Västra Frölunda nu kommer vi!
PUBLICERAT: 2009-12-31 KLOCKAN: 18:05:43

Nu ska la familja strax åka till Frölunda!



Min nyårs outfit...

Jalla!

Gott nytt år
PUBLICERAT: 2009-12-31 KLOCKAN: 15:36:29

Idag är det nyår, denna dagen är inte min favorit dag men känner på mig att kvällen kommer att bli super! Jag & Perran ska äta mat här hemma bara jag & han a´la romatiken flödar =) Vi va på feskar bröderna idag & köpte en massa god mat..

Sen åker vi till mammas kusin med familj + min mormor & firar nyår där,så nu vet ni vad jag kommer att göra! Gott nytt år på er & tänk lite extra på mig..

Yektas inlägg ha ha fy vad jag skrattade när jag läste det,roligare är det om man känner henne.
Jalla Jalla nyårs fralla...





Min svärmor skickade dessa bilder på Linnéa super skidåkarn,hon har det hur bra
som helst,hon avslutade vårat samtal tidigare idag med säga
JAG SAKNAR INTE DIG MAMMA ELLER PAPPA!
Snällt av henne!=)

Yekta gästbloggar
PUBLICERAT: 2009-12-31 KLOCKAN: 15:27:15


Hej hej  Yekta här. ni som inte vet så e ja barndoms kompis till blogg drottningen själv. 

Trodde ALDRIG att ja skullle ge mig in i detta bloggande men just nu e ja tyvärr TVUNGEN till det efter som  Carro e så himla osocial som vanligt och sitter å pratar i mob, så då tänkte ja oxå blogga för första gången.

Fattar inte syftet med detta bloggande som folk tjänar pengar på,  de inte så så att man räddar alla världens fattiga barn direkt eller botar AIDS  direkt, men men det finns väll någon individ där ute blir glad av att läsa carros mat recept och se hennes nyaste inköp från Gina Tricot.

Som sagt de e nyår idag och jag e så deprimerad över de. WHAT TO DO????? önska ja ha de 6 barn å 7 barnbarn så kunde ja iaf ha en anledning till att sitta hemma. Eller ta en resa till Indien och meditera bort mig från verkligheten.

Men men tillbaka till verkligheten., Linnea e inte hemma och Alice sover . FATTAR  NI HUR TYST DET ÄR i stugan  ELLER? Idag behöver jag iallafall inte vitt vin för att varva ner. och stänga av barn skrik... Ska nog ta å väcka Alice snart har saknat hennes anniskte.

Vet ni vad HA DE BRA Å GOTT NYTT ÅR..... jag har redan tröttnat på att blogga, detta gör mig inte smartare eller snyggare... hoppas ni får ett bra år  och vinner extra pengar, föder några barn till och festar extra eller bara lever livet som de altid har varit. TA hand om er vilka ni en äre som läser dessa bloggar.

Detta va mitt "POSITIVA" bidrag .. Have a nice day .. peace out.

P.s
Jag skrev lite ord som "jävlar" och "fan" men carro ändra detta till himla istället. Vi måste ha lite respekt för de äldre som läser hennes blogg har jag förstått..... ( de finns antagligen normer och regler för allt i dagens samhälle)
// Yekta

Nygift
PUBLICERAT: 2009-12-30 KLOCKAN: 22:30:13

Ska min bror gifta sig så ska jag med göra det, inte med Perran utan med Ahnna & våra datorer fy låter som om vi är värsta nerdsen men jag kan inte säga annat än att jag älskar`t!

Nu skålar vi i med Kaluah & mjölk i Champange glas...






Hur ska detta sluta....

Åhh vad jag älskar mina seriösa inlägg..=)

Mini nyår
PUBLICERAT: 2009-12-30 KLOCKAN: 22:17:46

Ikväll firar jag,Ahnna,Perran & Arild nyår eftersom dom jobbar imorgon & Alice är lite små sjuk så kommer jag & Perran att vara ensamma imorgon,första året någonsin vi inte ska göra nånting på självaste nyårsafton men kan känna att det kommer bli hur bra som helst ändå.

