Paus
PUBLICERAT: 2010-08-28 KLOCKAN: 15:20:52


Jag tar en paus med blogganet, känner inte för det!


Gulligt!
PUBLICERAT: 2010-08-26 KLOCKAN: 20:55:42


Igår fick Linnéa vara uppe lite längre för att kolla på Fångarna på Fortet med oss..

Jag- Linnéa detta va mitt favorit program när jag va liten.
Linnéa- Mamma när jag va liten va mitt favorit program Lotta på Bråkmakagatan
.

Ha ha gulligt.. Med tanke på att hon inte är så jätte stor/ gammal NU! Jag däremot kände mig som en gammel tant.

Nu ska jag ge min Perran en puss  bara för att vara lite extra snäll så här på kvälls kvisten ..-)
Jalla Jalla titta in imorgon fralla...


Inkasso
PUBLICERAT: 2010-08-26 KLOCKAN: 20:49:08

Heeej,

Jag har för första gången i mitt liv fått ett brev ifrån Inkasso paannniiikkkk!! Fick chocken kan jag säga den räkningen ska betalas fort som fanken.

Andra dagen på jobbet idag & jag älskar det. Jag trivs så himla bra på mitt jobb & det känns faktiskt lite lyxigt att jag har ett bra jobb som jag trivs på & att jag har möjlighet att jobba bara tre dagar i veckan för att sedan vara hemma med mina tjejer. Det passar mig just nu perfekt!

Just nu gör jag inte mycket, kollar på Sommar med Ernst, finns inte ett skit att titta på så där har ni förklaringen till det :) Längtar faktiskt till när Kungarna av Tylösand ska börja, känner på mig att det är en såpa jag kommer sitta bänkad framför.

Just nu ser jag fram emot kräftskivan på Lördag, tjej helg med Ullis/ fest hos syster & min & Perrans Oslo tripp - Shoooo va sköj det ska bli!




Det kanske kommer att bli så att jag bloggar mindre nu när jag jobbar eftersom jag inte är hemma, men lovar abslout ett inlägg kanske två om dagen!

Avslutar med att skriva ett med till dig STINA- Hoppa på studsmattan, spring i trappan gör allt för att HAN den lilla ska komma ut. Jag längtar ihjäl mig efter honom!! (Fyra dagar över tiden..)

Onsdag
PUBLICERAT: 2010-08-25 KLOCKAN: 19:56:21

Idag har jag varit hos Linda, vi har ju gjort det till en grej att vi ska äta "lyxigt" när vi ses mitt i veckan. Så idag blev det fisk & skaldjurs gryta inte helt felt & som vanligt när Lindis gör mat smakar det helt grymme bra
.
Har även varit i Allum en stund( ovanligt) blev lite avis på syster som köpte sig en jätte snygg klänning ifrån BikBok som jag kan känna är min style 100% så jag hoppas jag kan fjeska till mig den på Lördag när jag ska på kräftskiva, vi fick fixat det med barnvakt så på Lördag blir det party med min kärlek & mina godingar till vänner- Me like!

Nu blir det film kväll "Änglarvakt" & till det har jag bakat Scones. Mysig Onsdags kväll!



....
PUBLICERAT: 2010-08-24 KLOCKAN: 19:06:09


Bloggfri dag...

Vi hörs Imorgon...

Mys kväll hos mamma !
PUBLICERAT: 2010-08-23 KLOCKAN: 19:41:15

Tingeling,

Åkte en tripp till Allum med syster & Linnéa nu på eftermiddagen. Vi avslutade med att handla på Maxi. Dom har Ica vagnar som ser ut som bilar där för barn som jag på riktigt hatar. Varje gång vi är där så tjötar Linnéa på att få åka en sådan ( hon är på gränsen till för stor..) Jag sa faktiskt jag denna gången, hon blev förvånad över svaret & blev super glad. Hade inte ens hunnit komma in en meter i affären förrän jag va helt död. Överdrivarn är i farten ..:) Men allvarligt jag va helt genom svett & jag fick verkligen anstränga mig genom att ta mig igenom affären. Avslutade trippen med att säga till L att det var sista gången hon fick köra bil i affären. Jag ser det som ett litet träningspass !!

