Drängarna!
PUBLICERAT: 2010-07-31 KLOCKAN: 20:21:53

Ikväll är det min/våran sista kväll här i Vilshärad. Vi avslutade våran semester med att gå på afterbeach här i "samhället" världs kända bandet Drängarna spelade där idag. Kan knappt med att erkänna att jag faktiskt tyckte dom va sket bra. Eller musiken passade in här på detta stället. Linnéa stog längst fram & hoppade till "Om du vill bli min fru". Hon lyckades även få en badboll med deras autografer på- Gulligt -)

Våra veckor här har varit hur bra som helst, trots att vi har bott trångt så har det inte varit några problem. Mamma har stått ut med MIG & kidsen & Perran med sin svärmor .=) Nu är jag inställd på att åka hem,så längtar faktsikt hem lite till Sävedalen & mitt hem. Ser fram emot att sova i min egna säng.




Perrans bror Daniel..

Charlotta & hennes family är oxå här & campar..



Mamma & svärmor..

Jag vågade inte..
PUBLICERAT: 2010-07-28 KLOCKAN: 10:47:33

Heeej,

Igår va jag, mamma & svärmor & besökte Västerhagen. Jag va sket fräck innan vi åkte att jag skulle dansa med allt & alla men nja kan inte påstå att jag va dunder fräck när jag väl va på plats. Dansade nästan ingenting. Ett kort med Henke fick jag iallafall & det gjorde mig nöjd så nu har jag två ..=)
Just det en gammel dans med mamma vågade jag mig på iallafall....

Idag kommer min svärfar hit så ikväll blir det grillning..









=)

Nu dissar jag bloggen för solen- Jalla !

Har det för jävla bra..
PUBLICERAT: 2010-07-27 KLOCKAN: 10:00:29

Tingeling,

Vilken rubrik jag fick till ..:) Men jag har det fortfarande hur bra som helst. Börjar räkna ner dagarna tills jag ska åka hem & det gör att jag får lite mini panik. Hade jag fått bestämma hade jag absolut velat vara här i två veckor till. Ska njuta till max nu den här veckan.

Vädret är kanon & ikväll ska jag till en dans grej ute i skogen där Scotts spelar. Det där med dans är verkligen min grej även om jag inte kan så låtsas jag det-Smart va?? Min & Syrrans partykväll va = Katastrof. I Tylösand stog vi i kö en timme innan vi gav upp, åkte in till stan & där va det samma kaos så istället blev det lite mat & en taxi hem ..=)

Här kommer en bild bomb !














Yoga är min nya grej.. ..NOT!





Feeessttt!!
PUBLICERAT: 2010-07-24 KLOCKAN: 21:02:54

Heeej,

Ikväll ska jag & syster göra Tylösand. Ser verkligen fram emot det .
Tidigare idag va jag på Afterbeachen med syster & mamma & kollade in Du&Jag sista spelningen för iår. Ni måste uppleva detta för att fatta vad jag menar,men det är helt sjukt va häftigt det är. Hur mycket folk som helst & stämningen är på topp!

Imorgon blir det en tripp till Båstad för att hälsa på Malin, tyvär ska det regna exakt hela dagen men va gör det? Är man i Båstad tillsamans med Malin kan det bara bli bra...:)

Till dig som skrev med anonym kommentar som frågade om jag skulle utbilda mig snart: Nej det ska jag inte, det är inte min gräj så nu vet du dä!kul at du leser min blog förästen.

Ha det bra alla ni!







Tränat!
PUBLICERAT: 2010-07-23 KLOCKAN: 15:38:37

Jag har gjort årets tränningspass ..:) Inte dåligt för att vara jag. Jag, Perran & Linnéa hyrde oss en cykel bil & bikade runt här i Vilshärad. Jag & mina syskon gjorde alltid det när vi var små så självklart ville jag visa Linnéa detta. När jag & Perran trampar som bäst & är helt genom svettiga kollar L på oss med ett leende & säger:
- Jag tycker inte alls att det är jobbigt.

Undra varför..-) Kul va det, men en halvtimme räckte, nu är jag helt slut. Vem vet kanske har jag träningsvärk imorgon ..

Nu blir det afterbeach här på landet, en lugnare variant idag jämfört med igår!





Tylösand
PUBLICERAT: 2010-07-22 KLOCKAN: 23:26:04

Heej,

Idag lämnade jag mitt lilla paradis Vilshärad för en hel dag i Tylösand. Det stället är så mycket jag men andå inte. På stranden kände jag mig inte riktigt hemma bland alla tränings kroppar & jag vet att det bara är jag själv som tänker på det. Linda tycker jag är ur löjlig..:) After beachen va som alltid hur bra som helst men när jag kollar in alla stekare som sitter med helrör a´la rosè skämms jag & känner bara FY, skit kul för dom men not my stile. Som tur va är den himlans blandat folk & det är det som gör att jag känner mig hemma & det gör detta stället så himlans speciellt. Det bästa av allt va idag att jag såg en massa kändisar JAG = GLAD!

