Lite små nervös...
PUBLICERAT: 2010-04-28 KLOCKAN: 22:13:13

Måste erkänna att jag börjar bli lite små nervös inför tatueringen imorgon. Jag är så klen när det gäller "smärtor" så jag kommer garanterat sitta & grina en massa.. =)

Imorgon har jag en rolig dag att se fram emot, det behöver jag efter denna. Morgonen börjar med att Malin kommer hit & äter frukost sen ska vi gå & titta på våra stora tjejer när dom sjunger in våren på dagis. Hur gulligt är inte det då?! Både Linnéa & Alicia(Malins dotter) är jätte pirriga i magen inför detta -SÖTT!

Sen kl 12 smäller det-TATUERINGS DAX! Efter det en hel dag med min bästis Ahnna(länk)-Me like!
Får ju inte glömma att skriva att receptet jag skrev om tidigare idag va mega gott! Godkänt ifrån både mig,mamma & Perran -Gillar`T!

Jalla Jalla nu ska jag borsta tänderna fralla..





Min stora tjej som jag inte vill ska bli större:) Linnéa erbjöd sig
att äta krumilur piller om jag kunde fixa det ha ha SÖTT!

När blev jag en rädd skit?!!:)
PUBLICERAT: 2010-04-28 KLOCKAN: 19:43:25

Tingeling,

Morgonen började ju som sagt med Lek & buslandet, jag va dööö kaxig innan jag satte min fot innanför dom dörrarna,men när jag väll va där inne vågade jag inte göra ett skit! Jag fattar inte riktigt vad som har hänt med mig, helt plötsligt vågade jag knappt åka rutschkana eller gå bland alla labyrinterna bara för jag fick sällskräck! Ett kraftigt tecken på att jag har blivit äldre ..:)

Regningt har det varit idag med, inte nånting jag är van vid så jag/vi har bara suttit inne hela eftermiddagen = jag klättrar just nu på väggarna! Kvällen kommer avslutas hos mormor, där jag ska kolla på den sämsta serien Andra Avenyn!

Hörs ikväll när jag är hemma!




Jag på väg upp,redan innan va jag scary..:)

Efter tio minuter vågade jag äntligen åka ner..:)







Denna automaten gjorde mig till spelmissbrukare för en dag!!
Nu är jag fattig..:)

Dagens middag!
PUBLICERAT: 2010-04-28 KLOCKAN: 14:13:27

VÄSTKUSTDRÖM..

Ingredienser

8 st pangasius ryggfiléer, djupfrysta
1 burk kräftstjärtar i lake, ca 250 g avrunnen vikt
1 ask crème bonjour, chalottenlök och gräslök
1 fiskbuljongtärning eller 1 msk hummerfond
½ msk mjöl
1 msk smör
2 ½ dl matlagningsgrädde
1 dl finhackad dill + 1 msk finhackad dill till dekoration
Ca 1 dl av kräftlagen
2 tsk strösocker
1-2 msk flytande margarin
Salt
Svartpeppar

Ugn: 200º

Gör så här

Börja med att tina upp pangasiusfiléerna, lägg dem på hushållspapper så de får rinna av, torka filéerna lätt, salta och peppra, rulla ihop dem, stick en tandpetare i varje rulle så de behåller formen, ställ dem på högkant i en smord ugnsform, pensla med flytande margarin, jämnt över rullarna. Sätt in dem näst längs ner i ugnen i ca 20-25 minuter, tills de känns klara.

Gör såsen under tiden, smält smör i en kastrull, lägg i mjölet och rör om, häll på matlagningsgrädden under fortsatt omrörning, lägg i buljongtärningen, crème bonjour och häll i kräftlagen lite i sänder under omrörning, så att det blir en lagom tjock sås. Lägg i den hackade dillen och strösocker, smaka av, låt såsen småkoka på svag värme i ca 5-10 minuter. Ta kastrullen från plattan och rör ner de avrunna kräftstjärtarna, de får inte koka för då blir de sega.

När fisken känns klar tar man ut den från ugnen och häller såsen på fiskrullarna, strö över 1 msk hackad dill. Serveras med en god hemlagad potatismos eller pasta.