Vi har precis ätit värstans lyx maten en massa plock mat. Nu kom Ole precis förbi en kompis till Perran, våran "nyår" är perfekt.

Jag & Ahnna har precis suttit & skrytit en massa om våra bloggar & Ole tycker vi kan lägga ner det på en gång =) Ha ha Nej det bloggarna lever vi för=)!






Bilden fick bli svartvitt orkar inte se mitt gula hår..
Jag gillar`t INTE!

Mina köp
PUBLICERAT: 2009-12-30 KLOCKAN: 18:34:23

Detta köpte jag...


Gillar`t!




Storstaden
PUBLICERAT: 2009-12-30 KLOCKAN: 18:31:14

Hej,

Började dagen med Ahnna på ett Franskt cafè där vi åt frukost,sjukt gott billigt va det med,jag rekomenderar verkligen frukosten där!
På stan va det verkligen inte kaos,va va där i rätt tid Härligt,men rean va ingeting att ha hittade typ ingenting.

Jag fick hungeranfallet på stan & kände att jag behövde äta snabbt för att inte tappa humöret,så när Ahnna gick in i en bok affär kände jag snabbt att den affären inte va min grej,så jag gick för att köpa en macka hamnade på en sallads bar med en sallad istället.Satte mig där själv & kände mig totaly mobbad blev jätte obekväm,varför är det så jobbigt att sitta själv & äta på ett ställe?!! Jag panik smsade till Ahnna,snabba dig,jag känner mig mobbad,åhhh obekväm osv stackars henne  hon fick lämna sin bok affär för att snabba sig till mig!

-Tack Ahnna för att du står ut med mig =)! Hennes blogg http://Ahnnaga.blogg.se


Super god frukost...


Carro style-vill ha denna hemtelefonen
Undra va Perran tycker om denna?


Älskar denna jackan-Köpte den idag!

Snart kommer Ahnna & Arild hit å vi ska mys kväll...

Min dag idag
PUBLICERAT: 2009-12-30 KLOCKAN: 06:50:36

Godmorgon,

Kl är kvart i sju,jag är uppe för jag ska strax ta bussen til körskolan. Min dag idag kommer jag att tillbringa med Ahnna,kl halv tio ska vi ses på ett cafè där hon bor i Olskroken för att äta frukost,efter det blir det stan kan se framför mig vilket kaos det ska vara,vi avslutar kvällen hemma hos oss med Arild & Perran matlagning,fotboll & Bingolotto står på schemat!

Jag hämtade ut min "vinst bingolott" igår håll nu tummarna för att jag vinner denna gången,tror inte det verkar ju helt hopplöst men hoppas kan man alltid göra!

Nu ska jag sminka mig! Hörs ikväll när jag är hemma..


Mitt hjärta Ahnna..

Älskar`t
PUBLICERAT: 2009-12-29 KLOCKAN: 20:46:05

Perran va i Ljungkile idag,där har dom lax butiken godaste stället!!
Har ni vägarna förbi Falkenberg eller Ljungkile så måste ni stanna & äta på Lax butiken,iallafall Perran köpte med sig mat hem, Tror ni jag blev glad eller!!!Sjukt gott


Mys kväll hos mormor
PUBLICERAT: 2009-12-29 KLOCKAN: 20:42:55

Godkväll,
Blev inget Halta Lotta,hamnade istället hos mormor. Jag & Perran hjälpte henne att packa upp en massa lådor.Jag märkte att min mormor har svårt för att slänga saker,jag hittade en gammal plast burk i en låda

- Mormor varför har du sparat denna?
- Den har jag när jag plockar bär!!

Det va bara en av alla saker som inte skulla slängas.. men bra blev det iallafall nu kan man vistas i hennes vardagsrum utan att behöva se en massa flyttkartonger!


Yellow women..

