Tröttaste Söndag.
PUBLICERAT: 2011-01-30 KLOCKAN: 20:57:29


Sicken fest det blev igår. Massa god mat som Lollo gjort, alldeles för mycket drinkar, cider,fish & galet bra sällskap med en massa härlig musik(nästan hela tiden) & dans såklart. Kanon trevlig fest helt enkelt men väldigt trött Söndag har det varit idag. Nu är den snart avklarad & det känns skönt. Solsidan har precis fått mig att skratta i en halv timme konstant så min mascara lär sitta nedanför ögonfransarna nu.

Nu saknar jag Perran & längtar tills imorgon när han är på hemmaplan igen. Det värsta av allt har nog varit att sova själv i tre nätter inte min grej alls. Jag känner på mig att P saknar mig med fast kanske lite mer...=)!

Jag är nöjd med helgen men snart är den slut, det innebär dagis för flickorna & en jävlans massa plugg för min del...

Tingeling!


30 åringen själv med goingen Hanna..

Jag & min bästis(bli inte chockad nu Malin..) men här kommer ett
♥! =)

Tessan(Lollos syster) hennes klänning blev jag KÄR i grymt snygg.

Donald(Mackans bror) & Daniel..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina heter jag och är 25 år gammal. Jag är mamma till två fina flickor Linnéa & Alice. Jag lever ihop med min stora kärlek Per, vi bor utanför Göteborg "på landet mitt i stan" Partille. Jag är en glad tjej som älskar musik, party, familjelivet, dansband, Spanien & självklart mina vänner. Att blogga har blivit en del av min vardag. Jag bloggar om allt från familjeliv till fest. Jalla Jalla hoppas ni gillar min blogg fralla!

Kontakt: Jonssonmcarolina@hotmail.com

RSS 2.0