Godmorgon.
PUBLICERAT: 2010-10-28 KLOCKAN: 09:26:30


Åhhh irri jag hade skrivit ett långt inlägg, men råkade ta bort det gillar`t INTE.

Min Torsdag kommer bara att bestå av jobb.Men måste erkänna att jag är ganska sugen på att gå på Scotts ikväll som spelar i stan så funderar på om jag ska tvinga med mig mamma & syster på det...?? Får se hur det blir med det...

Igår somnade jag alldeles för sent, låg & tänkte på Alicante. Varför gick våra dagar så snabbt?? Jag längtar redan tillbaka & saknar våra dagar mega mycket. Tänk att det kunde bli så bra. Vem vet kanske åker jag dit igen..? Drömma kan jag ju alltid göra ..:)

Imorgon är det Fredag alltså snart helg. Vi har inga planer & det vet ni ju att jag inte gillar. Jag funderar på om vi/jag skulle bjuda in oss på middag hos Stina & min bror. Va ett tagsen jag träffade mina prinsar nu så det hade varit helt fel. Sen älskar jag ju Stinas mat med ..:)

- Visst låter det som en bra idè Stina??? Säg nu JA! =)

Ha en bra dag alla ni !


Jag & Henkan ifrån Scotts..

Kommentarer
Kommentaren skickades av: Stina

Du vet precis hur du ska skriva för att jag ska bli sugen på att bjuda hit er :)

Tyvärr går det inte på fredag, vi ska ut till Björkö då.

Kommenterat 2010-10-28 / 10:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina heter jag och är 25 år gammal. Jag är mamma till två fina flickor Linnéa & Alice. Jag lever ihop med min stora kärlek Per, vi bor utanför Göteborg "på landet mitt i stan" Partille. Jag är en glad tjej som älskar musik, party, familjelivet, dansband, Spanien & självklart mina vänner. Att blogga har blivit en del av min vardag. Jag bloggar om allt från familjeliv till fest. Jalla Jalla hoppas ni gillar min blogg fralla!

Kontakt: Jonssonmcarolina@hotmail.com

RSS 2.0