Söndag
PUBLICERAT: 2010-10-31 KLOCKAN: 22:34:00

& det blir inget bloggande ..:)

Anti.
PUBLICERAT: 2010-10-30 KLOCKAN: 21:54:53


Jag hatar det där med att ställa om klockan. Jag är anti det & funderar därför på att strejka &  inte göra det!
Jag vet att det är till det bättre nu på hösten men det spelar ingen roll.

Varje gång är det samma sak, jag går i en veckas tid & säger/tänker "nu är kl egentligen" Perran tycker jag är störd & säger att man inte kan tänka så. Jo det kan man - Jag gör det!!

Va tycker ni om det där med att ställa om klockan?? Kom igen nu va på min sida ..=)


Halv bra Lördag.
PUBLICERAT: 2010-10-30 KLOCKAN: 21:35:23


Bättre Lördagar hag jag varit med om. Jag har haft en dag där jag mått bra från & till. Jag har idag varit glad, lycklig, deppig, ledsen allt! Alla känslor kom på en & samma dag.
Jag har inte varit med om det på väldigt länge därför känns det vädligt konstigt & inte allt för bra.

Jag kommer inte gå in på varför, eller det vet jag kanppt själv. Som ni märkt bloggar jag inte om det absolut privata i bloggen därför går jag inte in på en massa detaljer.

Imorgon ska jag & Perran åka till MediaMarkt för att köpa en Iphone till mig äntligen!! Jag har bestämt mig att det är den telefonen jag vill ha. Så nu kan ni se fram emot en massa blogg inlägg alltid..:) Antar att det kommer ta ett tag att lära sig telefonen men även jag ska väll klara av det!

Gjorde förresten en jätte god fisksoppa till Lördags middag. Recept på det kommer imorgon.

Just det alla verkar fira Halloween idag, jag gör det inte & nu ångrar jag nästan det. Vi brukar varje år gå ut i Uddevalla den helgen men nu har Perrans kompisar börjat lämna den staden så blir inte samma längre lite små tråkigt men så e det. Jag får partaja dubbelt nästa år istället ..-)

Kram på er.






:)

Jag är kär i Bachata.
PUBLICERAT: 2010-10-30 KLOCKAN: 21:09:17


Sara min syster är salsa, bachata spansk musik besatt. Jag var med det under min tonårs tid. Men nu efter Alicante resan kan jag känna att min gamla musik style börjar komma tillbaka. Jag dansade lite Bachata när jag var i Spanien & lyssnade även på den musiken. Jag är lite små besatt av det nu. Man kan nästan säga att jag har hittat en ny kärlek i mitt liv. Lindis känner samma. Sara har många ggr försökt få mig att dansa & lyssna på musiken men jag har varit noll intreserad. Saker & ting har ändrats & nu hänger även jag på Bachata stylen.

I Januari ska vi tre anmäla oss till just B kurs. Det ser jag fram emot. Vem vet kanske vi en dag blir proffs?! * Blink*

Älskar`t!

Grymme bra låt med!


Jag är inte i Sthlm.
PUBLICERAT: 2010-10-29 KLOCKAN: 21:57:37


Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag bloggade om att jag skulle till Stockholm för ett tagsedan.
Anledningen till att vi skulle åka dit var för att jag hade sökt till ett familjeprogram & därför ville tv3 träffa oss för en intervjuv. jag blev sket glad när dom ringde eftersom jag är lite media/kändis kåt. Perran skulle mer ställa upp för min skull.

Men vi kände att det va jäkligt långt att åka med två barn bara för att gå på en intervjuv så vi bestämde oss för att skippa det. Vilket jag tycker va skönt men ändå jobbigt, eftersom jag inte vet vad vi går miste om. Tänk om vi var familjen dom sökte ..? Den frågan kommer jag aldrig att få svar på, men som Stina(brors tjej) skrev till mig i ett sms
"Det blir nog en tv kändis av dig tillslut ändå" Jag hoppas hon har rätt. Det hade varit sköj.

En av frågorna i sökformuläret var " Vem tror du kommer att stika ut mest i familjen i programet..?"
Vad tror ni jag svarade?

Tack & hej!




Detta kanske vi gick miste om..
(Bild lånad av Tv3)

Sjukt rastlös.
PUBLICERAT: 2010-10-29 KLOCKAN: 21:48:44


Jag blir ibland rastlös, men inte ofta det ggr Xl! Just nu är jag det. Jag vill hoppa, springa, power walka, dansa mm Jag vill göra allt precis nu!! Jag har nu legat under vardagsrumsbordet & sparkat en stund.

