Semester..
PUBLICERAT: 2009-06-30 KLOCKAN: 21:35:14

Hej.
Idag va sista jobb dagen,nu har jag semester känns skönt & rätt konstigt eftersom jag inte ska jobba på ett helt år !! Invigde semestern på Vatten palatsen i Sävedalen/Blanka vägen alltså hos Linda,kidsen badade medans vi satt i solstolar drack a´la rosé(A-fritt) & gottade oss i solen....!Går in i vecka 36 idag alltså fem hela veckor kvar innan våran lilla tjej "tittar ut" längtar så efter att få se henne & hålla i henne för första gången,det enda jag inte ser fram emot är förlossningen varför den vägen??! Typ näsborren eller örat hade ju varit bättre=)
På måndag beger sig jag Linnéa,Stina ,Hugo & Mamma oss till Strandgården för ännu en sommar säsong,ska blir helt underbart,hoppas bara att värmen håller i sig!
Nu ska jag & min kärlek äta räksallad som jag gjort!
Puss på er mina blogg läsare!

Jag & maggen...

Sävedalens vatten palats..


Jag & Syster...

Carro´s räk a´la feta sallad..

/Carolina

Inte utan min MAMMA..
PUBLICERAT: 2009-06-29 KLOCKAN: 22:36:03

Godkväll,
Inte utan min mamma,en kanske blivande dokumentär på tv om min brors vilja går igenom & självklart ställer han isåfall upp på en intervjuv,  ha ha mamma pratade med han ikväll då han hörde mig i bakrunden typ ovanligt att jag är med mammi,sen frågade han hur många veckor jag ska vara på strangården 3 veckor blev ju svaret då sa Gustaf på en gång kan inte Carro vara med i en dokumentär "Inte utan min mamma"  ha ha ganska roligt tycker jag, men vadå storm trivs med att vara med mammi hela tiden så varför ändra på det!?=) Kan ju inte bli bättre semster än att få vara med familjen + en massa med mamma!=)


                                                                            Mycket kärlek till min mamma...


Grillningen va kanones, gött & varmt ! Carin har nu uttyckt sig om min tunika att jag ser större  ut i den,så imorgon blir det att lämna tillbaka den,hade det på känn kan man säga=)



Ingen riktig grillning på a´la broäng utan Åsa..=)


Jalla jalla nu ska jag gå in på Gina tricots hemsidas fralla!=)
/Carro
"Tack Alexandra för dom fina tröjorna till bebisen & Linnéa"

Kolla va gulligt..
PUBLICERAT: 2009-06-29 KLOCKAN: 12:35:00

Som sagt Carin slutade i fredags,gullig som hon är så hade hon köpt pressent en flaska alkohol fritt Rosé & skrivit ett  jätte fint kort som självklart hänger på min kyl nu,måste bara visa er!

Carro,Tror aldrig mer jag får en sån spontan & glädjesmittande kollega!
Jalla jalla nu blir det till att jobba på dagis fralla!
Kram Carin
Kommer att sakna dig!!

Blev så glad över detta!
Tack & Hej
/C

Underbara Oslo tripp...
PUBLICERAT: 2009-06-29 KLOCKAN: 12:25:33

Hej,
Precis slutat för dagen kommit hem & måste ta det jätte lungt idag, an massa samandragningar=(,hoppas inte det är förlossning på gång redan?! Man får ju alltid den känslan när det är mer samandragningar än i vanliga fall,bara till & ta det lungt & hoppas att det går över!
NORGE/OSLO, va grymt bra,det va som att vara utomlands i typ Spanien eller Grekland,kanon väder,massa god mat,drinkar/öl (alkohol fritt för min del givetvis)och kanon bra sällskap,David,Perran & Karin är bra skit=)!
Kommer lite bilder ifrån ihelgen...

På väg in i Oslo..


Detta är himmel riket för mig =)




Vi utanför slottet...


Kolla in detta,betala 200 kr för att låta sina barn vara instängda i plast bollar!!



<3

Lite av mina Oslo bilder..
Ikväll blir det grillning -GÖTT!
Jalla jalla jag dör av svett attack fralla=)

Hjälp mig...!
PUBLICERAT: 2009-06-29 KLOCKAN: 12:15:25

Hej,
Köpte denna tunika igår på Gina tricot & kan inte bestämma mig om jag ska behålla den eller inte,vad tycker ni?
Ser jag inte mycke större ut i den?!