Denna pälsen hittade jag i en av lådorna..
Jag kallade mormor för stekarn,när hon satt med den.
(Alla handdukarna hon sitter med skulle INTE slängas) =)

Gulliga mormor

Jag är faktiskt grym
PUBLICERAT: 2009-12-29 KLOCKAN: 15:24:46

Heeej,

Jag hade körlektion i morse,herregud vad duktig jag fick en massa beröm av min underbara körlärare. Nu har jag koll på när man ska växla jag kan stanna & starta i backe(inte jätte lätt enligt mig) jag fick köra i mina hoods idag,kändes häftigt att köra omkring där jag kan vägarna. Jag hoppades på att någon jag känner skulle se mig men ICKE!Ok jag måste erkänna fick tre "kärring stopp" vid ett trafikljus,blev grymt stressad av alla bilar bakom mig men det fixade jag tillslut! =) Imorgon blir det körlektion igen-Gillar`t!

Har sagt hejdå till lilla mamma idag,fy känns redan tomt men jag hoppas på att tiden går fort. Har varit ute & gått med mormor med,kom inte så långt eftersom det är super halt ute men en liten motions runda fick vi.
Linnéa åkte till sin farmor idag o kommer hem på Fredag eller Lördag,är tydligen en massa snö i Färgelanda så min svärmor har köpt skidor till Linnéa -Häftigt! Hon kommer att få det super bra.

Ikväll blir det antingen Halta Lotta med Teresa som är hemma i Gbg & hälsar på eller mys kväll med Perran..

Alice börjar nog få ögoninflamation,varför just nu innan nyår?!!! Känns lite irri vi skulle ha middag här hemma med 2 andra familjer,men får se hur det blir med det för smittar ju en massa =( Men hoppas hoppas att  lill skrutten blir frisk!
Oj vilken långt inlägg dax att sluta! KRAM!


Göteborg a`la Norrland
PUBLICERAT: 2009-12-29 KLOCKAN: 07:57:16

Nu sitter jag & äter frukost,bara jag & Alice vakna. Alice ligger just nu i sitt baby gym & är dunder förkyld stackarn.Jag drömde i natt att jag mådde illa,vaknade strax efter det av att jag gjorde det på riktigt sjukt,jag trodde att magsjuka va på ingång men nu sitter jag här vid frukost bordet & mår som vanligt igen sjukt!

Ska strax på körlektion,efter det pass centralen för att fixa nytt inlägg. Läste precis Gbg posten,vilken kyla det ska bli - 15 grader fyyy lite för kallt,känns som om jag helt plötsligt bor i a´la Norrland,lyx för familjen som ska till sol & värme.
Nu ska jag äta upp min gröt. Jalla Jalla ni är bäst fralla.


Kyla på Ingång

Hejdå2
PUBLICERAT: 2009-12-28 KLOCKAN: 23:20:18

Jag har bara lagt en massa fokus på att mamma ska åka men även min lilla syster Alexandra lämnar mig för Cambodia imorgon. Okey att min familj reser iväg men måste alla göra det samtidigt!!

Nu är det jag,Perran & mormor som får hålla ställningarna här i Sävedalen.

Syster ha en en sjukt bra resa,sola en massa för mig.Jag hoppas på att ha besökare ifrån Cambodia på bloggen. Titta gärna in ibland. Älskar dig


Hejdå
PUBLICERAT: 2009-12-28 KLOCKAN: 22:44:37

Imorgon är det dax!! Jag ska säga Hejdå till min mamma som ska ut & resa med sin kompis.
Har lite små ångest över att jag inte ska få träffa min finaste mamma på nästan sex veckor,jag behöver inte blogga om detta för ni som läser min blogg vet hur allt ligger till =)

Har varit hos mamma en stund nu ikväll & imorgon ska jag säga HEJDÅ fy,varför finns ordet "Hejdå" tog några avskeds bilder..




Grattis
PUBLICERAT: 2009-12-28 KLOCKAN: 22:44:02

En massa Grattis kramar till min bror & hans Stina som gifte sig idag i Luleå,det va där dom träffades för några årsen så självklart skulle dom vara romantiska & gifta sig där! Är jätte glad för deras skull även fast att jag hade sett fram emot att gå på bröllop,ok jag erkänner lite sur är jag fast på ett bra sätt!

Kramar till er!