkor-gott! Nu sitter jag & äter godis,behöver inte tänka på beach säsongen riktigt än..=) Har 4 kg kvar nu,så fort jag får börja träna ska jag vara på gymmet varje dag!=)
Sportlife öppnar strax här i lilla Partille,så jag + halva Partilles befolkning kommer nu att ses på gymmet!:)



Efterlysning!
PUBLICERAT: 2009-10-30 KLOCKAN: 21:59:03

Heeeej,

Lite desperat kanske,men jag har inte koll på röda dagar & imorgon är det tydlingen det,vilket innebär att bolaget är stängt!!! Jag ska på 25 års fest på Söndag & jag vill verkligen inte vara spik nykter!
Så min fråga är: Har någon cider att sälja till mig,så snälla hör av er!?!=)


Bonde?
PUBLICERAT: 2009-10-30 KLOCKAN: 18:46:03

Heeej,

Är jag ihop med värsta bonden ifrån landet eller?  Han kom precis hem ifrån jobbet & sa att han skaffat kolsyre is,precis som om det skulle vara jätte speciellt ha ha gulligt! Han trodde att det va jätte svårt att få tag på:) När jag berättade att man kunde köpa det på Triump glass här i närheten så blev han lite små paff!=) Linnéa tyckte iallafall att det sket häftigt!Nu har som sagt Perran äntligen kommit hem ifrån jobbet,så nu tänker jag inte lägga en massa tid för att sitta framför datorn,istället ska jag vara super social!=)
Jalla Jalla Halloween fralla...



Sötisarna...
PUBLICERAT: 2009-10-30 KLOCKAN: 17:00:31

Linnéa & Cewin


Film tajm..

Carro & Kickis flyttfirma..:)
PUBLICERAT: 2009-10-30 KLOCKAN: 16:29:57

Halllååå

Fredag va gött,det innebär att Perran är ledig en hel helg skönt,hatar att vara själv så mycket på vardagarna som jag är!På Måndag går Perrans dröm i uppfyllelse han ska åka till Manchester & kolla på fotboll,M United i verkligheten,kan ni fatta att han är glad!!Inte lika roligt för mig som ska vara hemma tre hela dagar själv,kommer bli tomt men är super glad för Perrans skull att han ska få uppleva detta i "verkligheten" !
Idag har jag & mamma burit en massa gamla möbler ifrån en vind hem till henne,möbler ifrån min mamma & "pappas" tid när vi bodde i huset,konstigt att man kan få en massa minnen bara man ser gamla möbler! Men herregud va stark jag är,starke Carro kan ni kalla mig :) !

Ikväll är det Fredag,kan ni gissa vad jag ska göra då? Jo som vanligt blir det Idol & räkor! Sällskapet bli kanon Perran,svärmor & mamma -perfekt! Ha en super bra Fredags kväll!


Lill Häxan..:)

Flyttfirman AB...

Palace!
PUBLICERAT: 2009-10-30 KLOCKAN: 00:47:20

Heeej,

Kom precis hem ifrån Palace,ser lite halv" suddigt "så detta får bli ett kort inlägg:)!
Va lite halv trökigt folk ute så blev inte drag förrän VI3 satte igång,ett coverband jag aldrig hört talas om, sket bra,så from idag säger jag bara DuoJag släng er i väggen:)!
Nu ska jag lägga mig så man är pigg imorgon för då ska jag gå på Halloween fest med Linnéa på skolan!
En tråkig grej ikväll var att jag missade Debatt med Linda Rosing mfl! Ni som såg det, va det bra??

Godnatt på er! Kram!


Nämen oj,träffade på en "levande"Michael.J...

Jag & världens härligaste Marita!
(Cathrin det är din kopia)

Bästa mamma <3...

Fy va jobbigt piper en massa i öronen,för hög ljudnivå ikväll=)!

Torsdags kväll..
PUBLICERAT: 2009-10-29 KLOCKAN: 18:00:35

Halloj,

Just nu står jag i köket,håller på att göra ostfrittata med kräftsjärtar(tar just nu en blogg paus),aldrig gjort det men låter himlans gött,receptet va med i Icas buffè, jag tycker om att laga mat & prova på nya rätter!

Snart kommer Perran & hans mamma, hatar Perrans jobbar tider alltid hemma 18.30 hur piss är inte det då?!! Det tycker han själv med, kidsen lägger sig 19.30 helt världelöst!Försöker att tänka posstivt, han har iallafall ett jobb:)Men inte alltid så lätt!
Kvällen blev inte riktigt som jag hade planerat,hade tänkt mig en mysig hemma kväll med att titta på "Mammas pojkar/Inlåst" men så blev det inte , istället sitter jag här med en cider i handen & ska gå ut-skojsigt! En liten stund bara,så vill ni träffa "blogg calyptus Carro" så ska ni befinna er på stan ikväll =) Ha ha ...
Kram på er så hörs vi imorgon!


Gott/inte gott-det återstår att se =)

Jippi!
PUBLICERAT: 2009-10-29 KLOCKAN: 15:23:26

Heeej igen,

Då va Ullared bokat! Den 10:onde Nov åker jag & min favorit Ahnna dit,syster Sara är snäll & ställer upp som chaufför! Tänk va många ggr hon ska be mig om skjuts sen när jag tagit mitt körkort!:)
Älskar Ullared,ska bli super roligt-längtar!


Gekås-here i come :)!

Pinsamt...!
PUBLICERAT: 2009-10-29 KLOCKAN: 15:18:11

Heeej,

Idag har jag varit med om det värsta,hatar det! Börjar med att jag bestämmer mig för att gå ut & gå en power walk,lägger in en massa bra låtar i min Mp3(visst är jag hurtig:) ),blir att jag hamnar i Munkebäck, helt genom svett bestämmer  mig för att gå in på bolaget för att handla "lite" inför helgen,när jag ställt upp all dricka på bandet & ska betala så händer det värsta,jag hade glömt visa kortet hemma!!!Fy kö efter mig med.Finns det något värre än när det händer såna saker?Jag ursäktar mig snabbt & säger att jag bor i närheten & att jag ska traska hem & hämta det-yeah right kommer aldrig mer att sätta min fot på det bolaget!!

Linnéa är världens gulligaste,hons åg precis på mig att jag va lite trött,då säger hon..
- Mamma jag tar hand om Alices & hennes skrik så du kan vila...
Hur sött sagt va inte det då?Min stora 4-åring!
Ikväll kommer svärmor hit & ska vara här fram tom Lördag-trevligt! Måste visa er en bild på mitt nya knepp,för att få blogga ifred när Alice är på skrik humör! Jalla Jalla hörs ikväll fralla!


Alice älskar sitt skötbord-Smart va ?=)



Ny vagn?
PUBLICERAT: 2009-10-29 KLOCKAN: 10:17:28

Heej,

Är inte helt nöjd med våran vagn, så funderar på att sälja den & köpa en Urban Jungle Swift!
Vet ni nånting om den??Om den är bra? Berätta gärna det för mig isåfall=)




Super nöjd!!
PUBLICERAT: 2009-10-28 KLOCKAN: 22:55:52

Heeej,

Va tycker ni om min bloggs nua utseende?? Jag är super nöjd!
Candis har gjort ett bra jobb!
Sov gott alla goa läsare...

Kram...