När jag ändå tog upp det ämnet, så är det faktiskt så att jag ska börja träna. Kan bara inte bestämma mig för om jag ska köpa kort på Friskis & Svettis eller SportLife? Är det någon som har erfarenhet av dessa gym? Tips mottages tack -)

Ikväll blir det mys kväll med mina systrar Alexandra & Sara & mamma Kicki. Just det vi kommer självklart att titta på premiär programet av Fångarna på Fortet, där min favorit Casper ifrån Arvingarna är med - Gillar`t!




Imorgon är det dax.
PUBLICERAT: 2010-08-23 KLOCKAN: 14:33:24

Imorgon är dagen jag aldrig trodde skulle komma tillbaka för ett årsen, att tiden hemma skulle kännas som en evighet. Men så har det inte varit tvärtom mitt år som mamma ledig har gått alldeles för fort. Imorgon börjar jag att jobba igen " Välkommen tillbaka till verkligheten Carolina" känns jätte bra, jag behöver detta för att gå hemma är inte min grej. Jag kommer att jobba tre dagar i veckan vilket passar mig perfekt eftersom Alice fortfarande inte är så gammal.

Men självklart har jag som många andra lite små ångest inför första jobb dagen. Men jag tror att den kommer att gå hur bra som helst.  Jobbar med Lindis imorgon vilket känns hur bra som helst.

Jag va mega sugen på att gå på Liseberg idag, men självklart har dom stängt på vecko dagarna nu eftersom sommaren är slut. Så vem vet kanske att det blir en tripp dit i helgen. Jag & Perran ska förmodligen på kräftskiva på Lördag hos Lollo & Marcus om vi får fixat det med barnvakt, jag hoppas det för som sagt vi hade behövt göra nånting ihop bara VI.

Pusss Puss!!



Jag ifrån i somras..

Min Stjärna
PUBLICERAT: 2010-08-23 KLOCKAN: 14:23:18


( Filmen är inspelad på sidan, men det får ni stå ut med ..:) )


....
PUBLICERAT: 2010-08-22 KLOCKAN: 20:25:45


Äntligen är kvällen här som vi har längtat efter skönt! Funderar på att göra iordning lite Quesadillas till Söndags mys.

Jag vet att jag har nämnt det innan & jag vet också att jag alltid får höra ifrån  dom i min omgivning att jag är löjlig men jag mår på riktigt dåligt över mina rynkor. Jag har absolut inte många men dom finns där & jag gillar det INTE. Jag är en person som är possitiv till Botox/ Restylane till en viss del, lite inte mycket. Jag vet också att jag kommer att prova detta någon gång. Hade jag fått bestämma hade jag gjort det NU. Men min man strejkar han gillar det inte. Ja vet jag är bara 25 år men jag vet att jag på nått sätt hade blivit glad om jag hade fått prova det- Dom ska bort!!!
Så nu vet ni det ..:)

Avslutar detta inlägget med att slänga in en stor KRAM till min syster Alexandra som jag tänker på lite extra.


Känner mig trött!
PUBLICERAT: 2010-08-22 KLOCKAN: 15:25:11


Måste faktsikt erkänna att jag Carolina känner mig trött efter denna helgen. Alice har varit alldeles för gnällig & både jag & Perran börjar bli på lite små dåligt humör.

Vi har pratat om att åka till Norge en helg snart & ha en barnfri helg. Kan säga att jag önskar att den helgen hade varit NU! Jag känner mig nästan så trött så man är på gränsen till att börja gråta, är inte riktigt där än men inte långt ifrån..

Trökigt för er med ett negativt inlägg, men eftersom min blogg är en dagbok för mig så känns det lite bättre för mig att få skriva av mig.
Hade hoppats på att Alice skulle vara på bra humör idag men icke. Nu sover hon då passar jag på att pärla med Linnéa. Herr Nilsson är nu gjord & nu håller vi på med Pippi. Hon imponerar på mig som absolut aldrig har klagat på Alice eller varit störd av när hon gråter,gnäller osv..

