Jag längtar efter våran helg.
PUBLICERAT: 2011-01-25 KLOCKAN: 21:38:00

Jag har en vän som står mig väldigt nära trots att vi bara ses högst 2 ggr om året & pratar i telefon sällan vet vi ändå var vi har varandra & var vi står. Ullis är tjejen jag pratar om & vi ses oftast i Halmstad på somrarna. Nu kände jag att det var dax för mig att ta mig till hennes hood som numera är Linköping. I slutet på Februari sätter jag mig på bussen & åker dit Fred- Månd. Vi ska ha en riktig tjej helg där fest ska vara i fokus..:)

Fasiken va jag längtar. Vi har alltid roligt när vi väll ses & även denna helgen känner jag på mig kommer bli allt annat än lugn galet bra helt enkelt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina heter jag och är 25 år gammal. Jag är mamma till två fina flickor Linnéa & Alice. Jag lever ihop med min stora kärlek Per, vi bor utanför Göteborg "på landet mitt i stan" Partille. Jag är en glad tjej som älskar musik, party, familjelivet, dansband, Spanien & självklart mina vänner. Att blogga har blivit en del av min vardag. Jag bloggar om allt från familjeliv till fest. Jalla Jalla hoppas ni gillar min blogg fralla!

Kontakt: Jonssonmcarolina@hotmail.com

RSS 2.0