Lycka till nu Carro..-)
PUBLICERAT: 2011-03-08 KLOCKAN: 10:52:48


Japp om några timmar är det dax för mig att göra halkan, lite nervös är jag allt & jag hoppas verkligen att jag fixar detta som alla andra!

Just nu sitter jag hemma & är rastlös, men som tur var fick jag sms av min "turk granne" Nur som ville komma hit & dricka kaffe sicken tur för då slipper jag vara nervös, utrråkad & rastlös man kan nästan säga att hon räddade mig där..:) Ibland är det extra bra med grannar!

Sitter & tittar på lite gamla pics ifrån sommaren, fasiken va kul det är att göra det ibland. Kollade på Roxette bilderna ifrån när jag & mamma var i Halmstad på deras konsert i somras,riktig häftig upplevelse & en härlig tripp med mamma..♥

Har som sagt nada att blogga om, men nu har ni iallafall hört av mig..-)

Avslutar med ett Jalla Jalla lycka till idag Carolina fralla!

:)

Kommentarer
Kommentaren skickades av: din turk granne

vilken tur att jag kom över... Men ojjjjj va du älskar min onepiece höhö=))) tack för kaffet!

Kommenterat 2011-03-08 / 13:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina heter jag och är 25 år gammal. Jag är mamma till två fina flickor Linnéa & Alice. Jag lever ihop med min stora kärlek Per, vi bor utanför Göteborg "på landet mitt i stan" Partille. Jag är en glad tjej som älskar musik, party, familjelivet, dansband, Spanien & självklart mina vänner. Att blogga har blivit en del av min vardag. Jag bloggar om allt från familjeliv till fest. Jalla Jalla hoppas ni gillar min blogg fralla!

Kontakt: Jonssonmcarolina@hotmail.com

RSS 2.0