Smaklig måltid!:)

Jag = Köttbulle!
PUBLICERAT: 2010-04-27 KLOCKAN: 22:37:38

Heeej,

Just nu är det en trött Carro som bloggar, det trodde ni inte att även jag kan vara trött?!:) Energin är inte alltid på topp! Kalaset hos mormor va hur trevligt som helst. Vi, Sara & bror med familj hade köpt kläder som satt hur bra som helst! Mormor såg ut som en fotomodell i sin nya outfit!

Smögåstårta va kalas maten, jag åt för ungefär 10 personer alltså hur mycket som helst! Det förklarar min rubrik jag känner mig just nu som en XXL KÖTTBULLE! Varför äta 3 portioner när man är mätt efter den första + efterätt på det. Nu behöver jag inte äta på en månad!

Jag är som sagt mega trött men jag kan inte gå & lägga mig riktigt jobbigt. Jag har fått för mig att jag aldrig kan lägga mig innan kl 23.00 har alltid varit så även fast jag är jätte trött. Så just nu vill jag bara att tiden ska gå lite fortare!

Imorgon börjar jag dagen med att åka till Lek & Buslandet men mina flickor, syster & brors barn Hugo-JIPPI VA SKÖJ!

Jalla Jalla massa godnatt kramar till er fralla..




Fina mormor..

Syster & Stina..

Bror ville som vanligt INTE vara med i bloggen..
Hur kan man vilja dissa den?=)

Rullator Race..:)



Tycker ni vi är lika?!
Me and min syster..


På Torsdag..
PUBLICERAT: 2010-04-27 KLOCKAN: 14:24:06

Tingeling,

Kom precis hem ifrån Stan. Som vanligt fick jag shoppat lite små saker på REA. Jag älskar allt som har med Rea att göra-BILLIGT IS THE SHIT=)

Efter stan åkte jag & syster till Olskroken där jag skulle boka tid för... Hmm nu blir ni allt lite nyfika va!?=)
På Torsdag kl 12.00 ska jag tatuera mig-JIPPI! Har längtat efter att få tatueringen på min handled med mina flickors namn, på Torsdag kommer den äntligen att vara på plats!

Nu bli det bara till att vara hemma innan det blir kalas hos mormor...

Jalla Jalla hoppas allt är bra med er fralla...


Me like mucho-Carro style! 69 kr..





Hur svårt kan det vara att kolla in i kameran samtidigt?=)

Vad är det för en dag?
PUBLICERAT: 2010-04-27 KLOCKAN: 09:07:21

GGGGRRRAAATTTTIIISSSS!!!

Idag är det min mormors dag- Hon fyller år! Jag ser fram emot att gå på partaj hos henne idag, lyx kan jag tycka att få gå på röjar fest en Tisdag mitt i veckan!:)

(Undra va du kommer få i pressent..?)



Vilken tur jag har som får ha dig i mitt liv!

Massa grattis kramar till dig!

Mysig frukoststund?
PUBLICERAT: 2010-04-27 KLOCKAN: 08:52:50

Godmorgon,

Tror ni jag har en mysig frukost stund??!! Jag kan svara på den frågan & det är NEJ! Varje morgon börjar Alice med sitt skrik & jag får aldrig äta frukost i lugn & ro, jag börjar trötta fruktansvärt mycket på hennes gnäll varje dag!! Idag är det värre än värst! Just nu längtar jag bara tills hon blir lite större &  mer nöjd!

Min morgon började alltså inte bra. Idag ska jag & syster åka in till stan, tur att jag har nånting roligt att se fram emot den närmaste timmen ..:)

Jag & Linnéa bakade ju cheesecake igår, så stog det att den skulle stå i ugnen 175 grader i en timme! Jag har aldrig varit med om en cheesecake som ska vara i ugn. Låter inte det konstigt?! Jag hoppas verkligen den bli god, typiskt att när jag för en gång skull bakar till ett kalas, så kommer jag säkert misslyckas-HOPPAS INTE!

Ha en bra dag fina ni!




Bak dag..:)
PUBLICERAT: 2010-04-26 KLOCKAN: 10:11:47

Tingeling,

Idag ska jag & Linnéa ha bak dag :) Mormor fyller år imorgon & jag har lovat baka nånting smarrigt till efterätt. Blåbärs cheesecake med vitchocklad & rabarber/hallon paj tänkte jag göra.Jag tror det kan bli gött! Jag ska passa på att vara ute idag med, det ska ju bli hela 17 grader ute-JIPPI!