Kvällen tillbringade jag/ vi på Lindas camping igen & som igår va det lika trevligt idag...

Nu ska jag strax sova för att orka sitta i en brasse stol hela dagen imorgon.. Jobbigt liv jag har förtillfället not..
Just det imorgon kommer min vän Ullis hit på besök-Gillar`t!

Jalla!


Lägg märke till ölen som jag enbart
hade med på bild för att få lite feeling..:)








Linda ställde upp som fotograf & tog lite pics på mig & Perran..
Eftersom jag inte har med dom i bloggen kanske ni kan räkna ut resultatet...=)

........
PUBLICERAT: 2010-07-22 KLOCKAN: 08:59:53

Heej,

Nu ligger jag i sängen på rummet,första dagen med trist väder men jag håller tummarna för att yr.no håller  va dom lovar sol efter kl 12.00.

Kvällen igår va som alltid när jag träffar Linda & Mats jätte trevligt. Piggelin groggar & brasse stolar va kvällens grej .=) Nackdelen va bara att jag har blivit jäkligt mygg biten. Idag blir det afterbeach DuoJag mitt favorit coverband spelar där. Så i eftermiddag möter vi upp Linda& Mats & deras vänner i Tylösand! -Gillar`t..

Jalla Jalla ha en bra dag fralla..












Vi har det bra..
PUBLICERAT: 2010-07-21 KLOCKAN: 11:28:49

Heeej,

Jag/vi har det jätte bra. Vädret kan jag inte klaga på det är verkligen a`la perfekt. Solar & badar gör jag varje dag. Tänker på vad jag äter gör jag INTE så semster kilorna lär ju anlända snart. Godis, chips, ostar, vin ungefär varje dag ..:) Men som jag & många andra tänker "man har bara semster en gång om året.."!

Igår va Malin, John & Alicia här på besök riktigt sköj att umgås med lite kompisar. Ikväll ska vi förmodligen hälsa på några vänner som bor på en camping en bit härifrån Linda & Mats. Idag kommer syster Sara hit ska bli mys att få hit henne.
Eftersom jag ibland har lätt för att bli rastlös kan jag inte bara sitta i en brasse stol hela dagarna & inte göra nånting, så after beach i Tylösand blir det i dagarna & ett besök i Båstad där Malin & hennes family har hyrt stuga. Jag mår bra & har det hur bra som helst.


Kusinerna..



Jag & Malin försökte ta proffsiga
hopp kort..

Jag erkänner Malin lyckades bättre..:)

A´la Romantik..
Jag & min kärlek!


17 Juli..
PUBLICERAT: 2010-07-17 KLOCKAN: 18:04:14

Heeej,

Här sitter jag just nu på Strandgården & jag har det fantastiskt bra & ska jag vara ärligt känns det lite små ångest att sitta vid datorn/internet känns lixom no life ..=)

Idag är det den 17:e Juli det är dagen då min stora tjej fyller år. Det är inte varje morgon man får börja med att sjunga det första man gör, fy jag låter som en kratta när jag sjunger & då kan ni tänka er hur min morgon stämma låter, iallafall Linnéa va super nöjd över att bli väckt med min/våran sång & en massa paket. Nu på eftermiddagen har vi haft kalas. Ungspannkaka hade Linnéa önskat sig & självklart en massa glass...

Min bror med family är här nu & snart ska vi grilla! Jag saknar inte Göteborg, just nu är Halmstad den bästa staden att vara i enligt mig.

Tack till er som har skrivit fina kommrntarer till mig, det gör mig som vanligt vädligt glad!





Det tog hundra år att ladda upp dessa bilder,
så det får räcka så ..

Roxette!
PUBLICERAT: 2010-07-15 KLOCKAN: 22:05:29

Just det får inte glömma att berätta att jag bokade biljetter till Roxette s konsert i Halmstad. Den 14:e Augusti åker jag ner dit för att sjunga med till alla grymme låtar tillsamans med hon som står mig närmast nämnligen min mamma! Jag kan känna att det kommer att bli hur bra som helst!