Perran- Va fan skärp dig!
Perran- Du är sjukt jobbig!!!
Perran- Du ger mig hjärtinfarkt.
Perran- Gå här ifrån !
Perran- Gå till din mamma..
Osv..

Han är hur trött som helst på mig- Just nu. Jag tycker inte ens att det va sköj att titta på Idol. Allt va kasst & trist enligt mig (inte jay..) .

Nu har jag hört av mig till allt för många för att kolla om det är någon som är sugen på en kvälls promenix men ICKE. Min sista chans nu är mormor hoppas hon ställer upp för sitt rastlösa barnbarn.

Det va allt för mig!

Jag fick tjata på Perran i 5 min för att han skulle orka ta
detta super snygga kort på mig.

Äntligen :)
PUBLICERAT: 2010-10-28 KLOCKAN: 23:10:00


Äntligen har Blogg.se börjat med tidsinställda inlägg. Det har jag väntat på ..=)

Tänkte göra en test för att se om det funkar! Vi hörs imorgon KRAM.

.......
PUBLICERAT: 2010-10-28 KLOCKAN: 21:30:29


Råkade sätta på Rosa bandet galan på tv, gillar inte att titta på sådana program eftersom jag alltid blir lite små depp. Nu visade dom precis en klipp på en mamma som drabbats av bröstcancer hon kämpade för att hon inte ville att hennes dotter skulle förlora sin mamma. Hon klarade det inte. Klippet slutade med att man såg pappan själv med dottern. Jag kan säga att det fick mig att börja gråta. Fy va hemskt. Jag hoppas aldrig att jag eller några av mina vänner eller familj blir drabbade av detta.

Det blev inget Scotts idag, va alldeles för trött & detta jävla skit vädret gjorde mig inte heller speciellt peppad.
Jag kan tycka att hösten är helt ok om det är sånna där härliga dagar, men detta skit vädret gör ju bara att jag vill fly landet IGEN. Hann knappt komma hem ifrån A förrän jag började längta till nästa resa Kanarieöarna. Tänk ändå va jag har det bra som har lyxiga resor att se fram emot.

Linnéa berättade för mig idag IGEN att hon hade haft det så himlans mysigt hos min syster när hon sovit där i Lördags. När hon berättade va dom gjort & ätit förstog jag varför. Vattenpalatset, Kebab pizza, 6 glas Cola, 2 Kinderägg, Chips & Lösgodis. Bra jobbat syster ..:) Ha ha klart att det ska vara extra lyx att sova hemma hos moster.Linnéa är fortfarande lycklig för det & hade säkert velat sova hos sin moster varje helg om hon fått bestämma.=)


Min syster - Linnéas moster.


Godmorgon.
PUBLICERAT: 2010-10-28 KLOCKAN: 09:26:30


Åhhh irri jag hade skrivit ett långt inlägg, men råkade ta bort det gillar`t INTE.

Min Torsdag kommer bara att bestå av jobb.Men måste erkänna att jag är ganska sugen på att gå på Scotts ikväll som spelar i stan så funderar på om jag ska tvinga med mig mamma & syster på det...?? Får se hur det blir med det...

Igår somnade jag alldeles för sent, låg & tänkte på Alicante. Varför gick våra dagar så snabbt?? Jag längtar redan tillbaka & saknar våra dagar mega mycket. Tänk att det kunde bli så bra. Vem vet kanske åker jag dit igen..? Drömma kan jag ju alltid göra ..:)

Imorgon är det Fredag alltså snart helg. Vi har inga planer & det vet ni ju att jag inte gillar. Jag funderar på om vi/jag skulle bjuda in oss på middag hos Stina & min bror. Va ett tagsen jag träffade mina prinsar nu så det hade varit helt fel. Sen älskar jag ju Stinas mat med ..:)

- Visst låter det som en bra idè Stina??? Säg nu JA! =)

Ha en bra dag alla ni !


Jag & Henkan ifrån Scotts..

Älskar`t!
PUBLICERAT: 2010-10-27 KLOCKAN: 23:52:21

Älskar denna bilden...