/Carolina

Jag har det bra här i Norge...
PUBLICERAT: 2009-06-27 KLOCKAN: 09:37:29

Godmorgon, Nu sitter jag hos David & Karin i deras lägenhet mitt i centrum i Oslo, inte dåligt ända nackdelen är värmen, femte våningen ingen balkong,snäll som David är fick vi sova på soffan med en massa fönster utan persien + morgon sol,fatta hur det kändes i morse det kändes som om jag höll på att brinna inne,fick springa upp & skölja mig med vatten så varmt,la mig i ett hörn på golvet där det va skugga MYCKE BÄTTRE(Perran sa att man får smörja in sig med solskydds faktor om man ska fixa att sova här)ha ha! Det mysiga här är alla bilar & ljud utifrån,lite Barcelona feeling! Igår när vi kom åkte vi direkt till karin & Davids jobb(Rest)som ligger precis vid vattnet,när vi satt hos så betsällde David in KRABBA,BLÅ MUSSLOR,PILGRIMS MUSSLOR,HUMMER,RÄKOR,SCAMPIS fattar ni eller trodde jag va i himmel riket till det vin,öl & drinkar o självklart efterätt så lyx! Nu ska vi strax åka till havet & ligga där några timmar sen stan & Aker brygge mys a´la mys! Ha en bra dag i solen.. Puss på er=)/Carro

Grill del mondo
PUBLICERAT: 2009-06-26 KLOCKAN: 10:34:29

Hej,
Japp Grill del mondo hamnade vi på igår ikväll,vi va 15 st som va ute ifrån jobbet,skulle ha avskeds mini partaj för Carin som ska sluta på skolan=( Fy trist! Fick vänta i två timmar på bord fatta så fort det blir fint väder så är hela Göteborg på stan känns det som,inte nog med det när vi väntat två timmar så fick vi inte sitta tillsamans utan ut placerade på olika bord aja det blev bra ändå jag satte mig med mamma så kände mig ganska trygg=) Minglade runt lite bland dom andra borden men en anledning till att slippa sitta still  ha ha. Maten va grymt fräck,asså fräckt upplagd & gjord,jag åt grill spett med pommes & potatis gotti till det en massa alkohol fria drinkar, funkar bra det med. Måste bara berätta när mamma skulle beställa så sa hon jag vill ha "Grill del mondo" servitören fattade givetvis inte vad hon menade så mamma upprepade samma sak igen,då han svarade "Vill du köpa hela stället" =)  ha ha hon skulle ha spett del mondo,inte lätt!
Efter det gick vi vidare till Palace en stund, va verkligen en sån där utomlands kväll igår jätte varmt & härlig stämmning på stan,en perfekt kväll helt enkelt fast att vi inte fick sitta tillsamans så va allt toppen!Det enda som är tråkigt är att Carin lämnar oss, först Michael jackson sen Carin..även fast att hon bara flyr fältet till Säve (Tror jag) så är det ändå för långt borta för mig!!! Men men ja kommer hälsa på en massa i höst ,då jag är mamma ledig!
Om några timmar beger vi oss till Oslo,härligt!!! Ha en bra helg,skriver när jag är hemma på söndag!






Jag & Carin OBS Inte våran mat!!=)



Värsta stora besticken


Kolla in maten..




Palace


Tack för mig/Carro

Michael Jackson..
PUBLICERAT: 2009-06-26 KLOCKAN: 00:30:12

Va händer, han är död!! Känns jätte konstigt, helt plötsligt känns det som om jag känner honom=)King of pop herregud känns helt fel.. säger bara en sak r.i.p, nu känns chansen större att jag får träffa Michael eftersom jag en gång oxå kommer hamna i himelen..=)" Du & Jag där uppe det kan inte bli annat än perfekt!"=)


Hejdå min lilla låtsas kompis...
/Carro

Torsdag & super varmt a´la spanien
PUBLICERAT: 2009-06-25 KLOCKAN: 09:31:18

Heeeej,
Värmen fortsätter känns som om man helt plötsligt bor i Spanien, åtta på morgonen är det 17 grader ute inte dåligt=)
Klaga inte på min gräslök YEKTISH den abslout bästa, du är välkommen på carros gräslöks kalas sen när den växt klart!=) Ikväll blir det mys i stan kan inte säga var eller vart för ska suprisa världens bästa carin på jobbet som tyvär ska sluta=( men kommer bli en toppen kväll tror jag, får bara tänka på att jag måste ta det lungt! Imorgon beger jag & Perran oss till Oslo,ska hälsa på David(Perrans kompis) som jag tok gillar!!=)
Ha en bra dag i värmen...