Så ser min/våran Måndag ut! Ha en bra dag..


Snygg eller ful??
PUBLICERAT: 2010-04-25 KLOCKAN: 19:38:26

Jag har kollat in en klänning som jag tycker är riktigt sommar fräsh..:) Marinblå/vit.
Skulle gärna vilja veta vad ni tycker om den?!!





Kommentarer please..=)

Dans lektion?!!
PUBLICERAT: 2010-04-25 KLOCKAN: 19:17:16

Vill ni lära er Macarena dansen - Titta här!


Värme!
PUBLICERAT: 2010-04-25 KLOCKAN: 19:10:12

Tingeling,

Känner mig äntligen lite piggare. Färsk potatis & lax gjorde susen..=) Men min andedräkt är inte att leka med, rutten fisk är vad jag luktar..:)

Jag & Linnéa har precis varit ute på en kvälls promenix, hur underbart som helst & det bästa av allt är att det är varmt. Linnéa är just nu i en grymme ålder nästan ingen trots, utan det mesta är bara mysigt & roligt. Just nu har Perran & Linnéa kvälls mys på balkongen, Linnéa äter årets första kvällsmat utomhus. Hur härligt är inte det då?!! Värmen välkommen hit!






Segis Söndag ...
PUBLICERAT: 2010-04-25 KLOCKAN: 16:15:42

Tingeling,

Idag har vi en segis Söndag hemms hos familjen Lindström/Jonsson. Kvällen igår tillbringade jag hemma hos Emelie. Jag & Malin rockade loss till allt ifrån E.M.D till Macarena ..:) Hur bra som helst! Vi är lite på samma plan när det gäller att dansa & "röja". Maten som serverades igår hade Emelie & Malins mamma gjort, kan säga att jag hade gjort vad som helst för att få äta av den idag med. Hur gött som helst enda problemet va bara att alla bara tog mat en gång, så jag kunde inte med att göra nånting annat ..:) Tur det kanske, annars hade jag rullat runt här hemma idag..

Kvällen hos Emelie va hur bra som helst! Vi avslutade med en tripp till Avenyn där vi hamnade på Park Lane inte varit där på 100 år:) Men kände ganska snabbt att det inte längre va ett ställe för mig, inte igår iallafall.. Nästa gång får det bli Hard Rock där dom har schlager golv mer min style..:)

Tack för igår Emelie..!!

(Lägger upp en video med "Lära sig Marcarena dansen" med Malin senare, det får ni inte missa..=)


Maten får topp betyg av mig:) Bra jobbat Ankan!

20 åringen Emelie..







Lyxigt värre att bo såhär centralt..=)

Graaattttiiisss!
PUBLICERAT: 2010-04-24 KLOCKAN: 12:03:40

Idag fyller min käraste bästis 20 år!! :) Jag ska alltså gå på 20 års partaj ikväll, känner mig nästan för gammal för det , men oj vad taggad jag är..! Ikväll ska vi Emelie, Malin & hennes kompisar rocka loss på Avenyn...=)



Massa grattis kramar till dig!

Jag är lite smyg kär..:)
PUBLICERAT: 2010-04-24 KLOCKAN: 07:53:06


Sjukling i familjen..
PUBLICERAT: 2010-04-23 KLOCKAN: 12:09:31

Tingeling,

Dagen blev inte riktigt som planerat. Är istället hemma med en sjuk Alice:( Feber & hängig, tycker mega synd om lill skrutten. Jag hoppas hon piggar på sig snart! Linnéa fick istället en mys dag med sin moster. Dom är i stan & har det roligt. Känner mig redan rastlös av att behöva vara inne. Men ska försöka göra det bästa av denna dagen!

Jag tänker på det där med kommentarer!? Jag har andå en hel del läsare varje dag men nästan aldrig några kommentarer?! Why är det jobbigt att skriva? Eller skriver jag ointressanta saker?:) Jag har en trogen tjej som alltid kommenterar PETRA & det gillar`T jag mycket!


Min stora tjej med sin moster,...