Jag är inte i Sthlm.
PUBLICERAT: 2010-10-29 KLOCKAN: 21:57:37


Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag bloggade om att jag skulle till Stockholm för ett tagsedan.
Anledningen till att vi skulle åka dit var för att jag hade sökt till ett familjeprogram & därför ville tv3 träffa oss för en intervjuv. jag blev sket glad när dom ringde eftersom jag är lite media/kändis kåt. Perran skulle mer ställa upp för min skull.

Men vi kände att det va jäkligt långt att åka med två barn bara för att gå på en intervjuv så vi bestämde oss för att skippa det. Vilket jag tycker va skönt men ändå jobbigt, eftersom jag inte vet vad vi går miste om. Tänk om vi var familjen dom sökte ..? Den frågan kommer jag aldrig att få svar på, men som Stina(brors tjej) skrev till mig i ett sms
"Det blir nog en tv kändis av dig tillslut ändå" Jag hoppas hon har rätt. Det hade varit sköj.

En av frågorna i sökformuläret var " Vem tror du kommer att stika ut mest i familjen i programet..?"
Vad tror ni jag svarade?

Tack & hej!
Detta kanske vi gick miste om..
(Bild lånad av Tv3)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina heter jag och är 25 år gammal. Jag är mamma till två fina flickor Linnéa & Alice. Jag lever ihop med min stora kärlek Per, vi bor utanför Göteborg "på landet mitt i stan" Partille. Jag är en glad tjej som älskar musik, party, familjelivet, dansband, Spanien & självklart mina vänner. Att blogga har blivit en del av min vardag. Jag bloggar om allt från familjeliv till fest. Jalla Jalla hoppas ni gillar min blogg fralla!

Kontakt: Jonssonmcarolina@hotmail.com

RSS 2.0