Allting känns säkert bättre imorgon. Just nu ser jag fram emot middagen hos mormor & ikväll när barnen sover & vi får vara själva bara vi jag & min man.


Min stora tjej !

Söndag
PUBLICERAT: 2010-08-22 KLOCKAN: 14:08:23

Tingeling,

Idag är det inte min favorit dag Söndag. Min morgon började med att jag hade sovmorgon jäklans lyx tycker jag. Sen blev det lek i sandlådan ett par timmar. Jag kan tycka att det är helt ok att vara på lekplats ibland men jag är totaly alergisk mot sand speciallt när man får det under naglarna. Idag klarade jag mig ifrån det bra ..:)

Just nu är Joel & Julia här & om ett par timmar ska vi hem till mormor på middag. Ska bli lyxigt att bli bjuden på mormors mat. En annan viktig sak är att mamma kommer hem idag puhh va skönt,har änna varit lite tomt utan henne här på gatan.

Karin- Självklart ska vi gå ut snart!!










Någon som vill ha...?
PUBLICERAT: 2010-08-22 KLOCKAN: 13:58:54


Vi ska göra oss av med två lampor, en rosa & en svart i från Ikea. Tycker det är synd att slänga dom så om någon i min omgivning är intresserad av dessa så kom & hämta...:)


Just nu
PUBLICERAT: 2010-08-21 KLOCKAN: 20:42:35


Just nu sitter jag med älskling, Linnéa, Joel & Julia i soffan & kollar på sista avsinttet av Sommarkrysset, inget program jag följer men det ger mig lite känsla av att sommaren inte riktigt än är slut.
Tove från idol ska uppträda & jag måste erkänna att jag gillar henne. 16 år & super  duktig.

Maten jag gjorde ikväll va helt fantastiskt god(då har jag ändå gjort maten själv, smakar inte alltid bra då..) men detta receptet av absolut en hit.Skriver ner recept på denna underbara LAXGRYTA MED KLYFTPOTATIS manana..

Alice sover nu & jag måste erkänna att det är grymme skönt jag njuter. Sen känns det himla bra att ge Linnéa lite egen tid efter denna dagen då Alice har fått den mesta uppmärksamheten.

Nu sjunger Tove & jag sätter nästan en "gås i halsen" vad har hon på sig??!! Ser ut som en sopptipp ,hon som alltid annars har mega snygga kläder som alltid faller mig i smaken men blääää vilken ful outfit hon ligger inne med.

Nu ska CARRO vara a´la social..


Fina paret Julia & Joel..
'
Min stora Prinsessa..

Joel är Linnéas favorit..



Kärlek..

& ännu mer kärlek till mig själv ..:)

Åhhhh!!
PUBLICERAT: 2010-08-21 KLOCKAN: 14:38:26

Alice har en sån där åt helsike jobbig gnäll dag. Både jag & Perran håller på att tappa tålamodet.
Hon har gnällt från att hon vakande KUL! Inte alltid sköj att vara små barns förälder...
Perran försöker natta hennes så jag hoppas snart att hon somnar. Förlåt men jag måste få klaga littteeee....

På ikea fick vi köpt det vi behövde nämnligen ljus, jag älskar deras vanilj ljus dom luktar grymme gott..
Nu försöker jag se lite positivt på hösten. Det är mysigt med alla tända ljus på kvällarna här hemma.

Om en stund kommer Julia & Joel hit. Jag ser fram emot Lördags kvällen.


Frukost buffè
PUBLICERAT: 2010-08-21 KLOCKAN: 10:05:10

Godmorgon,

Min Lördag morgon började med att jag gick & köpte färska frallor, ringde hit mormor & bjöd på fukost buffè.
Ägg, Croasanger,frukt, bröd & en massa annat gött...

Nu ska vi strax göra iordning oss för att göra ett besök på Ikeeeeeaaaaa! Perfekt väder för det.

Ha en bra Lördag så hörs vi senare!







Provade nånting nytt! Färdig deg, bara att rulla ihop & sätta in i ugnen..
Smakade a´la perfekt!