Min helg..♥
PUBLICERAT: 2011-03-14 KLOCKAN: 10:47:11


I Fredags var jag & mamma på Casinot för att kolla in självaste Arvingarna. Jag har ju en viss kärlek till dom ..:) Jag har aldrig varit på Casiot tidigare vilket projekt det var att komma in där. Va tvungen att bli fotat osv. Jag fattade ingenting tom han i kassan frågade mig om det var första gången jag var där.. Ha ha märktes nog ganska tydligt.

Jag älskar bugg det är ju så jäkla häftigt jag vill verkligen lära mig det. Mamma försökte få med mig upp på dansgolvet & dansa a´la Carro style bugg men trots stark dryck i kroppen kunde jag inte med.. Inte likt mig så istället stog vi & dansade "vanligt" & sjöng med i låtarna! Buggade gjorde jag med en person som sa att han kunde så jag gav buggen en chans men icke fy ville bara springa ifrån dansgolvet.

Arvingarna var bra dom gav kanske inte allt men Casper var med & sjöng som vanligt jäkligt bra. Va ju tvungen att fotas med han, fick mig en bild som jag tyvär ser helt livrädd ut på, men jag ska visa er!

Lördagen kollade jag såklart på Melodifestivalen med Linnéa, mamma & syster(Perran var inte hemma..).Finalen är ju det absolut bästa, tycker det var kul att Saade vann även om Bengtzing är min favorit. Hon är lite små damp som mig det gillar jag ..-) Linnéa hejade med på henne & Sara Varga!

Söndagen var lugn var bara hemma & gjorde absolut ingenting....

Tingeling!


Min outfit såg ut så här..Syster körde oss in till stan, jag fick äran att sitta bak i hennes skåp
a´la jobb bil!!

Härligaste Göteborgaren med en skräckslagen JAG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Carolina heter jag och är 25 år gammal. Jag är mamma till två fina flickor Linnéa & Alice. Jag lever ihop med min stora kärlek Per, vi bor utanför Göteborg "på landet mitt i stan" Partille. Jag är en glad tjej som älskar musik, party, familjelivet, dansband, Spanien & självklart mina vänner. Att blogga har blivit en del av min vardag. Jag bloggar om allt från familjeliv till fest. Jalla Jalla hoppas ni gillar min blogg fralla!

Kontakt: Jonssonmcarolina@hotmail.com

RSS 2.0