Min egna gräslök är den bästa!=)

/Carro

Läkaren,Oluffsan häng,Mvc & Härlanda tjärn...
PUBLICERAT: 2009-06-24 KLOCKAN: 19:45:32

Godkväll,
Efter jobbet idag åkte jag ner till Partille centrum för att träffa läkaren angående sjuk skrivning, japp sjukskriven nu fram till semestern min livmoderhals har blivit kort så jätte viktigt att ta det lungt iallfall tre veckor till, shooo säger jag bara ta det lungt??!! Va fy va trist men är la bara att gilla läget! Efter det träffade jag Sara,hon köpte en kyckling sallad & jag sushi + fika ,så gick vi upp till Oluffsan (Partilles lilla mini ghetto )kan man säga för er som inte vet=) satte oss på gräset där o åt & lyssnade på musik riktigt härligt & riktigt varmt! När vi varit där en timme blev jag såklart lite små rastlös så blev en sväng i Allum innan jag skulle möta Perran & gå till Mvc & träffa barnmorskan,iallafall i Allum fick jag handlat flipp flopps till mig & Linnéa, o smycken på rea,älskar att handla smycken på rea gärna färg glada ska dom vara så ringen jag köpte idag va en riktig Carro ring!!! Hos barnmorskan va allt bra ,pratade om förlossningen en massa som faktsikt börjar närma sig,även fast man varit med en gång innan så är det väldigt skönt att gå igenom all information en gång till! Efter det åkte vi ner till Härlanda tjärn där vi mötte upp Mammi,Linnéa & Sara,  ha ha måste bara berätta en rolig grej va ett gäng latin amerikaner där som bara pratade spanska,dom måste trott att dom va på Mallorca a´la charter resa hade en massa öl som dom la på kylning i vattnet bland alla små barn som sprang omkring  ha  ha öl på kylning vid härlanda tjärn?? ehh va,ni som vet vad härlanda är fattar nog va jag menar så var dom  än va som hade dom en öl i handen i badet också,härligt att se tog ett smyg kort som ja tänkte visa er=) Nu gör Perran räk sallad till oss &Linnéa har lagt sig!







Öl på kylning..  ha ha

Carro smycken...

Puss & Kram
/C


Madonna
PUBLICERAT: 2009-06-24 KLOCKAN: 09:46:47

Jag har två Madonna biljetter till hennes konsert på Ullevi den 8:e augusti till SALU,hör av er om ni är intresserade av & köpa dessa...!


/Carolina

Hur kan jag drömma om detta?!
PUBLICERAT: 2009-06-24 KLOCKAN: 08:59:55

Godmorgon,
Ha ha  ha vaknade i morse av att jag skrattade för mig själv,drömde om att jag & Yekta va vid vallhamra torg & snodde blommorna ifrån rabatterna, vi blev UPPTÄCKTA & jagdade i hela vallhamra området helt sjukt,trodde det va "sant" när jag vaknade innan jag insåg att jag drömt!=)
Idag ska det bli nästan 30 grader varmt shooo jag kommer bli som en stekt kyckling, men har smörjt in mig en massa idag med sol kräm så hoppas på att inte få mer dalmatin fläckar i ansiktet=)
Nu ska jag ut i solen...
Ha en bra dag!

Här va vi & snodde blommor  ha ha ...
Vallhamras fin fina torg=)

/Carolina

Brännskadad!
PUBLICERAT: 2009-06-23 KLOCKAN: 23:18:18

Godkväll,
Herregud ser brännskadad ut,ojämn bränna helt slicad kan man säga.. hunden dalmatin kan man kalla mig!
Efter jag slutat idag gick jag hem till Malin med Linnéa,hon hade varit hemma fru o lyssnat på min mini order om att ja ville ha pannkakor,stått & stekt det i värmen,vispad grädde med sylt till Mums,så det satt vi & åt i deras trädgård...
Allsång på skansen hade premiär idag,jag bara älskar detta program säger varje år att jag vill dit men blir tyvär aldrig av=( så himlans bra,Yekta & Malin va här o kollade det med mig jag & Malin sjöng glatt med medans Yekta inte gav detta underbara typiska svenska program en chans efter en minut hade hon satt på datan & spelade spel roligt kompis=)
Vräkte i oss en massa glass o kakor till det med eller JAG vräkte i mig,man får passa på & unna sig medans man e preggy,snart är det över & då får man tänka på vad man äter igen... Går in i vecka 35 idag går så fort satte på mig ett par shorts idag som ja kunde knäppa för tre veckor sen men idag gick dom verkligen inte att knäppa så maggen växer kan man säga,fick en komplimang idag av en dagis personal som jobbar på avdelning bredvid linnéas,hon kom fram till mig i Bamba & sa att hon tyckte att jag va så fin ,blev jätte glad ja kan behöva höra sånt nu när jag känner mig själv som en strandad flodhäst vissa dagar!Fick hem våran sköt väska idag som vi beställt en svart skip hop kanon snygg...!
Imorgon ska jag till Mvc & träffa Helené tillsamans med Perran ska prata mycke om förlossningen bla kan vara bra eftersom der inte är lång tid kvar nu ,så har börjat tänka på det ganska mycke den sista tiden..
LINDA ETT FÖRLÅT MED TILL DIG: GARDINEN BLEV PERFEKT I VÅRAT KÖK!=)
Ha det super bra alla mina 10000 besökare =)