När vi skulle ut & partaja en kväll in Spain, råkade vi gå förbi dessa killarna som satt & spelade gitarr,
Jag & syster kunde inte låta bli
att gå fram & klappa händerna & dansa till deras halv kassa sång.
Lindis tyckte det va halv sköj & gjorde allt för att gå därifrån...=)



Det bästa av allt va att dom inte brydde sig ett skit om oss ha ha. Han som sitter vid mig tyckte nog att vi bara
var totaly katastrof turister ..:) Självklart ville vi ha kort & sen avslutade vi med att säga
" Tack för konserten" då dom tyckte att vi var ännu mer katastrof..

Ha ha Gillar`t!

Snart Torsdag.
PUBLICERAT: 2010-10-27 KLOCKAN: 23:43:19

Godkväll,

Inte haft tid att blogga på dagen, så tänkte att jag snabbar mig att gör det nu så jag hinner med ett Onsdags inlägg innan det är Torsdag ..:)

Idag har jag varit med Lollo som jag alltid är på Onsdagar. God mat hade hon gjort som vanligt,sen att hon "tvingade" i mig tryfflar till efterrätt va kanske inte det bästa med tanke på att jag inte åt allt för nyttig mat i Spanien  - Hej hej extra kilon välkomna till mig! Måste tänka på att jag om två månader ska gå i bikini... Nu tillbaka till Onsdagen.

Eftersom vädret idag har varit totaly katastrof så var vi bara inne, inte hade vi trökigt för det full rulle kan man säga. Jag älskar Lollos hem & hennes stil när det gäller inredning, så jag är änna lite av en härmis kan man säga. Hon hade köpt en mega fin ljusstake som jag bara med ville ha så nu råkar jag ha en likadan i köket- Me like.

"Lollo se det som en komplimang att jag köper same saker. Tack för idag goa du!"

Nu ska jag nana för att imorgon är det jobb dax. Puss!


Lollos goda kräft pasta..

:)
PUBLICERAT: 2010-10-26 KLOCKAN: 23:06:47


"Inkastare dom säger bra grejer- Gillar`t "


Jag älskar Alicante.
PUBLICERAT: 2010-10-26 KLOCKAN: 23:00:35


Nu sitter jag hemma i Sävedalen & kan inte riktigt förstå att jag var i Alicante för bara ett par timmar sen. Det är alltid lite små ångest att komma hem efter semester(självklart va det kul att komma hem till familjen..) men jag måste säga att jag redan saknar Spanien & numera mitt andra hem Alicante.

Dessa tre dagar har bestått av en massa alkohol- Sangria såklart (har man semester så har man..), stranden, god mat, träffat jäkligt mycket roligt folk, dansat bachata som numera är min nya favorit dans, lyssnat på Drängarna som blev våran rese låt, hängt på vårat stammis ställe hos mamma Eva & pappa Carlos. Sara min syster är helt grymme bra på spanska så därför fick hon vara våran tolk på dagtid- skönt. På kvällarna blev plötsligt jag & Lindis proffs på alla språk(trodde vi själva) finska, spanska, franska, engelska & italienska ... det tackar jag drinkarna för..=)

Carlos- Ni ska veta att ni alltid är välkomna till oss & att detta är erat andra hem.

Gulligt värre..:)

Denna resan var den bästa & fasiken va vi har rockat loss Lindis & Sara -Det gjorde vi bra.





































Fler pics imorgon...


Nu åker jag äntligen.
PUBLICERAT: 2010-10-23 KLOCKAN: 07:30:05



Nu är jag färdig för att bege mig till flygplatsen!

Spanien here we come ..- Vi hörs på Onsdag igen.


Det fick bli en bild på Sas lite lyxigare.

Världens bästa Fredag.
PUBLICERAT: 2010-10-22 KLOCKAN: 18:54:57


Just nu-
Har jag precis ätit Fredags middag med familjen, bakpotatis med räkröra fick det bli idag. Om en stund blir det Idol men innan det tänkte jag ta tag i min packning. Inte riktigt likt mig att packa sista minuten denna gången blev det så. Sista gången jag skriver det, anatar att det börjar bli tjötigt men imorgon åker jag på riktigt - Lycka! Sara & Linda vi kommer att rocka i mysiga Alicante!

Va inne i stan en snabbis efter jobbet, fick köpt overaller som jag va ute efter. Jag har velat ha en ring på H&M som varit slut men idag hade dom fått in den igen vilken tur, så även jag fick med mig nånting ifrån city.

Avslutar med att skriva att jag är världens stoltaste flickvän till Perran som idag klarade sitt gesäll prov så ikväll firar vi med champange ..=)


Äntligen är den MIN!