Äntligen.
PUBLICERAT: 2010-07-15 KLOCKAN: 21:58:43


Aldrig mer att jag ska hyra ut våran lägenhet en vecka, inte värt det. Blev klar med packning & städning NU måste få klaga lite men fyfan va trökigt det är att städa så här mycket. Idag gick Perran på semester eller Hassan som jag för tillfället kallar han varför jag gör det berättar jag inte men kan säga att han är lite små grning ..-) Så nu har vi tre grymme veckor att se fram emot. Imorgon åker vi till Halmstad, denna gången för att stanna fram tom 1:a Augusti. Det finns bara en sak jag verkligen hatar med det stället där vi är & det är ett par hemska djur som altid kommer samma tid varje kväll, dom gör att jag alltid får panik & måste gå in vid 22.00 -KATASTROF!

Jag sviker inte bloggen nu är jag är borta.Jag kommer att ha med mig datorn men jag kanske inte kommer att blogga exakt lika mycket. Är det semester så är det!

" Maria" tack för din fina kommentar, den gjorde mig glad. Jag & mina systar är hel syskon även fast att man inte kan tro det.. Kram på dig!


Hit ska jag imorgon!








Avslutar detta inlägget med en fråga till er..!

Är det någon av er som har gjort något av receptet som jag lagt ut här på bloggen? Blev bara lite nyfiken...

Jalla Jalla jag heter Carolina Josson fralla

Upptagen idag!
PUBLICERAT: 2010-07-15 KLOCKAN: 12:00:42


Idag har jag en riktigt jobbig städdag. Allt ska rensas ut inför uthyrningen. Tur att jag har en mamma, mormor & moster som ställer upp som barnvakt! Bloggar ikväll. Jalla jag är helt genom svett fralla ...:)




Recept
PUBLICERAT: 2010-07-14 KLOCKAN: 23:12:23


Carros skaldjurs pasta...



1
.Koka spagettin
2. Fräs skaldjur (jag hade kräftstjärtar & tiger räkor) i vitlök& olja.
3. Blanda spagetti,skaldjur med pesto
KLART!
Jag gjorde en mozarella sallad till..
Super gott!

Svar!
PUBLICERAT: 2010-07-14 KLOCKAN: 22:30:42

Stina om På Lördag..:
Jo, jag undrar hur du gör för att hinna med allt samtidigt som du tar hand om två barn (och sambo :))? Du uppdaterar bloggen flitigt, shoppar till dig och tjejerna, ställer upp som barnvakt, fixar hemma, partajar... Tips mottages tacksamt!


Hur ska jag kunna svara på denna frågan på bästa sätt? Jag är en person som gärna alltid har många bollar i luften, har oftast mycket energi & jag kan inte bara sitta utan måste alltid ha saker att göra. Sen har jag en familj som ställer upp mycket som barnvakt & när det är saker jag behöver hjälp med. Barnvakt är jag för att jag tycker om det & konstigt nog underlättar det att ha ett barn till här hemma, Linnéa har då någon att leka med. Sen lever jag ihop med en kille som enligt mig är bäst eller för mig är han det & det gör också att jag lever det livet jag gör. Shopping, party, barnvakt, bloggen A allt det där är så mycket jag!Det där med att få tid till allting det får man bara man vill jag tror att det är en insällnings grej.Kan inte ge några dirketa tips utan för mig är inte detta jobbigt på något sätt utan bara jätte roligt! Jag älskar det livet jag lever idag!
KRAM

(Vet inte om detta va något direkt svar på frågan, men hoppas du blev nöjd ändå..=P )

Hon & Jag..
PUBLICERAT: 2010-07-14 KLOCKAN: 22:24:22


Jag kom & tänka på en gammal kompis idag. Jag & hon umgicks alltid & vi hade samma humor när det gällde allt. När vi umgicks  skrattade vi utan att överdriva hela tiden & folk i våran omgiving blev jätte trötta på oss. slutade med att ingen vill vara med oss två när vi umgicks & skulle vi vara det  fick vi verkligen anstränga oss för att inte börja köra med våran extremt roliga humor. Ordet Apretif tyckte vi va sket skoj ..:)

Hon träffade kärleken & lämande mig för huvudstaden, vi sa att vi ändå alltid skulle hålla kontakten, vi pratade i början varje dag i telefon men sen rann våran vänskap ut i sanden hur det kunde hända eller hur vi kunde låta det hända det kan jag inte svara på. När jag tänker tillbaka på våran galna tid får det mig att skratta sitter & ler nu när jag skriver detta. Hörde en låt för ett tagsen som fick mig att sakna henne mega mycket reggateon va "våran musik"- Vi älskade det DÅ!

För ett tagsen fick jag höra att hon idag har en son på några månader, det gjorde mig glad eftersom jag vet att hon länge har längtat efter barn.

Elin jag tänker på dig ibland & självklart saknar jag våran tid. Torren du kommer alltid vara speciell för mig!