Malipsus goda pannkakor..

Linnéa idag på balkongen...

Allsångs mys..

Yekta total intresserad av Allsång INTE


Fin fina skötväskan..

Titta va bra den blev!(Linda är våran sömerska)
(Kolla in gräslöken jag planterat längst ner i vänstra hörnet
världens skämt)

Jalla jalla nu ska blogg Carro hoppa i säng fralla!

Allsång med Lotta ...
PUBLICERAT: 2009-06-22 KLOCKAN: 22:29:09

Hej,
Å kuligt värre o se hur många besökare man haft idag shooo typ inga,hon är omtyckt den där GÖSTA!!=)
Varit på Liseberg idag med Hugo,Stina,Mamma & Linnéa meningen va att vi skulle tittat på Lotta men va en massa folk & med små barn med så fick vi ställa oss längst bak & se abslout ingeting... men mysigt o komma in till stan en vardag eftersom man alltid annars sitter hemma, Linnéa & Hugo fick åka lite grann oxå,går ju inte gå på Liseberg utan att åka,Pariserhjulet hade Linnéa sett fram emot att åka blev en höjdare!
Trevlig kväll, men skönt att va hemma nu,fötter som gör gör ont & lika stora som en kamels så bra för mig att sitta i soffan nu & bara ta det lungt..=) Perran är på fotboll med John ikväll så är ensam,inte helt fel det heller ibland!
Tack & hej sommar pastej



Gulligt...!




Nu ska jag sova
Natti natti
/C

Min helg på Strandgården..
PUBLICERAT: 2009-06-21 KLOCKAN: 20:24:31

Heeej,
Då va man hemma igen, haft en kanon helg med bra väder speciellt idag,super sommar väder,solat & fiskat krabbor ,kände mig som sjöjung frun själv när jag satt där på en sten stor som ett hus & tittade på mamma & Perran när dom fiskade krabbs med Linnéa. Jag har många gånger under helgen kommit på mig själv med Gösta 80 år kommentarer/repliker.. ett bra exempel va när jag,mammi & Linnéa gick upp till Strandgårds kiosken för  att köpa glass då jag ser på "glass listan" att dom inte har kvar Upp till 13,en glass som ja alltid åt som liten,blev lite små irri & va tvungen att fråga stackars tjejen i kassan, HAR NI INTE KVAR UPP TILL 13?!!! Hon svarade typ med att hon inte visste vad det va,inte konstigt kom på mig själv med min gnälliga röst & mamma stod bredvid & små skämdes över sin dotter som beter sig som en gnällig 80 åring!
Sara spela tyst musik ifrån sin mp3 idag när vi solade "Reagetton" säkert fel stavat, nej det passa inte mig så va tvungen att ta min brasse stol & sätta mig ngn annan stans åhh gammal jag är eller rättare sagt jag beter mig som en gammling!=)
Midsommar afton va toppen,god mat,tyska jordgubbar åhh fattar ni tyska jordgubbar en midsommar,så kan det gå när Sara (min syster)fick som uppgift att köpa jordgubbarna iår(försäljaren hade tydligen sagt att dom va godare) goda & super tyska va dom ha  ha!Linnéa har badat & varit med på barn möten eller det va någon aktivitet för barn på campingen!
Kan inte annat än att vara nöjd över denna midsommar helg!
Imorgon blir det Allsång med Lotta Engberg på Liseberg,gött kommer känna mig som hemma!

Perran gör midsommar krans till mig...








Dutchland...



Krabb fiske

Detta va ett litet smak prov på hur min midsommar har sett ut..=)

Måste visa en bild på mig & maggen med ifrån helgen..

 tjockis magge..=)
Tack för mig
/C